توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مخفی کردن whois دامین
majid1f
May 10th, 2014, 18:41
من برای اینکه مشخصات ثبت کننده دامنه معلوم نباشه می خواستم مخفی بشه این مشخصات به ثبت کننده ایمیل زدم این جواب را دادند.
{
توجه فرمائید طبق قوانین جدید آی.کن در صورت پنهان سازی اطلاعات امکان سلب امتیاز دامنه از سوی رجیسترر وجود دارد.
}
ایا واقعا به این صورت هست؟
hamid.soltani92
May 10th, 2014, 18:59
من برای اینکه مشخصات ثبت کننده دامنه معلوم نباشه می خواستم مخفی بشه این مشخصات به ثبت کننده ایمیل زدم این جواب را دادند.
{
توجه فرمائید طبق قوانین جدید آی.کن در صورت پنهان سازی اطلاعات امکان سلب امتیاز دامنه از سوی رجیسترر وجود دارد.
}
سلام.
بله درسته.
https://www.icann.org/en/news/public-comment/whois-pp-abuse-study-24sep13-en.htm
iwpanel
May 10th, 2014, 19:39
{
}
سلام بله اگه خواستید میتونم به صورت قانونیش براتون اوکی کنم تا حد امکان بدون مشکل