توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای سرعت پایین سرور
birmusical
May 14th, 2014, 22:54
سلام خدمت همه کاربران
من عضو جدید و تازه کار این انجمن هستم
سرور حال حاضر من رم 1 گیگ و سی پی یو 1 هسته و 3400 و هارد 100 ساتا (سرور از آلمان) هست. سرعت remote desktop و نصب و اجرای برنامه ها تو فضای ویندوز هم تقریبا !!!خوبه و ازش راضیم. خود سرویس دهنده هم میگه منابع رو لیمیت نکرده!
اما سرعت وبگردی( کار با مرور گرها) چه اینترنت اکسپلورر چه کروم خیلی خیلی پایینه.
یعنی یه سایت داینامیک رو وقتی باز می کنم یک ربع طول میکشه تا از بالا به پایین بیاد.
display روی حالت کوچکترین حالت (640*480) و color هم 15 bit هست و اینترنت خودمم پرسرعته (2048) ... ولی با این حال سرعت وب گردیم افتضاحه!
سرویسمم تازه از تیک دیتا گرفتم
به نظرتون واسه افزایش سرعت وب گردی چیکار باید بکنم؟
اگه یه رم 4 گیگ و یه سی پی یو 2 خسته بگیرم مشکلم حل میشه؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین
کرمان هاست
May 15th, 2014, 02:12
برای وب گردی نمیشه از وی پی اس استفاده کنی و به مشکل برمیخورهی مثالا توقع نداشته باش فیلم های یوتوبی با همون سرعت که روی سرور مجازی لود میشن
توهم بتونی به راحتی ببینی چون باااخره سرعت شما داغونه یعنی قطعی و وصلی داره و بافر میشه و هیچی دیگه
sh_p1385
May 15th, 2014, 02:20
عزیزم به جای افزایش رم و هسته یکی از سیستم های اک.انتینگ رو نصب کن وبگردیت رو با سیستم خودت انجام بده :|
birmusical
May 15th, 2014, 02:39
منظورم از وب گردی اونی که شما فکر میکنید نیست... اصلا نمی خوام تصاویر یا ویدئو های کیفیت بالا تماشا کنم
من از vps می خوام واسه هاست دانلود سایت موزیکم استفاده کنم. ولی وقتی وارد یه سایت دیگه ی موزیک میشم واسه دانلود موزیک و موزیک ویدئو اونقدری سرعت مرورگر پایینه که منصرفت میکنه از هرچی دانلود!
تصاویر داخل سایت به صورت نواری و خیلی دیر لود میشن... میخوام که مشکلم با این قضیه حل بشه!
دوست عزیز منظورتونو در مورد سرویس اکانتتینگ متوجه نشدم... میشه بیشتر توضیح بدید؟
SainaServer
May 15th, 2014, 02:48
منظورم از وب گردی اونی که شما فکر میکنید نیست... اصلا نمی خوام تصاویر یا ویدئو های کیفیت بالا تماشا کنم
من از vps می خوام واسه هاست دانلود سایت موزیکم استفاده کنم. ولی وقتی وارد یه سایت دیگه ی موزیک میشم واسه دانلود موزیک و موزیک ویدئو اونقدری سرعت مرورگر پایینه که منصرفت میکنه از هرچی دانلود!
تصاویر داخل سایت به صورت نواری و خیلی دیر لود میشن... میخوام که مشکلم با این قضیه حل بشه!
دوست عزیز منظورتونو در مورد سرویس اکانتتینگ متوجه نشدم... میشه بیشتر توضیح بدید؟
با سلام
برای این کارتون بهتر هست یک idm نصب کنید و لینک هارو به صورت مستقیم شده از سیستم خودتون به دست بیارید و به idm بدهید دانلود فقط انجام بگیرد
سرعت تا حدودی با افزایش منابع و منابع اختصاصی قابل حل هستش ولی به هیچ وجه نمیتوانید مانند سیستم خودتون از سرور انتظار داشته باشید
با احترام
birmusical
May 15th, 2014, 03:21
sainaserver ممنون... فکر خوبیه اینم
کرمان هاست
May 15th, 2014, 11:29
شما با سیستم خودت میری سایت موزیک لیتک ها ی جمع میکنی بعدش همه رو توی یک فایل تکس ذخیره میکنی بعدش توی ای دی ام سرور ایمپورت میکنی مخلص شما
taha_2011
May 15th, 2014, 11:34
منم
این مشکل رو اون اوایل با سرور های آلمان داشتم اونم به خاطر بی کیفیتی هارد ها بود.
بنده احساس میکنم هاردشون مشکل داشته باشه
احتمالا بدسکتوری چیزی داره
سرعت دانلود تو خود وی پی اس چنده؟
Mehdi_Enter
May 15th, 2014, 11:38
شما با سیستم خودت میری سایت موزیک لیتک ها ی جمع میکنی بعدش همه رو توی یک فایل تکس ذخیره میکنی بعدش توی ای دی ام سرور ایمپورت میکنی مخلص شما
این حرف را قبول دارم خوب شما اگه میخوای دانلود کنی اول از کامپیوتر خودت لینک ها را جمع کن بعد توی سرور اقدام به دانلود کن این بهترین و سادترین روش هست
موفق باشید
sssoheil
May 15th, 2014, 12:40
علتش وجود تبلیغات زیاد در سایتها و فلش هست.از فایر فاکس استفاده کن و تیک لود شدن عکس از تو تنظیمات رو بردار.گوگل کروم هم گزینه مناسبتری هست برای وبگردی و لود شدن سایتها با سرعت بالا در وی پی اس
birmusical
May 15th, 2014, 13:04
سرعت دانلودم بستگی داره از چه سایتی باشه
مثلا میهن دانلود که محدود کرده سرعتشو رو 1 مگ هست ... ولی حالت عادی بین 4 تا 6 مگابایت متغیر هست
خودشون گفتن که پورتشون 1گیگا بیت هست!
شما پیشنهاد میکنید که بیخیال سرور آلمان بشم؟ مگه سرور هایی مثل انگلیس و هلند چنده سرعت دانلودشون؟
SainaServer
May 15th, 2014, 21:29
مثلا میهن دانلود که محدود کرده سرعتشو رو 1 مگ هست ... ولی حالت عادی بین 4 تا 6 مگابایت متغیر هست
شما پیشنهاد میکنید که بیخیال سرور آلمان بشم؟ مگه سرور هایی مثل انگلیس و هلند چنده سرعت دانلودشون؟
از سایت های خارجی تست کنید سرور های ایران روی 1 الی 2 مگ محدود میشود
بستگی به لینک باید بین 20 تا 100 باشد و همین طور بستگی به پورت سرور
موفق باشید
ided
May 15th, 2014, 23:29
شما پورت سرور، پروایدر پهنای باند و مسافت شما با اون دیتا و خیلی عوامل دیگه رو سرعت شما تاثیر میذاره
سرور آلمان و انگلیس و هلند یه سرویس نمیدن که، بستگی به آپشنی داره که خریدار سرور تعیین میکنه
ولی مثلا پورت یک گیگابیت بگیرین فرقی آنچنانی بین این 3تا نیست
maders
May 16th, 2014, 00:37
هر سروری بگیری از هر جایی سرعت کار با وی پی اس پایینه پس سایت های که تبلیغات زیاد دارن که (فیلم و موزیک) رو باید زیاد صبر کنی تا لود بشن بهترین کار همون که دوستان فرمودند از سیستم خودتون لینک جمع آوری کنین و بعد لینک هاشونو با وی پی اس دانلود کنین.
تعویض یا افزایش منابع به این دلیل فقط خرج اضافیه !
Mr.Te0
May 20th, 2014, 19:57
در مورد سرعت پایین مرورگر ، میتونید اقدامات مانند افزایش منابع سرور ، نصب مرورگر های کم حجم و سبکی مانند کروم ، غیر فعال کردن فایل های فلش در مروگر و.. انجام بدید که مطمئنا تاثیر گذار است.
در مورد سرعت دانلود هم باید عرض کنم:
سرعت دانلود به عومل مختلفی ارتباط دارد از جمله لوکیشن سرور لینک دهنده و مسافت دو سرور ، عدم محدودیت سرور لینک دهنده که بسیاری از سایت های بزرگ برای جلوگیری از افت کیفیت سرعت دانلود را برای ای پی های خارجی محدود میکنند.
برای تست واقعی سرعت میتونید از فایل های تست کش فلای استفاده کنید.