ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند تا سوال در مورد تنضیمات whmcs

lizard
May 5th, 2014, 13:57
چه طور میتونم ثبت نام رو غیر فعال کنم و فقط خودم از تو مدیریت یوزر بسازم برای مشتری؟؟
و چه طوری میشه چند تا از گزینه ها رو تو صفحه اول غیر فعال کرد یا حذف کرد. مثل جستوجو گر دامنه یا سفارش و...
چه طور میشه موقع ثبت سفارش دامنه رو حذف کرد که چیزی مربوط به دامنه نخواد.. مستقیم وارد ثبتسفارش محصول بشه...

dexin
May 6th, 2014, 09:54
ب جز مورد اول بقيه رو ميشه با ويرايش قالب انجام داد

rezahesami
May 6th, 2014, 13:09
چه طور میتونم ثبت نام رو غیر فعال کنم و فقط خودم از تو مدیریت یوزر بسازم برای مشتری؟؟

به قسمت تنطیمات برید از تب آخر (other) گزینه
Allow Client Registration رو تیکش رو بردارید. ثبت نام فقط با خرید محصول قابل انجام میشه منتها یه باگ یا سوتی کوچیکی هست این وسط که اونم اینه یوزر سفارش میده ولی پرداخت رو انجام نمیده به این صورت میتونه ثبت نام کنه که اونم می تونید محصولات رو مخفی کنید که نتونه سفارش بده مستقیما!

و چه طوری میشه چند تا از گزینه ها رو تو صفحه اول غیر فعال کرد یا حذف کرد. مثل جستوجو گر دامنه یا سفارش و...
از فولدر template فایل clientareahome.tpl رو ویرایش کنید و دامین رو حذف کنید!

چه طور میشه موقع ثبت سفارش دامنه رو حذف کرد که چیزی مربوط به دامنه نخواد.. مستقیم وارد ثبتسفارش محصول بشه...
توی تنظیمات محصول تیک
Require Domain رو بردارید مرحله انتخاب دامین حذف میشه