ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فلش مموری برای سرور

takpar7
May 14th, 2014, 12:10
سلام و عرض ادب
من سرور اختصاصی هتزنر آلمان ex40 دارم.
رو سرورم چندین سایت خود رو میزبانی میکنم بین اینا یه سایت بازی آنلاین تراوین دارم که این بازی وقتی حمله ای صورت میگیره آئوتومیشنش حمله رو میگیره و تحلیل میکنه تو تحلیل چندین جا از دیتابیس کوئری گرفته میشه و چندین کد طولانی برا نوشتن گزارش حمله برای کاربر داره توش فقط آئتومشن حمله حجم فایلش 40 کیلوبایته این آئوتومیشن توان تحلیل سه حمله رو تو ثانیه داره ولی اگه یه روزی آنلاین چند صد نفری بشه نمیکشه
میخواستم بدونم اگه کل این سایت رو که حجم اسکریپت و دیتابیس 1 گیگ هم نمیشه ببرم رو فلش 16 گیگی هتزنر که 120 تومن هزینه ستاپش هست سرعت انجام این عملیات تا چه حدی میتونه افزایش پیدا کنه و تقریبا چند تا حمله رو میتونه تو ثانیه تحلیل کنه با توجه به وضعیت الآن که 3 حمله تو ثانیه ست؟!
ممنون

ided
May 14th, 2014, 12:12
یعنی شما فکر میکنین سرعت فلش مموری از سرعت هارد بیشتره ؟

takpar7
May 14th, 2014, 12:13
یعنی شما فکر میکنین سرعت فلش مموری از سرعت هارد بیشتره ؟

بله به نظرم اینطوره
اینطور نیست؟

sajjad65
May 14th, 2014, 12:21
فلش مموری سرعتش بهتر از هارد است مگه هارد های شما چی است؟
sata است ؟

takpar7
May 14th, 2014, 12:24
فلش مموری سرعتش بهتر از هارد است مگه هارد های شما چی است؟
sata است ؟
بله sata الآن متوجه نشدم سرعت فلش بهتره؟چقدر میتونه تاثیرداشته باشه؟

کرمان هاست
May 14th, 2014, 12:27
دقیق نمیشه گفت و تحلیل کرد یا از دست ماها برنمیاد تحلیلش
ولی بهتر خواهد شد با این وضعیت سرعت لود ازروی حافظه های فلش خیلی سریعتر است اگر یواس بی 3 هم باشه که دیگه بهتر

ided
May 14th, 2014, 13:25
دقیق نمیشه گفت و تحلیل کرد یا از دست ماها برنمیاد تحلیلش
ولی بهتر خواهد شد با این وضعیت سرعت لود ازروی حافظه های فلش خیلی سریعتر است اگر یواس بی 3 هم باشه که دیگه بهتر

من فلش مموری 16گیگ usb3 و یک هارد اکسترنال وسترن مای پاسپورت usb3 رو به طور کامل مقایسه کردم
سرعت هارد دو برابر و گاها سه برابر فلش مموری بود

| KVM - SERVER |
May 14th, 2014, 13:26
میزان ظرفیت IOPS و Read/Write فلش بسیار پایین هست.
در بازدید بالا شدیدا دچار افت کیفیت میشید.

کرمان هاست
May 14th, 2014, 13:53
این نکنه هم باید در نظر گرفت که فلش داریم تا فلش واگرنه
منم مینت رو فلش دیسک سندیسک استریم 64 نصب کردم بوت کردم توی 10ثانیه لود شد و امد بالا
همون رو روی هارد نصب کردم (اکسترنال )توی یک دقیقه لود شد بستگی به حیلی شرایط داره که بالاخره تحلیلش از عهده ماخارج هست
یک سولوشن که بدرد یکی نمیخوره شاید صددرصد فیت شه با یکی و عالی براش کار کنه ولی به نظر من سیستم عامل روو روفلش لود کنین
بعدش هارد رو به سیستم عامل مونت کنین بازم بهتر میشه وضعتون

akbari
May 14th, 2014, 15:02
همانطور که کرمان هاست گفتن فلش داریم تا فلش
Sandisk گزینه ای خوب است

arc1o0
May 14th, 2014, 15:29
سلام،بهترین راه پیاده سازی راهکاری های دفاعی سخت افزاری و نرم افزاری مقابل حملات است

در ضمن برای افزایش سرعت مد نظر شما تنها راه استفاده از هارد های اس اس دی می باشد.