سلام دوستان کشی میدونه این مشکل مربوط به چیه
من یه ساب دامین ساختم ای پی شم تغییر دادم به سرور مجازی(ویندوز2003)محتویات ساب دامین نشون داده نمیشه
اگرم نشونش بده یوزر و پسورد میخواد برای دانلود خواهشا کمک کنید.
You are not authorized to view this page You do not have permission to view this directory or page using the credentials that you supplied because your Web browser is sending a WWW-Authenticate header field that the Web server is not configured to accept. Please try the following:
Contact the Web site administrator if you believe you should be able to view this directory or page.
Click the Refresh button to try again with different credentials.
HTTP Error 401.2 - Unauthorized: Access is denied due to server configuration.
Internet Information Services (IIS) Technical Information (for support personnel)
Go to Microsoft Product Support Services (http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=8180) and perform a title search for the words HTTP and 401.
Open IIS Help, which is accessible in IIS Manager (inetmgr), and search for topics titled About Security, Authentication, and About Custom Error Messages.
sssoheil
May 9th, 2014, 11:44
سلام
از وب سرور iis استفاده میکنید؟
Yas-Host
May 9th, 2014, 11:50
سلام دوستان کشی میدونه این مشکل مربوط به چیه
من یه ساب دامین ساختم ای پی شم تغییر دادم به سرور مجازی(ویندوز2003)محتویات ساب دامین نشون داده نمیشه
اگرم نشونش بده یوزر و پسورد میخواد برای دانلود خواهشا کمک کنید.
You are not authorized to view this page
You do not have permission to view this directory or page using the credentials that you supplied because your Web browser is sending a WWW-Authenticate header field that the Web server is not configured to accept. Please try the following:
Contact the Web site administrator if you believe you should be able to view this directory or page.
Click the Refresh button to try again with different credentials.
HTTP Error 401.2 - Unauthorized: Access is denied due to server configuration.
Internet Information Services (IIS)
Technical Information (for support personnel)
Go to Microsoft Product Support Services (http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=8180) and perform a title search for the words HTTP and 401.
Open IIS Help, which is accessible in IIS Manager (inetmgr), and search for topics titled About Security, Authentication, and About Custom Error Messages.
شما باید permssion های لازم رو به فولدر ها و فایل ها بدید.
دسترسی را ارسال فرمایید.
sssoheil
May 9th, 2014, 11:53
دلیل یوزر و پسورد خواستنش اینه که فرمتی غیر از rar,zip توی وب سرورتون قرار دادید.باید فرمت های دیگه رو هم به iis اضافه کنید.
behrooz1371
May 9th, 2014, 12:43
شما باید permssion های لازم رو به فولدر ها و فایل ها بدید.
دسترسی را ارسال فرمایید.
منظورتون اینه که تو پوشه روت کلیک راست کنی با انتخاب گزینه پروپرتیس تب security دسترسی مهمان یا همون guestرو بهش میدم ولی حل نمیشه
- - - Updated - - -
دلیل یوزر و پسورد خواستنش اینه که فرمتی غیر از rar,zip توی وب سرورتون قرار دادید.باید فرمت های دیگه رو هم به iis اضافه کنید.
باید از کجا فرمت رو بهش اضافه کنی و اینکه چطور بهش اضافه کنم من اکثر فرمت هام فایل صوتی و عکس هستش
- - - Updated - - -
باید از کجا فرمت رو بهش اضافه کنی و اینکه چطور بهش اضافه کنم من اکثر فرمت هام فایل صوتی و عکس هستش
Yas-Host
May 9th, 2014, 12:48
منظورتون اینه که تو پوشه روت کلیک راست کنی با انتخاب گزینه پروپرتیس تب security دسترسی مهمان یا همون guestرو بهش میدم ولی حل نمیشه
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
باید دسترسی everyone بدید قربان + به تمام فولدر های اصلی که در IIS ادد شده مخصوصا فایل ها.
+
در تنظیمات IIS قسمت MIMe types نیز باید فرمت هایی که میخواین آپلود و دانلود بشند رو وارد کنید.
sssoheil
May 9th, 2014, 13:00
http://www.webhostingtalk.ir/f14/58440/
behrooz1371
May 9th, 2014, 13:02
باید دسترسی everyone بدید قربان + به تمام فولدر های اصلی که در IIS ادد شده مخصوصا فایل ها.
+
در تنظیمات IIS قسمت MIMe types نیز باید فرمت هایی که میخواین آپلود و دانلود بشند رو وارد کنید.
سعی کنید این مشکل رو خودتون حل کنید بهتر هست براتون.از لینکی که دادم استفاده کنید مشکلتون حل میشه :)
behrooz1371
May 9th, 2014, 13:09
**به من ماهی ندهید.ماهیگیری یاد دهید**
سعی کنید این مشکل رو خودتون حل کنید بهتر هست براتون.از لینکی که دادم استفاده کنید مشکلتون حل میشه :)
همشو انجام دادم ولی حل نشد میتونید مشاهده کنید
http://dl.ahangeman.ir
sssoheil
May 9th, 2014, 13:13
همشو انجام دادم ولی حل نشد میتونید مشاهده کنید
http://dl.ahangeman.ir
خوب شما اول از همه طبق گفته دوستمون جناب یاسین مشکل permission دارید اول اونو حل کنید بعد مشکل فرمت فایل هاتون.ویندوزتون 2003 یا 2008؟
behrooz1371
May 9th, 2014, 13:15
ویندوز 2003
حتی این کارم انجام دادم
در صورتی که می خواهید تمامی فرمت ها بدون محدودیت دانلود شوند کافیست در کادر اول علامت * را تایپ و سپس در کادر دوم کلمه ی application/octet-stream را تایپ کنید
ولی باز مشکل داره
sssoheil
May 9th, 2014, 13:16
ویندوز 2003
حتی این کارم انجام دادم
در صورتی که می خواهید تمامی فرمت ها بدون محدودیت دانلود شوند کافیست در کادر اول علامت * را تایپ و سپس در کادر دوم کلمه ی application/octet-stream را تایپ کنید
ولی باز مشکل داره
اگر تمایل دارید مشخصات رو پ.خ کنید بررسی کنم.
behrooz1371
May 9th, 2014, 13:20
اگر تمایل دارید مشخصات رو پ.خ کنید بررسی کنم.
پ خ کردم براتون مرسی
Yas-Host
May 9th, 2014, 13:43
پ خ کردم براتون مرسی
در صورت اینکه نتوانستند حل کنند یا موردی دیگه بود دسترسی رو ارسال فرمایید بررسی کنم.
behrooz1371
May 9th, 2014, 18:12
اقا من به این شکل عمل میکنم
به عنوان مثال :
Extension = .MP3
MIME type = application/MP3
بر روی OK کلیک کنید
وارد محیط Command Prompt سرور شوید
Start --> Run --> cmd
دستور iisreset را تایپ کنید.
ولی باز آهنگ میذارم واسه دانلود یوزر و پس میخواد باز
sssoheil
May 9th, 2014, 18:17
اقا من به این شکل عمل میکنم
به عنوان مثال :
Extension = .MP3
MIME type = application/MP3
بر روی OK کلیک کنید
وارد محیط Command Prompt سرور شوید
Start --> Run --> cmd
دستور iisreset را تایپ کنید.
ولی باز آهنگ میذارم واسه دانلود یوزر و پس میخواد باز
دوست عزیز طبق اون کانفیگی که براتون انجام دادم یوزر پس نمیخواست.
Extension = .MP3
MIME type = application/octet-stream
behrooz1371
May 9th, 2014, 18:24
مرسی آقا سهیل خیی از مشکل هاشو برطرف کردید ولی فایل جدید که اضافه میکنم پسورد و یوزر میخواد در حالی که اون فرمت رو شما اضافه کردید خودمم اضافه کردم الان باز میخواد