ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونگی + ریسلر شدن

infinite
May 6th, 2014, 23:23
سلام به همه ی متخصصین محترم

من می خوام یک کسب و کار اینترنتی بپا کنم و نمی دونم از کجا و چگونه باید خرید کنم.

لطفا راهنمایی بفرمایید، من می خوام VPS بفروشم و هاست دانلود، می خواستم بدونم که :

1- این دو کار به چه میزان دانش و در چه زمینه هایی نیاز داره ؟

2- با توجه به این که ایران تحریم هستش و من هم حساب تجاری بین المللی ندارم و دانشجو هستم، چگونه می تونم پول رو به حساب فروشندگان خارجی واریز کنم ؟

3- حداقل و حداکثر چه میزان پشتوانه مالی اولیه برای شروع کار نیاز هست ؟

از تمامی عزیزان خواهش دارم که به هر کدام از سوال ها که تخصص داشتند پاسخ بدهند و اگر هم جواب همه رو می دونستند که بهتر و امیدوارم خدا هرچه که دوست دارید بهتون بده.

پیشاپیش از شما سروران که منت گذاشته و وقت ارزشمندتون رو صرف جواب دادن به من کردید، بی نهایت سپاسگذارم

:53::53::53::x:x:113::d

metal75
May 7th, 2014, 11:24
درود

به نظر من حتی برای شروع هم شما باید اطلاعات لازم و کافی داشته باشید این خودش باعث جذب مشتری میشه
برای پرداخت هم می توانید بدین به سایت هایی که پرداخت ارزی میکنند براتون انجام بدن خیلی ها هستند

اگر بخواید با ریسلری و این جور چیزا شروع کنید ماهانه یه چیزی حدود 50 تومن(فقط هاستینگ) نیاز دارید و برای فروش سرور مجازی هم که هر جا قیمت خودش رو داره و مسلما زیاد هست
دامنه هم جاهای مختلف و نمایندگی های مختلف داره که به نظر من دامین رو برای اول کار بیخیال بشید

سوال بود در خدمتم...
(آدرس سایت در امضا هست)

shazo
May 7th, 2014, 12:45
سلام

کی به شما گفت برای کسب درامد وارد بازار هاستینگ بشین ؟

metal75
May 7th, 2014, 12:48
دوست خوبمون shazo (http://www.webhostingtalk.ir/member/28981/) راست میگن من یادم نبود بگم

کی به شما گفته؟؟

این همه کار میشه تو اینترنت کرد

کار هاستینگ به این راحتی ها هم نیست ضرر هم زیاد داره

almanwebhost
May 7th, 2014, 14:02
سلام
اگه میخواید هاستینگ موفقی داشته باشید
اول یه نمایندگی 10 گیگ بگیرید فقط سعی کنید سرویسش خوب باشه و سایتا رو جذب کنید
اگه سرور ایران باشه چه بهتر ...
بنده هم اوایل کار با نمایندگی شروع کردم که الان حدود 300 مشتری دارم
ولی سعی کن درس بخونی چون درس که بخونی زود تر به یه جا میرسی بدون لازم داشتن سرمایه !!!

infinite
May 8th, 2014, 12:54
سلامی دوباره به شما خوبان
خیلی ممنون بابت دیدگاه های ارزشمندتون، راستش من الان تو کار نت هستم و در واقع چون یک vps فروش خوب و با کیفیت نیست که vps های با کیفیت (سرعت پشتیبانی بالا و رفع خطاها در سریعترین زمان) ارائه بده، بنده متوجه این موضوع شدم و گفتم که یه نمایندگی vps به پا کنم با پشتیبانی عالی و کیفیت خوب و در کنارش هاست دانلود هم ارائه بدم. درواقع هدف اصلی من (فروش vps و هاست دانلود) هستش و با این دوتا می خوام شروع کنم و حالا شایدم فقط با فروش vps کارم رو شروع کنم و بعد کم کم فروش دومین و هاست دانلود و... بهش اضافه کنم.
منتظر پاسخ شما هستم.
متشکرم