توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظرتان درباره هاست دهی رایگان ؟؟
almanwebhost
May 16th, 2014, 16:38
درود به تمامی دوستان
نظرتان درباره ی راه اندازی هاستینگ رایگان که در کنار هاستینگ پرسرعت رایگان هم ارائه داد چی هست ؟
لطفا نظرتون رو بگید .
درامد فقط از تبلیغات هست درسته ؟
رتبه آلکسا هم به بالا میبره :d
taha_2011
May 16th, 2014, 16:40
به نظرم ارائه هاست رایگان اعتبار سایت و یا یک شرکتی رو کاهش میده!:)
almanwebhost
May 16th, 2014, 16:54
بله درسته
مشتری فک میکنه داری هاست رایگانو پولی بهش میدی و هاست پولی رو نمیخره :d
sssoheil
May 16th, 2014, 19:49
ارائه سرویس رایگان اون هم برای جلب مشتری یا تبلیغات کار بسیار اشتباهی هست.جلب اعتماد کاربران و ارائه کیفیت و اپتایم مهمترین مسئله در بازاریابی و کسب اعتبار است.تجربه نشان داده که با مفت فروشی و ارزان فروشی نه تنها کار به جایی نمیبرید بلکه صدمه شدیدی به رونق بازار کار میزنید و کاربران رو به اشتباه میاندازید. :)
almanwebhost
May 17th, 2014, 12:49
کاملا صحیح
rezarostami
May 17th, 2014, 13:54
معمولا سیاست هایی که هاست دهی رایگان دارند اینه محدودیت استفاده داده میشه که اگر بالاتر بره سرویس حذف میشه که خود این موضوع صدمه بزرگی به اعتبار میزنه.
موضوع دوم هزینه هست و پشتیبانی . شما هزینه ریسلر یا سرور میدید که مردم رایگان استفاده کنند و بعد خیلی ها هم دنبال هاست رایگان هستند مشتری زیاد میشه و این همه مشتری نیاز به پشتیبانی دارند که اگر هم پشتیبانی نشه فکر میکنند هاست پولی هم پشتیبانی اینطور است و باز هم صدمه دیگر به اعتبار.
M.Abooali
May 17th, 2014, 14:00
بهتره جای هاست رایگان، طرح اسپانسر هاست را دنبال کنید.
به عبارت ساده روی سایت های خاص تمرکز کنید، سعی کنید مدیران اونها را راضی کنید که به صورت کاملا رایگان از هاست شما استفاده کنند و با نمایش بنر شما در سایتشان تبلیغ کننده هاست شما باشند. این استاندارد ترین شیوه کار است و مطمئن باشید هم بازده اعتباری خوبی برای شما خواهد داشت، هم از نظر منابع و مالی بسیار با صرفه تر از ارائه هاست رایگان عمومی است.
mh1376
May 17th, 2014, 14:05
بهتره هاست رایگان رو روی خرید دامنه یا برعکس انجام بدید
almanwebhost
May 17th, 2014, 14:08
دوست عزیز
از لحاظ اسپانسری مشکلی نیس
از لحاظ میزبانی هم مشکلی نیس چون بیش از 300 یوزر فعال هست
کرمان هاست
May 17th, 2014, 14:32
استراتژِی های کسب و کار می تواند متفاوت باشد و دادن هاست رایگان هم با شرایط خاص
مشکلی ایجاد نخواهد کرد نمیشه گفت که صدردصد اینکار بد هست و یا خوب .
اگر دراین زمینه فعالیت میکردم حتما از این حالت در ابتدای شروع کارم استفاده میکردم
M.Abooali
May 17th, 2014, 15:00
از لحاظ اسپانسری مشکلی نیس
از لحاظ میزبانی هم مشکلی نیس چون بیش از 300 یوزر فعال هست
من نفهمیدم منظورتان را . مگه بنده گفتم مشکلی هست؟ ;)
uoogle
May 17th, 2014, 16:35
به صورت اسپانسری عرضه کنید بهتره
شما الان اگه پرقدرت ترین هاستینگ رو هم داشته باشید رایگان عرضه کنید همه میگن هاستش بدرد بخور نیست:x
NiceHosting.ir
May 17th, 2014, 17:05
برخی جاها اگر به عنوان هاست اسپانسری این سرویس رو به تعداد محدود ارائه بدید خیلی به نفع شرکت هم میتونه باشه
hamedmj
May 17th, 2014, 17:57
نظر خاصی ندارم. فقط اومدم بگم الکسا میاد پایین نه بالا :d
پ.ن: ملت ایران همیشه از مفت خوری راضی اند...
MSHosting
May 18th, 2014, 00:22
سلام .........
کار پسندیده اما ... :114:
متاسفانه یک سری از هاستینگ ها که میان هاست رایگان میدن دنبال عواقب نیستن .
مشتریان و مصرف کنندگان این هاست های رایگان میتونن به راحتی شل آپلود کنن و اعمالی مثل سیملینک و روت و .. که به سرور اسیب میزنن انجام بدن /
اینم بگم که اگر فکر میکنید سرورتون آنتی شلر نصب هست و .. در اشتباه هستید چون میشه به راحتی شلر رو آپلود کرد ، اگر این شل نشد اون یکی میشه ;)
majid1f
May 18th, 2014, 00:35
سلام .........
کار پسندیده اما ... :114:
متاسفانه یک سری از هاستینگ ها که میان هاست رایگان میدن دنبال عواقب نیستن .
مشتریان و مصرف کنندگان این هاست های رایگان میتونن به راحتی شل آپلود کنن و اعمالی مثل سیملینک و روت و .. که به سرور اسیب میزنن انجام بدن /
اینم بگم که اگر فکر میکنید سرورتون آنتی شلر نصب هست و .. در اشتباه هستید چون میشه به راحتی شلر رو آپلود کرد ، اگر این شل نشد اون یکی میشه ;)
این ربطی با هاست رایگان و غیر رایگان داره؟ خوب در غیر رایگان هم همین وضع هست.
پلن های اسپانسری خوب هست ولی برای خود شما هزینه زیادی داره.
از نظر من اگر سایت تازه ایی دارید و می خواهید بازدید خوبی داشته باشید از برندینگ و لینک بک به سایت استفاده کنید (برای سایت های بازدید متوسط) به طوری که مثلا یک power by host... در فوتر قالب ها به طور خودکار درج بشه و به سایت اصلی لینک بشه اینطور بعد یک مدت تعداد خیلی زیادی لینک بک به سایت خودتان دارید و روی کلمه دلخواهتان صفحه یک گوگل خواهید بود (البته به شرط اینکه خود سایت هم بهینه باشه)
برای حذف برند هم کاربر می تونه پرداخت داشته باشه...
- - - Updated - - -
نظر خاصی ندارم. فقط اومدم بگم الکسا میاد پایین نه بالا :d
این پی نوشت شما را اصلا قبول ندارم. 2 سال پیش یک برنامه نوشتم با کلی مشکلات... (اینجا را یک نگاه کنید: http://www.foodregime.com/online ) روزی چندبار کاربرها در کامنت ها پاسخ می زنند بهم فلان جا برو بگیر خیلی بهتره فقط رایگان نیست... درحالی که سایت های دیگه ایی که با دریافت هزینه بهم دیگه معرفی می کنند دقیقا این برنامه را کپی کردن.
saeidbakhsh
May 18th, 2014, 11:39
به نظر من بهتر هست با تخفیف ویژه بدید.
parsian2host
May 18th, 2014, 11:41
بدرد نمیخوره
ided
May 18th, 2014, 11:53
نظر من اینه مفتی ندین، هاست بدین با محدودیت؛ یه مبلغ حداقل بگیرین از کاربرا مثلا هزار تومن بعد طوری عمل کنین که کاربر کم کم بیاد سراغ هاست پریمیوم
inga
May 18th, 2014, 12:27
...
بچه تو خودتم جزء همین ملتیا
بعدشم این طور نیست در بعضی جاها شده فرهنگ در واقع فرهنگ داره از بین میره!!!
almanwebhost
May 18th, 2014, 13:47
خب دوستان
اگه هاست ارزان بدیم که فک میکنن کیفیت نداره - یا فقط فضا پر میشه و سی پی یو و رم مصرف میشه
اگه اسپانسری هم که بخوایم بکنیم خب بنده شخصا دلم نمیاد که به طرف بگم بنر ما رو بزاره یا لینکی قرار بده چون شاید طرف دوست نداشته باشه
هر گونه اسپانسری هم ممنوع هست تو وب هاستینگ تالک چون یه تاپیک درج شده بود که حذف شد
ولی بنده یه راه حلی دارم که هاست دهی رایگان کاری کنم که سرعت لود بالایی داشته باشه حتی اگه صفحه شلوغ باشه :d
و یه بار هم پیاده سازی کردم این کارو ولی خب پنل رایگانه ولی اگه بشه قالب پنلو به سی پنل تغییر داد یعنی مثل سی پنل بشه میتونم کاری کنم که طرف سالانه 2 هزار تومن بده در عوض 1 سایت خیلی خوب داشته باشه
ولی خب بدیش اینه رو هر هاستینگی تا 50 سایت میتونم با این کار پیاده سازی کنم که کیفیت و سرعت بالا داشته باشه
و این عمر یعنی هر ماه 1 دومین باید خریداری بشه تا یه هاستینگ جدید دیگه هم راه اندازی بشه
Hostline
May 18th, 2014, 14:44
میتونی یه کار کنی
هاست دهی رایگان رو هم سرورش رو جدا کنی و هم پنلش رو
که همه متوجه بشن خیلی فرقشه با هاست پولی
یا همون که دوستمون گفتن هاست رایگان رو با دامنه بدید.
meysam021
May 18th, 2014, 15:28
بنظر من کار بی سودی هستش و همچنین بی اعتماد و با کیفیت فوق العادع پایین ، چون وب سرور هاست رایگان اصلا خنده داره زیپ بعضی وقتا باز میکنه بعضی وقتا باز نمیکنه
بهتره از فکرش بیرون بیاید