ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر آدرس سایت

mustafa1366
May 11th, 2014, 21:51
سلام به همه صاحب نظران
من یه سایت دارم به نام madmarket.ir تا عصری همه چی مرتب بود ولی از ساعت7 به بعد هرکی به ادرس من مراجعه میکرد به سایتFree Hosting in UK with PHP and MySQL, Website Builder, No Ads (http://www.hostinger.co.uk/?) ارجاع داده میشد.من رفتم سرورم رو از سایت nic.ir حذف کردم یه 2 ساعتی همین جوری گذاشتمش بعد دوباره یرور هاستم رو بهش معرفی کردم ولی هیچ تغییری نکرد.تو هاستم هم رو همش مرتبه.نمیدونم باید چی کار کنم ممنون میشم کمک کنید.
در ضمن من هاستم رو از همین (هاستینگر دات کو دات یوکی) به هاست جدیدم انتقال دادم
منتظرم دوستان

kayako
May 11th, 2014, 23:49
دوست عزیز سایتتون هم پینگ نداره برید اگه دی ان اس ها رو حذف کردید برید توی سایت نیک اونجا دی ان اس ها رو ست کنید بعد از ست شدن دی ان اس ها باید ببینیم مشکل از کجاست
موفق باشید

arc1o0
May 12th, 2014, 01:01
سلام

از هاست های رایگان برای کار تجازی استفاده نکنید

از شرکت های داخلی تهیه کنید

FREETOOLS
May 12th, 2014, 12:22
مشکل از نام سرورهاتون نیست.
از هاستینگتون هست.

mustafa1366
May 12th, 2014, 12:28
مشکل از نام سرورهاتون نیست.
از هاستینگتون هست.

ممنون دوست عزیز مشکل فعلا برطرف شدش.
میدونم که مشکل از هاست بود ولی تمام دی ان اس ها رو هم تاهاستم چک کردم مشکل نداست هم تو نیک ای ار نمیدونم برای چی منو به سایت دیگه بدنه هیچ دلیلی فروارد میکرد

mustafa1366
May 13th, 2014, 12:54
دوستان دوباره این مشکل به وجود امده کسی میتونه راهنمایی کنه
خواهشن جواب بدین

porya8738
May 13th, 2014, 14:45
از هاست رایگان استفاده نکنید عزیز !

mustafa1366
May 13th, 2014, 14:48
از هاست رایگان استفاده نکنید عزیز !

میتونی دوست عزیز منو بیشتر راهنمایی کنی ؟دلیلش چه؟

ided
May 13th, 2014, 19:46
مشکل سروری هست که هاستتون روشه
کاری از دست شما بر نمیاد

پ.ن. وقتی هاست اینقدر ارزون تو بازار ایران هست دلیلی نداره که از هاست رایگان استفاده کنین و این همه دردسر بکشین