توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور اختصای برای قسمت هاستینگ ایاک بوک
iacbook
May 30th, 2010, 04:49
درود
ما برای قسمت هاستینگ و طراحی وب پایگاه خدمات الکترونیک ایاک بوک نیاز به آفرهایی مناسب برای سرور اختصاصی داریم.
سرور اختصاصی جهت منتقل کردن تعدادی از سایت های قسمت هاستینگ این شرکت (شرکت هنر عمران ایرانیان) از سرورهای قبلی به سروری که قرار است خریداری شود مورد نیاز است. همچنین جهت فروش هاست و ریسلر و مستر ریسلری به مشتریانمان مورد نیاز است.
اول بگم که کیفیت اول از همه برامون اهمیت داره ، چون سایت شرکت هایی رو قصد داریم روی این سرور اختصاصی ببریم که داون شدن و وجود مشکلات در آنها اعتبارمون رو خراب می کنه !
دوم اینکه از نظر قیمت هم به صرفه باشه !
سوم اینکه برای قسمت هاستینگمون تا چندتا سایت رو هاست کنیم کم نیاره و لود سایت ها پایین نیاد!
در کل مشکلات زیادی برامون بوجود نیاد ....
چندتا دیتاسنتر رو در موردشون اطلاعات کسب کردیم اما دوست دارم قبل از خرید نهایی آفرهای دوستان رو هم داشته باشیم.
مثلا" سرورهای iweb و netelligent خوبن اما در کل سرورهای قوی این دیتاسنترها خیلی گرون هستن و میخوام بدونم آیا دیتاسنترهایی مثل xlhost و gogax و ... که سرورهای قویتری رو با قیمت پایین تری میدن آیا از نظر کیفیت خوب هستن یا نه!؟
حدود قیمت هم میخوام با تمام هزینه ها از قبیل اف تی پی بکاپ و هزینه لایسنس ها و غیره بیشتر از 150 در ماه نشه ، کمتر هم بشه که بهتر ;;) .
--------------------------
مورد دوم هم دریافت ریسلر دایرکت آی هست که میخوام پنلش رو روی سایتمون نصب کنیم و برای پرداخت ها هم دریافت نمایندگی و ... آفر بدید.
مورد سوم هم برای دامین ملی هست...
--------------------------------------
در ضمن در صورت راضی بودن از سرور و خدمات ارائه شده قصد داریم سرورهای بعدی و سایر نیازهای شرکت خود را از منصف ترین پیشنهاد دهنده تهیه نماییم.
ممنونم
Arashdn
May 30th, 2010, 09:47
من پیشنهادم فقططط Xl Host هست
میتونی از آقای حاجیانی خرید کنی ....
P-CO
May 30th, 2010, 09:52
از دیتاسنتر xlhost میتونیم براتون خریداری کنیم.
با قرارداد رسمی، سرورهم اگر بخواید میتونیم توی پنل شخصی شما تهیه کنیم.
موفق باشید.
iacbook
May 30th, 2010, 10:08
پشتیبانی xl host چطوره؟ آپتایم به چه صورتی هست؟ اگه مشکلی پیش بیاد دیتاسنتر پشتیبانی می کنه؟ تا چه حد؟
و اینکه سرور رو بصورت کانفیگ شده ارائه میدین؟
نصب فایروال ها و کانفیگ کامل اولیه چقدر هزینه داره؟
اگر برای کانفیگ سرور و منیج آن بعدا" مشکلی پیش بیاد میتونید کمک کنید؟
قیمت ها و پلان ها؟
لایسنس سی پنل رو میتونید اوکی کنید که بعدا" بخاطر تحریم مشکلی پیش نیاد؟
هزینه لایسنس سی پنل چقدره؟
--------------------
در مورد پنل نمایندگی دایرکت آی هم اگر دوستان آفری دارند ممنون میشم.
Arashdn
May 30th, 2010, 10:17
پشتیبانی xl host چطوره؟ آپتایم به چه صورتی هست؟
ساپرت در ساعات کاری آمریکا خوبه آپتایم و نت ورکش 20 ، حرف نداره
اگه مشکلی پیش بیاد دیتاسنتر پشتیبانی می کنه؟ تا چه حد؟
سرور هاش منیج نرم افزاری ندارن ولی مشکلات سخت افزاری کامل حل میشه
و اینکه سرور رو بصورت کانفیگ شده ارائه میدین؟
خود ایکس ال هاست نه ، ولی ممکنه فروشنده ها بدن
نصب فایروال ها و کانفیگ کامل اولیه چقدر هزینه داره؟
خود ایکس ال هاست نصب نمیکنه باید از فروشنده بپرسید
اگر برای کانفیگ سرور و منیج آن بعدا" مشکلی پیش بیاد میتونید کمک کنید؟
قیمت ها و پلان ها؟ بستگی داره به فروشنده
لایسنس سی پنل رو میتونید اوکی کنید که بعدا" بخاطر تحریم مشکلی پیش نیاد؟
هزینه لایسنس سی پنل چقدره؟ هیچ کس نیمتونه در مورد تحریم سی پنل تضمینی بده
هیچ کس
iacbook
May 30th, 2010, 10:51
خوب فروشنده مثل اینکه فقط آقای p-co تا الان بودن ;;)
اگه ممکنه یک فروشنده محترم جواب سوالات رو بدن ، جواب سوالات مطرح شده برام خیلی مهمه :-b
ممنون
RezaFH
May 30th, 2010, 11:45
میتونید در مورد OVH هم فکر کنید
دیتاسنتر خیلی قوی با پشتیبانی عالی 24 ساعته هست
آپتایم رو تا 99.99% تضمین میکنند ولی نتورکشون توی این 5 ماه که من سرور دارم ازشون حتی یک دقیقه هم داون نشده !
شبکه قوی و پورت اختصاصی عالی دارند
لایسنس cPanel هم 25 یورو هست برای سرور اختصاصی که میشه کاری کرد که احتمال تحریم به حداقل (نزدیک به صفر) برسه
(من خودم دارم با دامین ir روی سروری از این دیتاسنتر با کنترل پنل cPanel هاست میدم)
البته قیمت شروعش یکم بالاست ... ولی سرور های خیلی خوبی داره با قیمت های یکم بالاتر
میتونید قیمت چند تا از سرور هارو توی سایت ببینید :)
iacbook
May 31st, 2010, 15:46
میتونید در مورد OVH هم فکر کنید
دیتاسنتر خیلی خوبیه. توی آپتایم دیتاسنترها که داشتم نگاه می کردم بالاترین دیتاسنتر از نظر آپتایم بود و حتی از the planet هم بالاتره...
خیلی عالیه فقط یکمی گرونه!
سرورهای xlhost پی سی سرور هستند ، سرور های این دیتاسنتر چطور هستند؟
آیا سرور با پی سی سرور فرقی نداره؟ یعنی یه سرور با مشخصات ارائه شده با یک پی سی سرور با همون مشخصات سخت افزاری یکی هستند؟
------------
روی xlhost میشه اسکریپت نال مثل وی بی نصب کرد؟
-----------
دوستان اگه در مورد سرور وارز هم پیشنهاد خوبی دارند ممنون میشم . سرور از هلند یا اآلمان یا ... با آپتایم و خدمات خوب، قیمت مناسب ، مشکلات کم.... وارز
RezaFH
May 31st, 2010, 16:32
دیتاسنتر خیلی خوبیه. توی آپتایم دیتاسنترها که داشتم نگاه می کردم بالاترین دیتاسنتر از نظر آپتایم بود و حتی از the planet هم بالاتره...
خیلی عالیه فقط یکمی گرونه!
سرورهای xlhost پی سی سرور هستند ، سرور های این دیتاسنتر چطور هستند؟
آیا سرور با پی سی سرور فرقی نداره؟ یعنی یه سرور با مشخصات ارائه شده با یک پی سی سرور با همون مشخصات سخت افزاری یکی هستند؟
------------
روی xlhost میشه اسکریپت نال مثل وی بی نصب کرد؟
-----------
دوستان اگه در مورد سرور وارز هم پیشنهاد خوبی دارند ممنون میشم . سرور از هلند یا اآلمان یا ... با آپتایم و خدمات خوب، قیمت مناسب ، مشکلات کم.... وارز
گرونه ولی ارزش داره ;)
پی سی ها خب یکم میشه گفت از سرور ها ضعیف تر هستند اما فرق آنچنانی ندارند که به خاطرش انتخاب نشوند
xlhost وارز ساپورت نیست ، اصلا دیتاسنترهای آمریکایی خیلی خیلی حساس تر هم هستن نسبت به بقیه جاها ، آلمان هم خیلی حساس هست و اصلا فکرشم نکنید
اما دیتاسنتر های هلند مثل ws و دیتاسنتر ovh حساسیت کمی دارند (من خودم روی سرورم هم فایل وارز دارم و هم اسکریپت نال مثل وی بی)
iacbook
May 31st, 2010, 16:45
درسته
ما روی سرور امریکای فعلی هم که هستیم اسکریپت های نال شده نصب داریم و تا به امروز مشکلی پیش نیومده! اما میخوام کلا" وارز ساپورت باشه. چون دامین ما تا به امروز بخاطر انجمن های سایتمون که وی بی هست خیلی abuse شده و دیگه نمیشه روش ریسک کرد(البته الان سایت روی سرور ایران هست.)
اما کلا" بخاطر مشکلاتی که سرورهای ایران هم دارن نمیشه زیاد روشون باخیال راحت کار کرد.یه روز سایت فوق العاده خوب میاد بالا و یه روز هم می بینی اصلا" بالا نمیاد! اینکه سایت خود شرکت هاستینگ روی چه سرور باشه خیلی مهمه. اینکه یک روز فوق العاده باشی و یک روز اصلا" خوب نباشی خیلی بده...
در کل هدف از بررسی هاست وارز بخاطر یه تیر و دو نشون زدن هست که هم مشکلات وارز رو حل کنیم و هم هاست خوبی بتونیم ارائه بدیم. البه قیمت های دیتاسنتری که شما گفتید رو من باهاشون مشکلی ندارم و میشه سرور رو گرفت ، اما باز هم بخاطر مشکلاتی که توی این مدت برامون اتفاق افتاد قصد داریم که خیلی تحقیق شده و منطقی سرور رو تهیه کنیم و کلا" هدف اینه که یک کار یکنواخت رو ادامه بدیم و اینجوری نباشه که امروز از این دیتاسنتر بگیریم و فردا از جای دیگه! آدم برای یکبار یه جا رو انتخاب می کنه و دیگه برای همیشه فکرش رو میذاره روی ادامه کارها...
البته زیاد قصد فعالیت وارز نداریم ، اما میخوام برای وارز ساپورت بودن هم خیالم راحت باشه تا اگه یه روزی خواستیم سایت هایی که الان روی سرورهای ایران داریم رو بیاریم روش مشکلی نباشه......
irlogo
May 31st, 2010, 20:09
اقای میرزایی، از کارو بگیرید، شرایط خوبی برای شما خواهد داشت
iacbook
May 31st, 2010, 20:25
سلام آقای زرگران عزیز - خیلی ارادت داریم ;)
آقا کارو نمایندگی رسمی نداره؟ پیشنهاد می کنید سرورهای کارو رو از چه شخص یا شرکتی یا ... بگیریم؟
شما خودتون درجریان کارهای ما هستید;;) مطمئنا" پیشنهادی که شما بدید بدون شک ارزشمند خواهد بود.
لطف می کنید اگر یک مقدار راهنمایی کنید.(در پیام خصوصی باشه بهتره - ممنون )
irlogo
May 31st, 2010, 20:27
لطفا پیام خصوصی چک کنید ( تا چند دقیقه دگر )
J4vad
May 31st, 2010, 21:00
سلام ،
دوست عزیز سرور های Iweb از Uptime فوق العاده ای برخوردار هستند ، و ما می توانیم پایین تر از قیمت سایت اصلی توسط روابطی که داریم برایتان تهیه کنیم .
همچنین در اروپا از دیتاسنتر Netdirekt می توانیم Offer های خوبی را به شما بدهیم .
در سرور های دیتاسنتر آلمان امکان ارائه لیسانس Cpanel می باشد . ، اما در Iweb فقط Directadmin
برای اطلاعات بیشتر و مکاتبه با ایمیل Admin AT AJAHOST.NET تماس حاصل کنید .