ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نوشتن روی فایل ها و نصب نشدن انواع اسکریپت و cms

hompa2
May 10th, 2014, 15:08
با سلام
من روی هاست مجازیم اقدام به نصب وردپرس ، نیوک ، و چند اسکریپت دیگر نمودم که پس از نصب دیتابیس در مرحله ای که فایل نصب برنامه شروع به ایجاد فایل و یا نوشتن روی فایل های موجود میکند نصب متوقف میشود زیرا برنامه قادر به ایجاد فایل های کانفیگ نمیشود، من سطح دسترسی به فایل ها و پوشه ها را نیز کنترل کردم امامشکلی نداشتن، از انجا که مشکل از ایجاد فایل و یا بازنویسی روی فایلها است از اساتید این کار لطفا راهنمایی بفرمایید چه اقدامی روی تنظیمات سرور باید انجام گردد،در ضمن دسترسی اپلود و ftp هیچ گونه مشکلی ندارد.
با تشکر

Yas-Host
May 10th, 2014, 15:41
با سلام
من روی هاست مجازیم اقدام به نصب وردپرس ، نیوک ، و چند اسکریپت دیگر نمودم که پس از نصب دیتابیس در مرحله ای که فایل نصب برنامه شروع به ایجاد فایل و یا نوشتن روی فایل های موجود میکند نصب متوقف میشود زیرا برنامه قادر به ایجاد فایل های کانفیگ نمیشود، من سطح دسترسی به فایل ها و پوشه ها را نیز کنترل کردم امامشکلی نداشتن، از انجا که مشکل از ایجاد فایل و یا بازنویسی روی فایلها است از اساتید این کار لطفا راهنمایی بفرمایید چه اقدامی روی تنظیمات سرور باید انجام گردد،در ضمن دسترسی اپلود و ftp هیچ گونه مشکلی ندارد.
با تشکر

کنترل پنل؟

نوع سیستم عامل؟

hompa2
May 10th, 2014, 19:11
با سلام

سیستم عامل لینوکس و کنترل پنل دایرکت ادمین

parax
May 10th, 2014, 19:23
سلام
مشکل از کانفیگ هست.
دسترسی بدید تا براتون اوکی کنم

hompa2
May 10th, 2014, 19:26
از کانفیگ کدام قسمت مشکل داره؟
آپاچی یا دایرکت ادمین؟

hompa2
May 11th, 2014, 17:45
اساتید و دوستان کسی نبود دستور تنظیمات مربوطه رو بهم بگه

لطفا

aminkord
November 2nd, 2014, 16:23
سلام دوست عزیز parax (http://www.webhostingtalk.ir/member/96616/) گفت دسترسی بهش بدی برات حلش میکنه!