ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چه هاستی و از کجا؟بخرم!

gholamreza111
May 13th, 2014, 21:21
با سلام. نمی دونستم این سوال رو باید تو چه انجمنی مطرح می کردم.

کاری که من قصد دارم انجام بدم اینه:
تعدادی (زیاد) فایل فرمت rar با محتوای فیلم(mkv , avi , ...) هست که فایل داخل آن دارای اسمیه که نام سایت دانلودش روشه مثلا اسم فیلم داخلش اینه : barefoot(www.site.com
حالا برای اینکه اسم سایتو حذف کنم باید هاستی داشته باشم که اولا بتونم فایل رو ریموت کنم توش (حجم فایلها زیاده- حدود 1 گیگ هر کدوم) و دوما اکسترکتش کنم و سوما قیمت هاستش مناسب باشه چون تعداد فایلها زیاده.

توضیح : فایلها روی سرورهای اشتراکی مثل رپیدشیر و ایناست و می خوام بعد از لیچ کردن روی یک لیچر پولی و انتقال از لیچر به هاست و تغییر نام، روی سایت آپلودباز آپلودش کنم.

حالا نمی دونم هاست دانلود امکان ریموت داره؟ محدودیت حجم هر فایل چقدره؟ (هاست های رایگان که خیلی محدودن!)

hostfire
May 13th, 2014, 21:25

تعدادی (زیاد) فایل فرمت rar با محتوای فیلم(mkv , avi , ...) هست که فایل داخل آن دارای اسمیه که نام سایت دانلودش روشه مثلا اسم فیلم داخلش اینه : barefoot(www.site.com (http://www.site.com)
حالا برای اینکه اسم سایتو حذف کنم باید هاستی داشته باشم که اولا بتونم فایل رو ریموت کنم توش (حجم فایلها زیاده- حدود 1 گیگ هر کدوم) و دوما اکسترکتش کنم و سوما قیمت هاستش مناسب باشه چون تعداد فایلها زیاده.

توضیح : فایلها روی سرورهای اشتراکی مثل رپیدشیر و ایناست و می خوام بعد از لیچ کردن روی یک لیچر پولی و انتقال از لیچر به هاست و تغییر نام، روی سایت آپلودباز آپلودش کنم.

حالا نمی دونم هاست دانلود امکان ریموت داره؟ محدودیت حجم هر فایل چقدره؟ (هاست های رایگان که خیلی محدودن!)

شما نمیتونید برای این کار هاست تهیه کنید نیازه شماست که سرور مجازی تهیه کنید

sajjad65
May 13th, 2014, 21:27
بهتر است vps بگیرید دسترسی بهتری دارید

ided
May 13th, 2014, 22:46

تعدادی (زیاد) فایل فرمت rar با محتوای فیلم(mkv , avi , ...) هست که فایل داخل آن دارای اسمیه که نام سایت دانلودش روشه مثلا اسم فیلم داخلش اینه : barefoot(www.site.com (http://www.site.com)

یقینا به سرور مجازی نیاز خواهید داشت

mahdi271
May 13th, 2014, 23:16
دوستان هم عرض کردن باید سرور مجازی ویندوز بگیرید.

majids
May 14th, 2014, 17:17
هر سرویسی بخواید بگیرید

من میهن وب رو پیشنهاد میدم

http://sepenta.ir

OmidX
May 14th, 2014, 17:19

یک سرور مجازی ویندوز تهیه کنید ، همه اینکار ها رو ب سادگی دسکتاپ خودتون میتونید انجام بدید ...

gholamreza111
May 16th, 2014, 21:36
به نظرتون سرور مجازی ویندوز بگیرم یا لینوکس. تا بحال هرچی هاست تهیه کرده بودم لینوکس بوده. می ترسم ویندوز بخرم گیج بشم.
در ضمن یه سوال دیگه. برای انجام این کارها نیاز به دامنه جدید هست؟

royl
May 16th, 2014, 21:50
ویندوز بگیرید براتون بهتره و عین کامیپوتر خودتون هست

aligoli
May 16th, 2014, 22:25
به نظرتون سرور مجازی ویندوز بگیرم یا لینوکس. تا بحال هرچی هاست تهیه کرده بودم لینوکس بوده. می ترسم ویندوز بخرم گیج بشم.
در ضمن یه سوال دیگه. برای انجام این کارها نیاز به دامنه جدید هست؟

ویندوز برای این موارد خیلی ساده تر است.
معمولا این مورد را پشتیبانی رایگان انجام می دهد. زمان گیر نمی باشد.

mohsen1771
May 17th, 2014, 02:55
VPS مورد نظر را تهیه کرده ,
و اگر مشکل دارید باز به پشتیبانی VPS خود اطلاع بدید تا مشکلات شما را رفع کنند ,
چنین کاری رو هم میتونید در سایت rapidbaz.com
انجام بدید ,

gholamreza111
May 21st, 2014, 01:12
یه سوال دیگه : برای استفاده از سرور مجازی حتما احتیاج به ثبت دامنه هست؟

hostfire
May 21st, 2014, 08:11
یه سوال دیگه : برای استفاده از سرور مجازی حتما احتیاج به ثبت دامنه هست؟
خیر

sht-design
May 21st, 2014, 09:35
با سلام
برای تکمیل توضیحات دوستان
سرور مجازی دقیقا مثل محیط ویندوز کامپیوتر میباشد که شما معمولا با استفاده از ریموت دسکتاپ به آن متصل میشید و از فروشنده خودتون یک آی پی به همراه یوزر و پسورد دریافت میکنید و به محیط سرور مجازیتون لاگین میکنید
البته سرور مجازی دو نوع لینوکس و ویندوز رو داره و بخاطر اینکه شما احتمالا کار با محیط لینوکس آشنایی ندارید سرور مجازی ویندوز بهترین پیشنهاد هست
اگر خواستید میتونید به من پیغام خصوصی بدید قیمت های سرور مجازیمونو بهتون ارائه بدم دوست عزیز

بازم عذرخواهی میکنم از بزرگان انجمن به خاطر اینکه فضولی کردم و به جای شما توضیح دادم به دوستمون:">