ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بکاپ گیری

ariansafaei
May 4th, 2014, 19:14
با سلام خدمت همکاران محترم
یک سوال داشتم .
اگر یک هاست دانلود با فضای 1 ترابایت بر روی سرور دانلود باشد
و سرور برای مثال 1.2 ترابایت فضای خالی داشته باشد زمانی که این هاست دانلود پر شود و فضای خالی به 200 گیگ تبدیل شود ایا باز هم امکان بکاپ گیری از این هاست بر روی اف تی پی یا سرور جدید هست یا خیر
اگر امکان گرفتن بکاپ نیست چه روش هایی برای انتقال این هاست به سرور جدید می باشد
ممنون

aligoli
May 4th, 2014, 21:18
اگر منظور شما را صحیح متوجه شده باشم، بله.
از طریق اف تی پی، مستقیم روی هاست یا سرور جدید انتقال می دهد و از اطلاعات کپی نمیگیرد که باعث شود از همان هاست یا سرور استفاده کند.

ariansafaei
May 4th, 2014, 21:23
اگر منظور شما را صحیح متوجه شده باشم، بله.
از طریق اف تی پی، مستقیم روی هاست یا سرور جدید انتقال می دهد و از اطلاعات کپی نمیگیرد که باعث شود از همان هاست یا سرور استفاده کند.

خیلی ممنون
منظور من هم همین بود
بکاپ بر روی سرور جدید گرفته شود چون قطعا نمیتوان بر روی همان سرور بکاپ را نگه داشت
اما یک بار این رو من تست کردم البته در مقیاس کوچک تر
اول فایل هارو داخل tmp فشرده میکرد بعد میفرستاد داخل اف تی پی که این جوری بازم نیاز به فضا داره شاید من اون رو درست متوجه نشدم و برای فایل ها بزرگ الگوریتم دیگه ای داره دایرکت ادمین

royl
May 4th, 2014, 21:57
شما توسط یک سرور واسطه این کار رو انجام میدید
ابتدا فایل ها در سرور واسطه دانلود میشه و بعد بر روی سرور مقصد آپلود میشه

Bit-O-Byte
May 4th, 2014, 22:10
فایلها رو مستقیم روی سرور مقصد دانلود کنید

بکاپ بر روی سرور جدید گرفته شود چون قطعا نمیتوان بر روی همان سرور بکاپ را نگه داشت

نگهداری بک آپ روی همان سرور که کار درستی نیست، اگر برای سرور مشکلی پیش بیاد هم اصل فایلهاتون و هم بک آپی که روی همون سرور هست از دست میره