PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مراحل آماده کردن VPS خام Centos و نصب LEMP و virtualmin برای نصب چند سایت از جمله وردپرس

armin3000
May 13th, 2014, 14:23
با سلاممن تجربه زیادی در زمینه کانفیگ سرور و لینوکس ندارم و چون برای کاری که قرار است انجام دهم چندین مرحله مختلف باید انجام شود جستجوهایی هم که داشتم یا ناقص بودند و یا معدود آموزش های جامعی که همه چیز را توضیح داده بود جزئیات کافی را نداشت و خلاصه بیشتر از 3 روز است در حال کلنجار رفتن با یک صفحه SSH هستم! البته چندین بار تا نصب و راه اندازی سایت هم انجام شد ولی مشکلات عجیبی مانند دسترسی نداشتن وردپرس برای آپدیت یا نصب پلاگین و فایل و یا عدم دسترسی به FTP پیش می آمد و راه حل هایی هم که بود کمک چندانی نداشت و یا با روشهای غیر اصولی (مانند دسترسی 777 به پوشه های حساس!) مشکل را حل میکرد. از دوستان گرامی خواهشمندم من را راهنمایی کنند و یا مستندانی با جزئیات کامل و ترتیب اجرای آن در اختیار من بگذارند.فعلا قرار است یک سایت وردپرس نصب شود اما در آینده ممکن است تعداد بیشتری باشد. همچنین ممکن است در آینده وردپرس به صورت Multisite Network تبدیل شود.با تشکر