ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید دامین

C2NMd
May 16th, 2014, 14:40
چه فرقی داره که از سایت https://instantdomainsearch.com/ دامین بخریم که میوفته 6 تومن
چرا باید از سایت های ایرانی دامین خرید اصلا ؟

Raid_10
May 16th, 2014, 14:55
برای تمدید سال دوم مشکل پیدا می کنید

C2NMd
May 16th, 2014, 15:06
منظورت تحریم و از این جو مسائله ؟

ronix
May 16th, 2014, 15:10
دوست عزیز هر چی که ارزون تر داره ارائه میشه 100% مطمئن باشید ی مشکلی پشتش وجود داره

Raid_10
May 16th, 2014, 18:43
سال دوم تمدیدش خدا تومنه :ی

C2NMd
May 16th, 2014, 19:53
ممکنه دامین رو بالا بکشن ؟ (ایران یا خارج از کشور ؟)

iwpanel
May 16th, 2014, 19:56
ممکنه دامین رو بالا بکشن ؟ (ایران یا خارج از کشور ؟)
اين سايت كه من ديدم از register هاي خيلي بزرگي سرويس ميگرفت فكرنكنم اگه بفهمند ايراني هستيد امكان داره ولي براي اطمينان چرا از سرويس هاي ايراني معروف استفاده نمي كنيد كه خيالتون هم راحت باشه

C2NMd
May 16th, 2014, 22:36
اون که درست
سئوالم اینه که چی باعث میشه که دامین رو نتونن بالا بکشن؟ حتی همون معروفاش

facenama
May 16th, 2014, 22:49
هیچ تضمینی وجود نداره. یک سری قوانین دارند برای خودشون که هر زمان میخوان میتونن تغییرش بدن. نمونه اش هم بلایی که چند سال پیش سر دومین سایت پرشین بلاگ آوردن.

Raid_10
May 16th, 2014, 23:35
هیچ تضمینی وجود نداره. یک سری قوانین دارند برای خودشون که هر زمان میخوان میتونن تغییرش بدن. نمونه اش هم بلایی که چند سال پیش سر دومین سایت پرشین بلاگ آوردن.
مسیله اصلیش همین هست که جناب جهانی فرمودند

C2NMd
May 17th, 2014, 12:12
خب جایی نیست که به طور مستقیم از شرکت اصلی دامین رو ثبت کنیم و مثل پی پال اونارو دور بزنیم ؟
الان وب سایت های بزرگ دامین هاشون کجا قرار دارن ؟

سال دوم تمدیدش خدا تومنه :ی
پس فروشنده های ایرانی چطور با مبلغ سال پیش تمدید میکنن ؟

mhiizadi
May 17th, 2014, 12:15
خب جایی نیست که به طور مستقیم از شرکت اصلی دامین رو ثبت کنیم و مثل پی پال اونارو دور بزنیم ؟

پارسال چند ثبت کردید ؟

iwpanel
May 17th, 2014, 12:21

دوست عزيز off به سه شكل هست يا روي ثبت اوليه يا روي انتقال يا روتمديد معمولا شركت هاي بزرگ مثلاً1and 1 يا register معمولاثبتشون off ميذارن بعد روتمديد هزينه معمولي ميگيرند شركت هاي بزرگ تو ايران بيشتر يا از resello يا از resellerclub سرويس دارن

C2NMd
May 17th, 2014, 15:29
دوست عزيز off به سه شكل هست يا روي ثبت اوليه يا روي انتقال يا روتمديد معمولا شركت هاي بزرگ مثلاً1and 1 يا register معمولاثبتشون off ميذارن بعد روتمديد هزينه معمولي ميگيرند شركت هاي بزرگ تو ايران بيشتر يا از resello يا از resellerclub سرويس دارن

خب من به این نتیجه رسیدم که از شرکت خارجی خرید کنم (1and1) سال اول 1 دلار بدم و از سال های بعد 15 دلار. حداقل از دامین دز.د.ی جلوگیری میشه

viva
May 17th, 2014, 15:30
شما هم برای ثبت دامنه از شرکت های معتبر داخلی استفاده بکنید . شرکت های ایرانی پیش ریجسترارها چند هزار دلار اعتبار دارن و با تخفیف خرید میکنند. مطمئن باش برای 30-40 هزار تومن کسی سرت کلاه نمیگذاره عزیز ;)
دامنه رو خارج ثبت میکنی باید بدوی دنبالش .

iwpanel
May 17th, 2014, 15:33
خب من به این نتیجه رسیدم که از شرکت خارجی خرید کنم (1and1) سال اول 1 دلار بدم و از سال های بعد 15 دلار. حداقل از دامین ***ی جلوگیری میشه

دوست عزیز شرکت 1and1,registre,enome ,resellerclub ,godday به ایرانی سرویس نمیده ما هم که نمایندگی داریم ازشون به اسم رسم خارج هست

C2NMd
May 17th, 2014, 17:01
دوست عزیز شرکت 1and1,registre,enome ,resellerclub ,godday به ایرانی سرویس نمیده ما هم که نمایندگی داریم ازشون به اسم رسم خارج هست
اکثر پی پال دار ها مشخصات Fake دارن! با این میشه خرید کرد.
فکر نکنم بخوان بررسی کنن که سایت فارسی هست یا نه
در ضمن شما ببین سال اول 14 دلار صرفه جویی میشه

iwpanel
May 17th, 2014, 17:03
اکثر پی پال دار ها مشخصات Fake دارن! با این میشه خرید کرد.
فکر نکنم بخوان بررسی کنن که سایت فارسی هست یا نه
در ضمن شما ببین سال اول 14 دلار صرفه جویی میشه

بله ولی اگه یک درصد بفهمند که whois اشتباه هست به راحتی دامینتون ازتون می گیرند

iwpanel
May 17th, 2014, 17:10
من 2 تا دامین به راحتی از godday به خاطر whois که مشکل داشت گرفتم مشترکش جواب گو نبود دامین آزاد شد منم ثبتش کردم :-)

mhiizadi
May 17th, 2014, 17:39
زنده باد نیک !

C2NMd
May 18th, 2014, 11:12
بله ولی اگه یک درصد بفهمند که whois اشتباه هست به راحتی دامینتون ازتون می گیرند
منظورتون چیه ؟
نمیشه whois رو fake کرد ؟

iwpanel
May 18th, 2014, 16:17
منظورتون چیه ؟
نمیشه whois رو fake کرد ؟
شما اگه اطلاعات اشتباه بديد مثلا نام ونام خانوادگي يا آدرس يا ايميل اشتباه اگه متوجه بشن چيزي اشتباه هست اخطاريه ميدن كه اطلاعات رودرست كنيد اگه نكرديد دامينتون حذف ميشه وشماديگه مالكش نيستيد

cartman10mpi
May 18th, 2014, 16:50
قیمت فروش دامنه دات کام توسط دارنده ی حق فروش آن ، Verisign وریساین ، 7.85 دلار است . یعنی هیچ کس در دنیا ازرانتر از این قیمت نمیتواند بخرد که به شما ارزانتر بفروشد . هر فروش زیر این قیمت به معنی ضرر کردن شرکت فروشنده است و مطمئنا هیچ کس شرکت و یا تجارتی را برای ضرر باز نمیکند . پس باید ببینید و آگاه باشید که کاسه ای زیر نیم کاسه هست .

iwpanel
May 18th, 2014, 16:55
قیمت فروش دامنه دات کام توسط دارنده ی حق فروش آن ، Verisign وریساین ، 7.85 دلار است . یعنی هیچ کس در دنیا ازرانتر از این قیمت نمیتواند بخرد که به شما ارزانتر بفروشد . هر فروش زیر این قیمت به معنی ضرر کردن شرکت فروشنده است و مطمئنا هیچ کس شرکت و یا تجارتی را برای ضرر باز نمیکند . پس باید ببینید و آگاه باشید که کاسه ای زیر نیم کاسه هست .
نه دوست عزيز اين آف شركت اصلي هست من بررسي كردم مشكل نداره سياست شركتشون اينه كه بااين طرفه مشتري روجدب خودشون كنند شما تو بعضي از سايت ابرقدرت هم كه ميريد اين off رو دارن

cartman10mpi
May 18th, 2014, 17:09
نه دوست عزيز اين آف شركت اصلي هست من بررسي كردم مشكل نداره سياست شركتشون اينه كه بااين طرفه مشتري روجدب خودشون كنند شما تو بعضي از سايت ابرقدرت هم كه ميريد اين off رو دارن
الان که خود سایت رو بررسی کردم سایت آفر هست . یعنی خودشون ثبت نمیکنن . جستجو میکنه و به بهترین قیمت توی ثبت کننده های معروف انتقال میده انگار

iwpanel
May 18th, 2014, 17:17
الان که خود سایت رو بررسی کردم سایت آفر هست . یعنی خودشون ثبت نمیکنن . جستجو میکنه و به بهترین قیمت توی ثبت کننده های معروف انتقال میده انگار
دقیقا این سایت همین کارو میکنه