ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد تصویر شاخص

yasaman.yk
May 14th, 2014, 13:04
من یکی از سایتام قالبش اصلا جوریه تصویر شاخص تو صفحه اصلی نمیاره حتی افزونه auto-post-thumbnail.3.3.3
دانلود کردم نصب کردم و فعال ، ولی اصلا نیاورد . کد نویسی بلد نیستم که تو کد های قالب دست ببرم چیکار باید کنم؟؟؟؟؟
قالب سایتم ارکیده سفیده ​​

اینم سایتممم

دون دون | ایده های جالب | (http://doondoon.ir/)

aligoli
May 14th, 2014, 13:09
باید در گوگل جستجو نمایید و مشاهده نمایید آیا قبلا کسی به این مشکل برخورده است و راه حل چطور بوده است.
باید هزینه ای پرداخت نمایید تا طراحان حرفه ای برای شما این مورد را برطرف نمایند.
باید شکیبا باشید تا شخصی شما را راهنمایی نماید که چون اطلاعات دقیق و کاملی نسبت به کد نویسی و احتمالا وردپرس هم ندارید، این راه بسیار زمان بر خواهد شد.

yasaman.yk
May 14th, 2014, 13:13
فقط یه کده این همه دنگ و فنگ نداره من سرچ کردم ولی کد داده نمیدونم کجای قالب باید بزارم همین

- - - Updated - - -

فک نکنم همچی کار شاخی باشد که طراح حرفه ای بخواد 8-| یه کد باید کپی کنی تو قالب بیاره بازم مرسی

kingpower
May 14th, 2014, 13:49
باسلام
فعلن دسترسی ندارم که بتونم قالب رو چک کنم
ولی داخل نت سرچ کنید کدهای زیادی هست
یک کد به شما میدهند که داخل فایل فانکشن قالب بگذارید و یک کد کوچک هم باید داخل فایل ایندکس. بگذارید
این مراحلش هست

mhiizadi
May 14th, 2014, 14:40
من یکی از سایتام قالبش اصلا جوریه تصویر شاخص تو صفحه اصلی نمیاره حتی افزونه auto-post-thumbnail.3.3.3
دانلود کردم نصب کردم و فعال ، ولی اصلا نیاورد . کد نویسی بلد نیستم که تو کد های قالب دست ببرم چیکار باید کنم؟؟؟؟؟
قالب سایتم ارکیده سفیده ​​

اینم سایتممم

دون دون | ایده های جالب | (http://doondoon.ir/)

در فایل function.php قالبتون کد زیر رو بزارید :

if (function_exists('add_image_size')){
add_image_size( 'sliderimage', 150, 150,true);
}

بعد در جایی که عکس قراره استفاده بشه :

<?php the_post_thumbnail('sliderimage'); ?>

این قسمت رو کلا به جای تگ img بزارید در بین دو div کلاس خودتون توی قالب.
درست میشه .

xaep
May 14th, 2014, 14:52
<?php the_post_thumbnail(); ?>