توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل قطع و وصل شدن سرور مجازی
irani1
May 5th, 2014, 08:48
سلام . اساتید عزیز جدیدا به مشکل عجیبی برخورد کردم که امیدوارم بتونین کمکم کنید . در بعضی مواقع که به سرور مجازی ویندوزم Windows 2008 وصل هستم حدود 15 ثانیه تصویر ثابت میونه و هیچ کاری نمیشه انجام داد و بعد از 15 ثانیه درست میشه و باز بعد از 15 ثانیه ثابت میمونه و به همین منوال ادامه پیدا میکنه ! در صورتی که در همین ساعات با سرور مجازی های دیگه این مشکل رو ندارم و اینترنت خودم هم سالم و سر حاله . این مشکل باعث شده کارهام داخل سرور مجازی 2 برابر وقت ازم بگیره . ممنون میشم کمک کنین . با تشکر .
websazha
May 5th, 2014, 11:00
سلام دیتاسنتر شما می تونم بدونم دقیقا من هم این مشکل رو دارم و نت پارس آنلاین هست.
arc1o0
May 5th, 2014, 11:28
این مشکل احتمال زیاد به آی اس پی شما بر میگرده
یا به خط ای دی اس ال که ممکنه نویز داشته باشید و قطعی ها و ...
پینگ شما به سروری که مشکل دارید چقدره و به سرور هایی که مشکل ندارید چه میزان هستش؟
از بس فیل ترینگ و مانیتورینگ و .... و .... سوار کردن سر راه اینترنت ملت! اینترنت راهشو گم می کنه ! بنده خدا نمی دونه کجا باید بره!
3-4 سال قبل پینگ ما به 4224 زیر 150 بود الان رسیده نزدیکای 300 میلی ثانیه :|
Mr.Te0
May 5th, 2014, 17:19
همانطور که همکار عزیز فرمودند ، این مشکل به احتمال بسیار قوی مربوط به isp ها است که در چند وقت اخیر نوسانات شدیدی داشته و بیشتر مشکلات ان هم معطوف به بخش هاستینگ میباشد.
sssoheil
May 5th, 2014, 20:19
سلام
این مشکل از ispشما و کیفیت برقراری اینترنت و محدودیتهای جدیدی که اعمال کردند هست و از وی پی اس نمیتونه باشه.میتونید با تغییر پورت ریموت دسکتاپ تا حدودی مشکل رو حل کنید.بنده هم این مشکل رو داشتم پورت ریموت دسکتاپ رو از 3389 به 8585 تغیر دادم مشکلم حل شد.شما هم امتحان کنید بلکه جواب گرفتید :)
Yas-Host
May 5th, 2014, 20:43
این مشکل احتمال زیاد به آی اس پی شما بر میگرده
یا به خط ای دی اس ال که ممکنه نویز داشته باشید و قطعی ها و ...
پینگ شما به سروری که مشکل دارید چقدره و به سرور هایی که مشکل ندارید چه میزان هستش؟
از بس فیل ترینگ و مانیتورینگ و .... و .... سوار کردن سر راه اینترنت ملت! اینترنت راهشو گم می کنه ! بنده خدا نمی دونه کجا باید بره!
3-4 سال قبل پینگ ما به 4224 زیر 150 بود الان رسیده نزدیکای 300 میلی ثانیه :|