توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایجاد وب سرور در کلوکسو در سرور مجازی
hamid53214
May 8th, 2014, 18:00
سلام
من یه سرور مجازی گرفتم
روش کلوکسو نصب کردم
یه دومین دات تی کی هم بهش وصل کردم
حالا نمیدونم فایلامو کجا آپلود کنم ک وقتی دومین رو میزنم بیاد
اصلا با کلوکسو mr نمیتونم آپلود کنم ارور میده
فایلامو با وبمین میتونم آپلود کنم ولی هر جا میذارم صفحه پیش فرض Congratulations! The Hiawatha webserver has successfully been installed on this computer میاد
ayazdi95
May 9th, 2014, 01:17
ابتدا باید بگم که پیشنهاد میکنم که اصلا از کلوکسو استفاده نکنید بعدا در مواردهای مختلف به درد سر می افتید بعدش پیشنهاد میکنم که اصلا از mr استفاده نکنید چرا که اینقدر باگ داره که کلا در اینده همش اطلاعاتتون در خطر هست و وب مین که من کار نکردم ولی کلوکسو که واردم اولین بار که کلوکسو نصب میشه مشکل صفحه پیش فرض وجود داره که با یک سری کد از بین میره به هر حال اگر باز سوالی بود مشکلتون رو دقیق تر بگید شاید بتونم کمکتون کنم
hamid53214
May 9th, 2014, 01:47
ابتدا باید بگم که پیشنهاد میکنم که اصلا از کلوکسو استفاده نکنید بعدا در مواردهای مختلف به درد سر می افتید بعدش پیشنهاد میکنم که اصلا از mr استفاده نکنید چرا که اینقدر باگ داره که کلا در اینده همش اطلاعاتتون در خطر هست و وب مین که من کار نکردم ولی کلوکسو که واردم اولین بار که کلوکسو نصب میشه مشکل صفحه پیش فرض وجود داره که با یک سری کد از بین میره به هر حال اگر باز سوالی بود مشکلتون رو دقیق تر بگید شاید بتونم کمکتون کنم
خوب البته منم میدونم cpanel یا دایرکت ادمین خیلی بهتره ولی خوب چه کنیم دیگه
فعلا در حال یادگیری هستم
وبمین ک امکانات زیادی نداره و اصلا خوش دست نیست
کلوکسو ام آر هم همونجور ک میگی باگای امنیتی داره
مثلا میدونی چطور میشه رمز pop3 رو عوض کرد؟
آره منم مشکل صفحه پیش فرض داشتم
ولی الان بدون www از دومین باز نمیکنه با www مشکلی نداره یعنی وقتی میزنم mydomain.com نمیاد ولی www.mydomain.com باز میکنه
واسه آپلو هم با ftp کار میکنم مشکلی نداره
حالا میخوام یکم کانفیگ کردنشو امتحان کنم
ولی کلا حال نمیکنم باهاش
به هر حال امیدوارم بتونم به کلوکسو ام آر یکم مسلط تر بشم بعد برم سراغ لایسنس