ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با ورود به ftp server در کنترل پنل ehcp

fadakweb
May 13th, 2014, 17:17
با سلام خدمت اساتید

بنده کنترل پنل ehcp رو بر روی سرور مجازی خودم نصب کردم و دامنه هم تنظیم کردم و صفحه تست زیر برای صحت درستی کار میاد

20393

ولی وقتی از قسمت file manager کنترل پنل ehcp میخوام وارد ftp بشم و مشخصات رو بهش میدم خطای زیر رو بهم میده

20394

آیا مرحله ای رو اشتباه رفتم ؟ دوستان لطفا بنده رو برای رفع این مشکل راهنمایی کنند

با تشکر

nginxweb
May 13th, 2014, 17:19
درود
این همه پنل مطمئن و خوب چرا ehcp دوست عزیز؟
میدونستید این پنل تحت php هستش و مشکلی برای php سرور پیش بیاد کلا از کار خواهد افتاد؟ ..

مدت زیادی هم هست آپدیت خاصی نشده است و بیشتر نیز سازگار با debian و ubuntu میباشد و مخصوص این سیستم عامل ها هستش

fadakweb
May 13th, 2014, 17:49
درود
این همه پنل مطمئن و خوب چرا ehcp دوست عزیز؟
میدونستید این پنل تحت php هستش و مشکلی برای php سرور پیش بیاد کلا از کار خواهد افتاد؟ ..

مدت زیادی هم هست آپدیت خاصی نشده است و بیشتر نیز سازگار با debian و ubuntu میباشد و مخصوص این سیستم عامل ها هستش

با سلام خدمت شما

بله اطلاع دارم ولی سیستم عامل سرور ubuntu هست و طبق راهنمایی که دوستان در این تاپیک کردند

http://www.webhostingtalk.ir/f188/113047/?highlight=

بنده Ehcp رو نصب کردم . الان هم علت این مشکل ناآشنایی بنده به این کنترل پنل هست . ممنون میشم راهنمایی کنید مشکل رو برطرف کنم

سپاس