توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با دیتاسنتر ovh (نداشتن اینترنت در vps)
OmidX
May 14th, 2014, 17:11
درود ،
دوستان ما سه بلوک آی پی (فرانسه ، انگلیس و هلند) سفارش دادیم ، ک دو بلوک فرانسه و هلند کاملا OK هست و هیچ مشکلی نداره ، اما بلوک انگلیس مشکل داره و تو سرور ها اینتر نت نداریم !!
نکته ی جالب اینجاست ، ک خود ویندوز تو توهم کانکت بودن ه ، اما نه سایتی رو میشه پینگ کرد ، نه حتی میشه گیت وی رو پینگ کرد ! 8-|
ب دیتاسنتر هم گفته شد ک این بلاک رو سرور روت نیست ، گفتند روت ه و مشکلی نداره !!
با توجه ب پشتیبانی نسبتا ضعیف OVH ، لطفا بگید مشکل از کجاست ؟ و اینکه کسی تا ب حالا این مشکل رو داشته ؟!
zigma4000
May 14th, 2014, 18:05
کمی بیشتر توضیح بدید تا بتونیم راهنمایی کنیم. ما هم از هلند و هم انگلیس آی پی داریم و چنین مشکلی وجود نداره. احتمال زیاد مشکل در تنظیمات شماست. اسکرین شات از details میزارین؟
OmidX
May 14th, 2014, 18:31
کمی بیشتر توضیح بدید تا بتونیم راهنمایی کنیم. ما هم از هلند و هم انگلیس آی پی داریم و چنین مشکلی وجود نداره. احتمال زیاد مشکل در تنظیمات شماست. اسکرین شات از details میزارین؟
ببین ، من رو آی پی های فرانسه و هلند هیچ مشکلی ندارم ، الان تو همین سروری ک عکسش رو گذاشتم ، آی پی رو بزارم رو یکی ازآی پی های بلوک فرانسه یا هلند ، بعد مک رو هم عوض کنم ، راحت کانکت هست و هیچ مشکلی نداره !!
اما رو هر کدوم از آی پی های انگلیس این مشکل هست و نمیدونم از کجاست !!
یک مورد دیگه هم هست ، آی پی های انگلیس رو تو پنل OVH Manager نسخه 6 دارم و آی پی های هلند و فرانسه رو تو نسخه 3 و 5 !! چرا اینطوریه رو خودمم نمیدونم .
از تنظیمات چی براتون عکس بزارم ؟
| KVM - SERVER |
May 14th, 2014, 20:25
Mac address هارو داخل پنل OVH ریست کنید.
سپس مجدد داخل ESXi تنظیم کنید.
از داخل VPS هم Gateway رو پینگ بگیرید ببینید دسترسی داره یا نه.
اگر داشت ، ولی باز اینترنت نداشتید به 8.8.8.8 یا 4.2.2.4 یک MTR یا Trace Route بگیرید بدید دیتاسنتر تا کامل متوجه بشند.
InterServer.ir
May 14th, 2014, 21:52
سلام زمانی که سرور مجازی رو ایجاد می کردید کارت شبکه رو e1000 انتخاب کنید انگار همین سازگاری بیشتری رو با شبکه ovh داره دیروز این مشکل روی سرور لینوکس برام پیش امده بود اینترنت سرور های مجازی لینوکس که می ساختم وصل نمیشد به همین دلیل! البته فرانسه اینطور بود کانادا این مشکلات عجیب غریب رو ندارم !
arc1o0
May 14th, 2014, 21:53
سلام
بگید آی پی ها رو مجدد روت کنند.
Raid_10
May 14th, 2014, 22:23
دی ان اس هاتون رو درست بدید حله این مشکل از این موضوع هست ( تجربه دارم )
hassanshaikhi
May 14th, 2014, 23:35
دی ان اس هاتون رو درست بدید حله این مشکل از این موضوع هست ( تجربه دارم )
ایشون به gateway اصلا پینگ ندارن میشه بگید چه ربطی به dns میتونه داشته باشه؟
hajigirinof
May 14th, 2014, 23:37
شما فایروالو اف کن بعد بررسی کن جوابو بگو
OmidX
May 15th, 2014, 00:21
سلام زمانی که سرور مجازی رو ایجاد می کردید کارت شبکه رو e1000 انتخاب کنید انگار همین سازگاری بیشتری رو با شبکه ovh داره دیروز این مشکل روی سرور لینوکس برام پیش امده بود اینترنت سرور های مجازی لینوکس که می ساختم وصل نمیشد به همین دلیل! البته فرانسه اینطور بود کانادا این مشکلات عجیب غریب رو ندارم !
کارت شبکه رو e1000 انتخاب شده ...
سلام
بگید آی پی ها رو مجدد روت کنند.
دقیقا چی بگم بهشون آقای کریمی ؟
قبلا گفته بودم ک این آی پی ها استاتوسشون allocate نیست و رو سرور من روت نیستن ، ک گفتن از قسمت پنل ovh بخش ipfailover خودمم میتونم روت کنم و با وجود این ما نگاه کردیم و درست روت شدن رو سرور شما ...
این لینک http://help.ovh.com/IpFailover هم تو تیکت داده بودن .
websazha
May 15th, 2014, 00:51
با سلام
بعضی از ای پی های وسط بلاک اون طور می شوند گاها این مسئله ای بود که 3 ماه تمام بیش از 30 تیکت با دیتاسنتر داریم و صحبت صحبت صحبت نتیجه هیچ!ما مسئول نرم افزاری شما نیستم برید درست منیج کنید ما برسی کردیم موردی نیست و تمام.حتی با دریافت هزینه هم برسی نکردند ما هم بی خیال 4 ای پی وسط بلاک شدیم!
مشکل شما هم 1 بار کل بلاک رو روی سرور دیگری ببرید بعد از 10 دقیقه مجدد به سرور قبلی مجدد تست کنید ببنید روت شدند یا خیر. اگر نه مک ها پاک کنید از اول بزنید اگر باز نشود یک گزینه روت ای پی سرور داخل خود پنل هست که بزنید از پی ها از بلاک بودن خارج می شوند و هر کدام یک تک ای پی می شند در پنل و شاید حل بشه.اگر نشود 1 ماه از خرید صبر کنید و پاک کنید وقت خودتون تلف نکنید.
arc1o0
May 15th, 2014, 00:55
بلوک که نشدن؟
اول روت کنید رو یه سرور دیگه تست کنید
اگه پینگ نداد، چندتا اسکرین شات بگیرید از ipconfig/all + netstat ایمیل کنید بگید پینگ نمی ده
برخی مواقع این مشکل دیده شده، باید از روتر مجدد روت کنند. کلا اگه خطای کانفیگ ندارید، مشکل از سمت روتر هاست،
arc1o0
May 15th, 2014, 01:10
هفته قبل یک تک آی پی رو سویو مشکل داشت، با یک تیکت حل شد.
Hello,
We have to refresh the configuration of your IP 94.23.xx.xxx on our switches.
This should now be functional.