PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کار در مشهد یا نمایندگی ,شراکت و همکاری در افغانستان

testerone
May 9th, 2014, 17:45
سلام
من سید علی هستم از اتباع افغانستان و در ایران و مشهد زندگی میکنم

تجربه کاری در هیچ مکانی رو ندارم اما کارهای مختلفی رو به صورت آماتور تجربه کردم
خیلی دوست دارم یک کار جدی و مناسب که با کامپیوتر و اینترنت سر و کار داشته باشه مثل طراحی و میزبانی وب و یا نمایندگی نرم افزار های مختلف (البته در آینده با کسب تجربه بیشتر) و ... فعالیت کنم
که هم کسب تجربه بشه و هم بتونم در آینده یک بازار جدید برای خودم در افغانستان (کشوری که تازه به سمت فناوری ها میره )دست و پا کنم
مدتی بود که بدون تجربه این کار رو شروع کردم اما موفقیتی نداشت چون تجربه کافی رو نداشتم
الان هم اگر کسی هست که ایده ای برای من داشته باشه ممنون میشم کمک کنه
دوستانی که ایده ای دارند میتونم با پیغام خصوصی رزومه ای از کارهایی که انجام دادم رو براشون بفرستم

از نطرات شما متشکرم دوستان
دیپلم کامپیوتر از اتباع افغانستان دارای اقامت
دوره ای پی اچ پی و lpic لینوکس شرکت کردم و به html5 و css3 آشنائی تقریبی و نسبی دارم
کار و تسلط به سیستم whmcs
کار با مجازی سازهای vmware و virtualbox

آشنائی با فرمان های لینوکس و نصب پنل ها Cpanel ,DirectAdmin , Kloxo ,webmin و کار با وی پی اس
نصب و راه اندازی انواع CMS های فارسی و غیر فارسی
فارسی سازی انواع اسکریپت ها و ماژول ها
کار با گوگل ادوردز و تیپ و تریکهاش
کمی تجربه در زمینه ایمیل مارکتینگ
کار با پنل دایرکتی (حساب ریسلو و حساب پی پال)

چند تا سایت هم دارم که الان با kloxomr مدیریت میشه
متاسفانه باز هم میگم تجربه کاری در هیچ مکانی رو ندارم
اما اگر کسی تمایل داشت میتونم آدرس سایت رو پیغام خصوصی کنم
متشکرم

aligoli
May 9th, 2014, 23:21
سلام
من سید علی هستم از اتباع افغانستان و در ایران و مشهد زندگی میکنم
دیپلم کامپیوتر دارم و دوره های طراحی وب و لینوکس lpic هم شرکت کردم
تجربه کاری در هیچ مکانی رو ندارم اما کارهای مختلفی رو به صورت آماتور تجربه کردم
خیلی دوست دارم یک کار جدی و مناسب که با کامپیوتر و اینترنت سر و کار داشته باشه مثل طراحی و میزبانی وب و یا نمایندگی نرم افزار های مختلف (البته در آینده با کسب تجربه بیشتر) و ... فعالیت کنم
که هم کسب تجربه بشه و هم بتونم در آینده یک بازار جدید برای خودم در افغانستان (کشوری که تازه به سمت فناوری ها میره )دست و پا کنم
مدتی بود که بدون تجربه این کار رو شروع کردم اما موفقیتی نداشت چون تجربه کافی رو نداشتم
الان هم اگر کسی هست که ایده ای برای من داشته باشه ممنون میشم کمک کنه
دوستانی که ایده ای دارند میتونم با پیغام خصوصی رزومه ای از کارهایی که انجام دادم رو براشون بفرستم
با تشکر

شما می توانید با خلق یک برند تجاری، اقدام به فروش سرویس و ارایه خدمات دیگر نمایید.
ثبت شرکت در ایران کار آسانی است. البته می توانید در افغانستان هم ثبت نمایید.

majidisaloo1
May 10th, 2014, 01:24
ما ایرانی ها با تمدینی 2500 ساله ولی درکی .... لطفا دقت کنید ایشون چی میخواهندو سپس راهنمایی های صحیح بکنید نه اینکه به یک قشری توهین بکنید و یا کار دیگری را پیشنهاد بکنید
شمایی که میگی نت وقت تلف کردنه بله شاید برای شما وقت تلف کردن باشد اما بیلگتس پولدار ترین فرد جهان از همین کامپبوتر و اینترنت پول در آورده چرا فکر میکنی شما نمیتونی؟

خوب حالا برای استارتر عزیز:
شما ابتدا یک هاست کوچیک بگیرید و روش انواع اسکریپت ها را نصب بکنید توی مراحل کار به مشکل میخورید عیب نداره رفعش میکنید سعی کنید حد اقل 20 نوع اسکریپت و مدیریت محتوا و... نصب بکنید و حد اقل 60 بار به مشکل بخورید و مسر باشید که مشکل را باید حل بکنید
پس از آنکه احساس کردید مسلط این امور هستید اقدام به گسترس کار با دریافت نمایندگی و... نمایید

با سپاس
عیسی لو

aligoli
May 10th, 2014, 01:56
به ملیت یکدیگر احترام بگذارید،

فردی که واقعا دنبال چیزی باشد بهش می رسد.
با تلاش، مدیریت راهبردی، سیاست کاری، عقل و فکر اقتصادی.

هامنطور که جناب عیسی لو عنوان نمودند، قطعا به مشکل خواهید خورد اما مهم این است مشکل را حل نمایید، ممکن است حتی برای یک مشکل ساده 6 روز وقت بگذارید، جای نگرانی نیست. هر چیزی بهایی دارد.
شیرین آن است مشکل را حل نموده و تجربه کسب نمایید.

هر ملیتی که دارید، هر نژادی که هستید، با کلید هایی که عنوان نمودم به موفقیت خواهید رسید.

ناگفته نمایند خلاقیت هم لازم است.

mad-adwords
May 10th, 2014, 01:57
دیگه کار هاسیتنگ مثل 8-7 سال پیش نیست الان یه جستجو کنی بیشتر امار سایت هاسیتنگ میاد برات و هرکی تازه دوره ای که می خواد کاری روی نت راه بندازه اسانترین فکرش راه اندزای هاستینگ همین دلیل اگر چند میلیون تبلغی کنی باز هم موفق نمی شه

filasufya
May 10th, 2014, 02:07
داادش از افغانی بعیده بیاد نت و بعیده این حرف بزنه

باو نت وقت تلف کنیه اصن هیچ ارزشی نداره هیچ سود و درامد نداره

الکی روز و وقت میبره

داداش من دائم با افغانیا کار میکنم بنایی فایملشونم طاهریه افغانین تو بیرجند شاید شما اون فایمل رو بهتر بشناسی

بیا بنایی خداییش الان پول تو بناییه

اینا ک میگم 20 سالن 8 تا هست همشونم 20 سالن اما اینهو ی پیرمد 100 ساله حالیشونه خیلی حال میکنم اندازه خودمم

اما بیرحجندم اگه دوست داری بیا بیرجند با این بزن تو کار بنایی
من از همین نت روزی چند میلیون در اوردم،دوستام هم همین کارو کردن،به نظرم بیشتر دنبال بگردی میبینی که وقت تلف کردن نیست

mad-adwords
May 10th, 2014, 02:12
من از همین نت روزی چند میلیون در اوردم،دوستام هم همین کارو کردن،به نظرم بیشتر دنبال بگردی میبینی که وقت تلف کردن نیست

دوست عزیز خوب شما راهش نشون بده میلیونر :51: بله راه زیاده و همه کارها یه بودجه اولیه ای می خواد فرکنم این همسایه بودجه کافی نداره یه راه اسان انتخاب کرده

testerone
May 11th, 2014, 07:49
دوره ای پی اچ پی و lpic لینوکس شرکت کردم و به html5 و css3 آشنائی تقریبی و نسبی دارم

آشنائی با فرمان های لینوکس و نصب پنل ها Cpanel ,DirectAdmin , Kloxo ,webmin و کار با وی پی اس

متشکرم

filasufya
May 11th, 2014, 12:20

متشکرم
آدرس سایت و مشخصات تماستو برای من بفرست لطفا برادر

SV24.CO
May 11th, 2014, 12:45

البته ظاهرا میلیونر شدن شما استفاده از تحریم بر ملت شریف ایران بوده است ! (بنده اصلا شما را نمیشناسم ، با توجه به امضا گفتم)

besthosti.com
May 11th, 2014, 12:54
این که شما تو ایران تونستی دیپلم بگیری با این همه محدودیت خیلی خوب هست.
برای شروع می تونین از نمایندگی هاست شروع کنین و سپس به صورت قدم به قدم اقدام به افزایش سرمایه و شروع فروش سرور اختصاصی و مجازی و ایجاد کولوکیشن شخصی کنین.
ولی این واقعیت را باید پذیرفت که برای اتباع افغانی در ایران هیچ تضمینی نیست و آینده روشنی از کارتون نميشه داشته باشین.
بهتر این بود که میومدی این بر :دی

filasufya
May 11th, 2014, 21:52
البته ظاهرا میلیونر شدن شما استفاده از تحریم بر ملت شریف ایران بوده است ! (بنده اصلا شما را نمیشناسم ، با توجه به امضا گفتم)
هدف من استفاده از تحریم ها نبوده،کمک به ملت شریفم برای عبور و دور زدن تحریم ها و راه گشایی بوده،همچنین همه ما باید سعی بر یادگیری تبدیل تهدید به فرصت داشته باشیم تا با تنگ شدن عرصه بهمون مسیرو برای بانی هموار نکنیم

omidppm
May 12th, 2014, 02:42
اگه میخواییذ توس نت کار کنید به نظر من با سرمایه قوی بیایید وگرنه سود چندانی نخواهید داشت

parax
May 12th, 2014, 10:43
سلام
به نظر من شما توی کشور خودتون شروع به کار کنید موفق خواهید شد
چون بازاری وجود نداره.
ما دوست داریم با شما همکاری کنیم و بازار افغانستان رو به کمک هم بگیریم
اگر میتونید تهران تشریف بیارید شرکت حضوری صحبت بکنیم عالی میشه
ما مایل به سرمایه گزاری در کشورهای اطراف هستیم و یکسری طرح های هم داریم

testerone
May 12th, 2014, 20:45
از تمام دوستان که با پیغام خصوصی نظر دادند و سخاوتمندانه منو راهنمائی میکنند ممنونم
از تمام دوستانی که از این تاپیک بازدید کردند و نطر دادند هم متشکرم
aligoli (http://www.webhostingtalk.ir/member/18724/) , majidisaloo1 (http://www.webhostingtalk.ir/member/46975/) , mad-adwords (http://www.webhostingtalk.ir/member/33132/) , filasufya (http://www.webhostingtalk.ir/member/19473/) , SV24.CO (http://www.webhostingtalk.ir/member/66466/), besthosti.com (http://www.webhostingtalk.ir/member/78173/), omidppm (http://www.webhostingtalk.ir/member/36836/), parax (http://www.webhostingtalk.ir/member/96616/)

اما فعلا تمام هدف من اینه که در یک جا ترجیحا بعد از طهرها و در مشهد مشغول بشم تا راه و روش کار دستم بیاد
بعد انشالله میخوام برم اونجا و کار بلد باشم و حرفه ای تر کار رو شروع کنم
و انشالله شاید بشه با اون شرکت یا دوستی که کمکم کرده همکاری کنیم مثلا سفارشات طراحی و یا تبادل اطلاعات و ...
غیر از این مقوله همونطوری که میدونید خیلی از شرکت های خارجی در افغانستان فعالیت میکنند و هزینه های پرداختی اون ها هم دلاریه و این یک مزیت خوبی شاید باشه
خارج از بحث تحریم که دوستان مطرح کردند