دوستان بنده قراره یک سروره 32 گیگ رم سی پیو i7 هارد 240 اس اس دی خریداری کنم با پورت یک گیگ
سواله بنده اینه برای مجازی سازی من دیدم بعضی از سرویس دهنها که از کییتون خیلی راضی هستم از سيتريکس (http://www.webhostingtalk.ir/f167/)استفاده میکنند ولی اکثرا از وی ام ویر استفاه میکنند
من برام سواله که بهترین از نظر کیفیت کدومه برای کاره بنده
(:
hostfire
May 4th, 2014, 23:01
سلام
دوستان بنده قراره یک سروره 32 گیگ رم سی پیو i7 هارد 240 اس اس دی خریداری کنم با پورت یک گیگ
سواله بنده اینه برای مجازی سازی من دیدم بعضی از سرویس دهنها که از کییتون خیلی راضی هستم از سيتريکس (http://www.webhostingtalk.ir/f167/)استفاده میکنند ولی اکثرا از وی ام ویر استفاه میکنند
من برام سواله که بهترین از نظر کیفیت کدومه برای کاره بنده
بنده برای این میخوام سرورو که تعداد بالایی یوزر به سرور متصل بشوند و از اینترنت سرور استفاده کنند ( فکر کنم مشخص شد منظورم )
برای کریو سیسکو تونلا و .... میخوام
با توجه به خط آخر که فرمودید بهترین مجازی ساز برای شما Vmware می باشد.
باقی مجازی ساز ها تقریبا مشکل دارند با این سیستم اوپریشن ها . . .
princeserver
May 4th, 2014, 23:15
با توجه به خط آخر که فرمودید بهترین مجازی ساز برای شما vmware می باشد.
باقی مجازی ساز ها تقریبا مشکل دارند با این سیستم اوپریشن ها . . .
سلام خدمت شما kvmما کار میکنیم اصلا هیچ مشکلی نداریم
Bit-O-Byte
May 4th, 2014, 23:18
vmware نصب کنید خیلی عالیه و منابع آموزشی و حل مشکلاتش هم بیشتره
hostfire
May 4th, 2014, 23:19
سلام خدمت شما kvmما کار میکنیم اصلا هیچ مشکلی نداریم
عذر میخوام چند باری کی وی ام نصب کردیم کریو او اس مشکل داشته روش
شاید مشکل کانفیگ ما بوده تشکر از گوشزده شما
arc1o0
May 4th, 2014, 23:19
vmware تستش رو پس داده
تنها مشکلش عدم نصب خودکار سیستم عامل و تخصیص آی پی هست که باید به شکل دستی انجام بشه
موفق باشید.
nginxweb
May 4th, 2014, 23:23
درود
دوست گرامی Vmware عمومیت زیاد تری دارد و ریفرنس های فارسی زیاد میباشد اما xen citrix و KVM بسیار stable و دارای کرنل اختصاصی تری میباشند و میتوان سرویس حرفه ای تری با این مجازی سازها ارائه داد.
amin6969
May 4th, 2014, 23:49
بسیار عالی مرسی از همه دوستان که وقت گزاشتید و بنده رو راهنمایی کردند
بسیار سپاسگزارم
parmenides
May 5th, 2014, 00:24
vmware تستش رو پس داده
تنها مشکلش عدم نصب خودکار سیستم عامل و تخصیص آی پی هست که باید به شکل دستی انجام بشه
موفق باشید.
منظور شما از نصب خودکار سازگاری با whmcs هست؟ یعنی پس از سفارش و پرداخت، به طور اتوماتیک سرور ساخته نمیشه؟ درست متوجه شدم؟
---- update ------
whmcs که ماژول برای vmware داره، البته میدونین همه این رو اما چرا استفاده نمی کنین؟