توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استفاده از ساب دامنه در سرور دیگر
reza98
May 5th, 2014, 09:59
با سلام.
سایت بنده به آدرس name.com در هاستینگ x هست ، بنده سرویسی از هاستینگ y خریداری کردم و قصد دارم ساب دامنه ام به آدرس z.name.com بر روی اون هاست باشه ، لطفا در این باره راهنمایی کنید.
tikweb.ir
May 5th, 2014, 10:17
با سلام.
سایت بنده به آدرس name.com در هاستینگ x هست ، بنده سرویسی از هاستینگ y خریداری کردم و قصد دارم ساب دامنه ام به آدرس z.name.com بر روی اون هاست باشه ، لطفا در این باره راهنمایی کنید.
سلام
از قسمت Domains تو cpanel روی Advanced DNS Zone Editor کلیک کنید و دامنه مورد نظر رو انتخاب کنید name نام مورد نظر رو بزنید و TTL 14400 بدین و type A و address هم آیپی هاست دوم!
بعضی سرور ها Advanced DNS Zone Editor رو تو cpanel ندارند از Simple DNS Zone Editor قسمت Add an A Record نام مورد نظر رو بزنید و آیپی رو زیرش بدین اکی کنید
reza98
May 5th, 2014, 10:49
ی پی رو از A record ست کردم ای پی هم ست شده بصورتی که با s2.name.com:2083 سرور y باز میشه اما بازم در هنگام وارد کرده دامنه به عنوان Addon Domain یا ParkDomain با ارور زیر مواجه میشم.
Sorry, the domain is already pointed to an IP address that does not appear to use DNS servers associated with this server. Please transfer the domain to this servers nameservers or have your administrator add one of its nameservers to /etc/ips.remotedns and make the proper A entries on that remote nameserver.