PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فشرده سازی چنیدن پوشه به صورت همزمان

*dashakol*
May 6th, 2014, 16:04
سلام دوستان
من میخوام چندتا پوسه رو به طور همزمان به فرمت rar یا zip تبدیل کنم. مثلاً اگر پوشه های من x1 و x2 و x3 هست به صورت همزمان تبدیلشون کنم به x1.zip و x2.zip و x3.zip
آیا راه حلی دارید برای این کار؟نرم افزاری می شناسید که این کار رو انجام بده؟ خیلی ممنون میشم اگر کمکم کنید.خیلی لازمش دارم.
فقط یادتون باشه توی سرور مجازی ویندوز میخوام اینکار رو بکنم.
مرسی از لطفتون

sssoheil
May 6th, 2014, 16:52
سلام

power archiver 2013 رو امتحان کن

*dashakol*
May 6th, 2014, 16:55
خوب امتحان کردم ولی چیزی پیدا نکردم شما میتونید بگید از کجای این نرم افزار باید این کار رو بکنم؟

sssoheil
May 6th, 2014, 17:06
اینجا رو مطالعه کن حتما به نتیجه میرسی :)

/http://kb.winzip.com/kb/entry/77

اگر جواب سوالت نبود تو ستون سمت چپ دنبال جوابت بگرد.

*dashakol*
May 6th, 2014, 17:12
باور کنید من انگلیسیم اصلاً خوب نیست. یه لطفی کنید خودتون بهم بگید الان باید چیکار کنم؟

sssoheil
May 6th, 2014, 17:20
باور کنید من انگلیسیم اصلاً خوب نیست. یه لطفی کنید خودتون بهم بگید الان باید چیکار کنم؟

دوست عزیز مراحل بصورت ساده توضیح داده شده فقط یکم به خودتون زحمت بدید.نهایتا اگر مشکل زبان انگلیسی دارید از google translate استفاده کنید .
https://translate.google.com/#en/fa

*dashakol*
May 6th, 2014, 17:35
من دقت کردم این آموزش برای اکسترکت کردن فایل های زیپ هست یعنی برای باز کردن اونا. دوست عزیز منی ه ساعت دارم روضه میخونم میگم میخوام اون پوشه ها رو زیپ کنم این آموزشی که شما لینکش رو دادید همون winrar هم به راحتی انجام میده.
دوباره این رو بخونید ببینم نمیتونید کمک کنید:

سلام دوستان
من میخوام چندتا پوسه رو به طور همزمان به فرمت rar یا zip تبدیل کنم. مثلاً اگر پوشه های من x1 و x2 و x3 هست به صورت همزمان تبدیلشون کنم به x1.zip و x2.zip و x3.zip
آیا راه حلی دارید برای این کار؟نرم افزاری می شناسید که این کار رو انجام بده؟ خیلی ممنون میشم اگر کمکم کنید.خیلی لازمش دارم.
فقط یادتون باشه توی سرور مجازی ویندوز میخوام اینکار رو بکنم.
مرسی از لطفتون

*dashakol*
May 6th, 2014, 20:46
.........................آپ

- - - Updated - - -

یکی از دوستان این کار رو با وین رار یادم داد اینجا میگم برای استفاده ی بقییه:

نرم افزار WinRAR علی رغم ظاهر کوچک و کاربران فراوانی که دارد
قابلیت های کاربردی فراوانی دارد که بسیاری از کاربران از آن بی اطلاع هستند.

1- همه پوشه/فایل ها را انتخاب کنید.
2- راست کلیک کرده گزینه Add to Archive
3- به سر برگ Files رفته و در قسمت Archive تیک Put each file ... رو بزنید.

sssoheil
May 6th, 2014, 21:47
من دقت کردم این آموزش برای اکسترکت کردن فایل های زیپ هست یعنی برای باز کردن اونا. دوست عزیز منی ه ساعت دارم روضه میخونم میگم میخوام اون پوشه ها رو زیپ کنم این آموزشی که شما لینکش رو دادید همون winrar هم به راحتی انجام میده.
دوباره این رو بخونید ببینم نمیتونید کمک کنید:

دوست عزیز بنده هم 20 دقیقه از وقت گرانبهامو صرف نکردم برای شما سرچ کنم که شما بگی روضه خوندم!! منم عرض کردم از ستون سمت چپ کاریو که میخوای انجام بدی پیدا کن ولی شما به خودتون زحمت که ندادین هیچ کار مارو هم بی منت میکنید.
خدارو شکر که حداقل کارت راه افتاد.
پیروز باشید.