PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جوملا 3.3 ( قابل استفاده ؟ ) یا ( غیر قابل استفاده ؟ )

nanoks
May 5th, 2014, 09:46
چند وقتی هست که نسخه 3.3 جوملا منتشر شده . توی سایت خود جوملا هم نوشته نسخه پایدار ( بدون مشکل ) و نسخه پیشنهادیش هم هست . یعنی گفته پیشنهاد میکنم به جای نسخه 1 و 2 نسخه 3 رو نصب کنید .
ولی این داستان رو همه میدونن که جوملا تا نسخه 1.5 باگ امنیتی داره و پایدار نیست !
حالا من از اساتید میخواستم بپرسم به نظر شما اگر بنده به این نسخه یعنی 3.3 آپدیت بکنم . مشکلی پیش نخواهد اومد ؟ چون واقعا نسخه 3.3 رو باهاش کار کردم .

کار باهاش راحت تره . سریع تره . پیشرفته تره . و ادیتور و امکانات جذاب تر و حرفه ای تری داره . و نسخه 2.5 جوملا هم که اعصاب خورد کنه !
حالا به نظر شما ارتقا بدم یا خیر ؟!

tikweb.ir
May 5th, 2014, 09:53
جوملا 3.3 فارسی هنوز منتشر نشده (تیم جوملافارسی)

ارتقا به این نسخه خب قطعا بهتر هست
ولی !
ممکنه خیلی از افزونه ها هنوز با این نسخه سازگار نشده باشن و وقتی سایت رو ارتقا میدید تداخل ایجاد بشه
مطمئن بشید که افزونه های مورد نیازتون برای این نسخه هم منتشر شده و بعد نسبت به بروزرسانی اقدام کنید

nanoks
May 5th, 2014, 12:15
افزونه خاصی استفاده نمیکنم !!
اتفاقا افزونه هایی که استفاده میکنم . اکثرا نسخه های جدیدشون برای نسخه 3 جوملا اومده که بنده نمیتونم به روزشون کنم !!
حالا دوستان پیشنهاد میدن نسخه 3.3 رو نصب کنم ؟

majid1f
May 5th, 2014, 12:32
نسخه 3.3 نصب کنید. همون طور که خود جوملا پیشنهاد داده برای سایت های جدید از این نسخه استفاده کنید. این نسخه خیلی امکانات بیشتری از 2.5 داره و اغلب افزونه ها برای 3.5 هم ارائه شده (1 سال بیشتر هست که 3 ارائه شده و اگر هنوز برای ان افزونه ارائه نشده کم کاری توسعه دهنده افزونه بوده و نشان از عدم تسلط طراح افزونه ... می ده) . علاوه بر این مسائل اپدیت ان به نسخه های بالاتر ساده هست و مشکلات کمتری خواهد داشت

Saati
May 5th, 2014, 12:33
من میخوام بک سایت با جوملا راه اندازی کنم و قصد دارم از نسخه 2.5 استفاده کنم. (بعد از بررسی و پرس و جو)

majid1f
May 5th, 2014, 13:39
هر طور صلاح می دونید

Joomla 2.5 is the previous version of Joomla, which will be supported until December 31, 2014. For upgrade instructions to Joomla 3, please see the FAQs below.

Joomla 3.3 is the newest version recommended for new installs. It includes the latest and greatest features of Joomla and mobile/responsive support.

gholamkale
May 5th, 2014, 19:34
سلام
فعلاً بهترین نسخه 2.5 هستش
باید تا اومدن نسخه 3.5 که نهاییه صبر کنید بعد ارتقا بدید
این نسخه های متفرقه 3.1 3.2 3.3 و... کلاً برا آشنایی خوبه

modiranhosting
May 5th, 2014, 19:37
افزونه خاصی استفاده نمیکنم !!
اتفاقا افزونه هایی که استفاده میکنم . اکثرا نسخه های جدیدشون برای نسخه 3 جوملا اومده که بنده نمیتونم به روزشون کنم !!
حالا دوستان پیشنهاد میدن نسخه 3.3 رو نصب کنم ؟

ضمن عرض سلام و احترام

اول از 5.4 بودن ورژن php سرور خود مطمئن شین ، حتما بعد اقدام کنید اما در حال حاضر اصلا توصیه نمیشه ضمنا چند مورد انجام شد بعد از آپدیت سایت صفحه سفید شد ! البته حل شد بعد اما با کلی دردسر

با این حال حتما بکاپ بردارید.

amir_ng
July 31st, 2014, 23:25
بهترین نسخه 2.5 است

HPxf
August 1st, 2014, 02:32
2.5 1.5 iهر چی جدیدتر بیاد ماژولهای جدید و اپدیت جدیدتری هم در کنارش میاد