ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست طراحی دوباره لوگوی موجود با کیفیت بالا

cartman10mpi
May 16th, 2014, 21:45
با سلام دوستان . لوگویی هست که باید عینا طراحی بشه . قبلا که طراحی شده با کیفیت پایین تحویل داده شده و دستکاری ، کوچک و بزرگ کردم لوگو موجب تغییر کیفیت میشود . لوگوی جدید عینا (تاکید میکنم عینا) رنگ ، سیمتری ، شکل ، زاویه ها و ... دقیقا باید عین لوگوی موجود باشد . فقط کیفیت(رزولوشن) باید بسیار بالا باشه که ما بتونیم هر اندازه که خواستیم بزرگ و کوچک کنیم . در صورتی که توانایی کار رو در خودتون میبینید لوگو از طریق پیام خصوصی ارسال خواهد شد . فقط دوستان با تجربه و با نمونه ی کار اعلام آمادگی بکنند لطفا .

agraph
May 16th, 2014, 21:46
سلام با ایدی من در تماس باشید براتون انجام میشه
id: abc.graph

saeidm
May 17th, 2014, 10:14
سلام لگو رو برام بفرستید براتون طراحی بشه و فایل لایه باز بهتون تحویل داده میشه که بتونید تغیرات یا کو چک یا بزرگ رو روش انجام بدید

hamid.soltani92
May 17th, 2014, 10:16
سلام.
اگر به اجرا کننده بگید تصویر رو برداری اجرا کنه، میتونید به هر اندازه ای درش بیارید.

cartman10mpi
May 17th, 2014, 18:24
با سلام . تشکر میکنم از توجه همگی . در حال مذاکرات و شرایط با دوستان هستیم . در صورتی که پروژه اجرا نشود با تک تک شما دوستان تماس برقرار خواهد شد

بروز رسانی : این طرح توسط یکی از دوستان انجام شد . ممنونم از همگی به خاطر شرکت در این تاپیک

psfa
May 17th, 2014, 22:29
اگه همین لوگوی پارسیکور یا چیزی مثل اینه توصیه میکنم هزینه ی چندانی نپردازین بابتش
چون فقط کافیه تصویر رو شیپ کنن و تو هر سایزی تو چند ثانیه اوکی بشه

cartman10mpi
May 17th, 2014, 22:37
اگه همین لوگوی پارسیکور یا چیزی مثل اینه توصیه میکنم هزینه ی چندانی نپردازین بابتش
چون فقط کافیه تصویر رو شیپ کنن و تو هر سایزی تو چند ثانیه اوکی بشه
با تشکر از توجه شما . خیر لوگوی پارسکیور نیست . لوگوی یک شرکت بود اینجا قرار ندادم . با موفقیت انجام شد . مجددا بابت نظر تخصصی شما به نفع ما تشکر میکنم