ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور اختصاصی از so you start فرانسه - تحویل سریع - هزینه دیتاسنتر :|

kourosh_it
May 4th, 2014, 17:33
درود بر دوستان عزیز تصمیم به خرید یک سرور از so you start فرانسه رو دارم سرور مد نظرم
Server SYS-E32-3 - So you Start (http://www.soyoustart.com/ie/offers/sys-e32-3.xml)

ستاپ رو هم میخوام قسطی بدم - دوستان نگاه کنند بعد سر و صدا راه بندازن ! خود دیتاسنتر اون گوشه زده 10 یورو به مدت 6 ماه :| پس لطفا الکی اسپم ندید

دوستان عزیز نرخ یوروی خودشون رو بفرماییند
و سروری که میخوام انتقال بدم به فرانسه 5 روز دیگه سر رسیدش هست من تحویل سریع و تضمین میخوام ! مورد بعدی با بعضی از دوستان صحبت کردم قیمت های نجومی میدادند ! قیمت خود دیتاسنتر میخوام...

arc1o0
May 4th, 2014, 17:36
در صورت تمایل به لینک امضا مراجعه کنید

در تعداد بالا می تونید تخفیف بگیرید.

websazha
May 4th, 2014, 17:39
سلام

سرور مورد نظر 55 یورو میشه برای فرانسه که زده تحویل 10 روزه. 275 تومان خواهد شد.
اگر از کانادا هم بخواهید 120 ثانیه تحویل هست تا سیستم عامل نصب بشه حدود 1 ساعتی میشه. 255 هم از کانادا میشه.

kourosh_it
May 4th, 2014, 17:45
در صورت تمایل به لینک امضا مراجعه کنید

در تعداد بالا می تونید تخفیف بگیرید.

ممنون اما سرور که داره 212 تومن در میاد شما میدید 250 تومن !
من همون قیمت میخوام

- - - Updated - - -

سلام

سرور مورد نظر 55 یورو میشه برای فرانسه که زده تحویل 10 روزه. 275 تومان خواهد شد.
اگر از کانادا هم بخواهید 120 ثانیه تحویل هست تا سیستم عامل نصب بشه حدود 1 ساعتی میشه. 255 هم از کانادا میشه.

کانادا با اقساط 255 ؟

arc1o0
May 4th, 2014, 17:49
جسارتا شما یک مقدار توقعتون زیادی بالاست!

ما که از سر بیکاری نیومدیم خدمت شما!

همین شما هستید که همیشه دنبال ارزونی می گردید بعد میرید از یه بابایی خرید می کنید که با دلار های هک شده و تقلبی فاکتور های شما رو پرداخت م یکنه

بعد هم که به دردسر می خورید

بر میگیردید همین انجمن گوش فلک و آسمون رو کر می کنید که آی مردم بردن! خوردن!

ما خدمات با بالاترین کیفیت می دیم ، هزینش رو هم میگیریم

اول کیفیت خدمات مارو از کاربران ما جویا بشید، بعد اظهار نظر کنید!

شما یک تاپیک شکایت یا نارضایتی یا مشکل تا کنون دیده اید از ما؟

websazha
May 4th, 2014, 17:52
کانادا با اقساط 255 ؟

بله برای این لحظه و نه ماه بعد .
قیمت ارز اعلام کننده قیمت ماهیانه هست.

kourosh_it
May 4th, 2014, 18:16
جسارتا شما یک مقدار توقعتون زیادی بالاست!

ما که از سر بیکاری نیومدیم خدمت شما!

همین شما هستید که همیشه دنبال ارزونی می گردید بعد میرید از یه بابایی خرید می کنید که با دلار های هک شده و تقلبی فاکتور های شما رو پرداخت م یکنه

بعد هم که به دردسر می خورید

بر میگیردید همین انجمن گوش فلک و آسمون رو کر می کنید که آی مردم بردن! خوردن!

ما خدمات با بالاترین کیفیت می دیم ، هزینش رو هم میگیریم

اول کیفیت خدمات مارو از کاربران ما جویا بشید، بعد اظهار نظر کنید!

شما یک تاپیک شکایت یا نارضایتی یا مشکل تا کنون دیده اید از ما؟

ببنید دوست گلم بنده درخواست نکردم کسی بیاد بره با دلار هکی برای من بخره یا هر چیز دیگه ای ! توقعمم بالا نیست !
دوستان گلی هست مثل جناب عیسی لو دارند همون قیمت دیتاسنتر میدن ! یا دیاکو وب ! به هر حال من قصد توهین به شما و یا هیچ شخص دیگری نداشتم ! فقط همون قیمت دیتاسنتر و خواستم نه بیشتر !
من از شما هیچی ندیدم کارتون بسیار عالی هست میشناستون ماشالله در زمینه همکاری با ovh به هر کی بگی اسم شما رو میاره ! من گفتم شما بد هستید ؟ مشکلی داره کارتون ؟ بیایید منطقی صحبت کنیم !
من فقط گفتم همون هزینه دیتاسنتر میخوام نه بیشتر !
من با شما صحبت کردم سروری رو که درخواست کردم قیمتش برای من زیاد بوده ! در سایتتون زدید ! ! 285 + 50 قسط میشه 335 تومن ! بیشتر از هر جایی دیگری ! ! خوب نوش جانتون ! اما بنده اون توانایی مالیم در اون حد 330 تومن نبوده که بدم !
گفتم سپاس از شما ! اگر جور شد چشم بهتون خبر میدم ! که نشده ! که شما کینه به دل گرفتید که چرا از شما نخریدیم!
ما همه اینجا همکاریم همه هم شکر ایزد هوای هم دیگه رو داریم من نه به شما توهین کردم نه به هیچ کس دیگری که اینگونه با من صحبت میکنید
به هر حال پوزش...
-------------------
هنگامی (http://www.patogh98.ir/)که توهین بزرگی (http://patogh98.com/)به ما می‌شود، تا زمانی که (http://www.patogh98.com/)گذشت نکنیم، حالمان بهتر نمی‌شود.
مارگارت بالدوین
----------------------
موفق باشید !

arc1o0
May 4th, 2014, 18:59
ببنید دوست گلم بنده درخواست نکردم کسی بیاد بره با دلار هکی برای من بخره یا هر چیز دیگه ای ! توقعمم بالا نیست !
دوستان گلی هست مثل جناب عیسی لو دارند همون قیمت دیتاسنتر میدن ! یا دیاکو وب ! به هر حال من قصد توهین به شما و یا هیچ شخص دیگری نداشتم ! فقط همون قیمت دیتاسنتر و خواستم نه بیشتر !
من از شما هیچی ندیدم کارتون بسیار عالی هست میشناستون ماشالله در زمینه همکاری با ovh به هر کی بگی اسم شما رو میاره ! من گفتم شما بد هستید ؟ مشکلی داره کارتون ؟ بیایید منطقی صحبت کنیم !
من فقط گفتم همون هزینه دیتاسنتر میخوام نه بیشتر !
من با شما صحبت کردم سروری رو که درخواست کردم قیمتش برای من زیاد بوده ! در سایتتون زدید ! ! 285 + 50 قسط میشه 335 تومن ! بیشتر از هر جایی دیگری ! ! خوب نوش جانتون ! اما بنده اون توانایی مالیم در اون حد 330 تومن نبوده که بدم !
گفتم سپاس از شما ! اگر جور شد چشم بهتون خبر میدم ! که نشده ! که شما کینه به دل گرفتید که چرا از شما نخریدیم!
ما همه اینجا همکاریم همه هم شکر ایزد هوای هم دیگه رو داریم من نه به شما توهین کردم نه به هیچ کس دیگری که اینگونه با من صحبت میکنید
به هر حال پوزش...
-------------------
هنگامیکه توهین بزرگیبه ما می‌شود، تا زمانی کهگذشت نکنیم، حالمان بهتر نمی‌شود.
مارگارت بالدوین
----------------------
موفق باشید !

قیمت سایت با قیمت همکاران و اعضای انجمن فرق می کنه

شما با خودتون فکر نمی کنید و قتی یورو اسکناس 4600-4700 هست و یورو پی پل یا ویزاکارت 5000 ت

چطوریه بعضی ها 4200 براتون خرید م یکنند؟

که شما کینه به دل گرفتید که چرا از شما نخریدیم!

ما هیچ گاه به دل نمی گیریم که چرا از ما نخریدید! چرا باید بگیریم!؟

حتی اگر پست های بنده رو چک کنید بارها و بارها اشاره کردیم که از همکاران ما بگیرید! چون وقتی از او وی اچ تعریف می کنیم 99% بی انصافی م یکنند و میگن چون با او وی اچ کار می کنیم داریم تبلیغات کاذب می کنیم!

نمونه این پست: http://www.webhostingtalk.ir/f181/101272/index8.html#post1069663

گفتیم که برید از همکاران بگیرید!

بنده منظورم صرفا شما نبودید ، جمع بستم کاربرانی که دنبال چیز ارزون می گردند رو

شرایط طوری شده همکاران مجبور شده اند با 20ت سرور بدن دست مشتری! با این همه دردسر و استرس احساس مسولیت و ....

نیازی به عذر خواهی نیست

شما فقط منطقی فکر کنید.

جناب شهیدیان 55 یورو رو قیمت زده 280 ت ما به شما عرض کردیم 300ت و این یعنی 20ت هزینه پشتیبانی و خدمات حتی بگیم ایشون 10 ت گرون قیمت دادن 30=270-300 میشه کلهم 30ت

اونوقت برچسب گرانفروشی می زنید!

! بیشتر از هر جایی دیگری ! !

company_hosting
May 4th, 2014, 19:10
با سلام
در خدمتیم
با قیمت خود دیتا سنتر
و پایین ترین قیمت ارز

در صورت نیاز اعلام کنید

SYS-E32-3 - SYS-E32-3
Intel Xeon E3-1245v2
4 c / t 8
3.4 GHz
32GB
2x 2TB SATA
Raid Hard
200 Mbps
1 Gbps

با تشکر

kourosh_it
May 4th, 2014, 22:34
با سلام
در خدمتیم
با قیمت خود دیتا سنتر
و پایین ترین قیمت ارز

در صورت نیاز اعلام کنید

SYS-E32-3 - SYS-E32-3
Intel Xeon E3-1245v2
4 c / t 8
3.4 GHz
32GB
2x 2TB SATA
Raid Hard
200 Mbps
1 Gbps

با تشکر

ممنونم امیر جان توی این 4-5 ماهه کلی به ما لطف داشتین
بهتون پیام دادم یاهو

company_hosting
May 5th, 2014, 04:54
ممنونم امیر جان توی این 4-5 ماهه کلی به ما لطف داشتین
بهتون پیام دادم یاهو

سلام

با من صحبت نکردید من در یاهو نیستم
با جناب حسینی صحبت کردید
به ایشون پی ام بدهید خبر های خوبی در پیش رو دارند برای کاربران هتزنر

با تشکر

vpsgroups
May 9th, 2014, 00:36
درود بر دوستان عزیز تصمیم به خرید یک سرور از so you start فرانسه رو دارم سرور مد نظرم
Server SYS-E32-3 - So you Start (http://www.soyoustart.com/ie/offers/sys-e32-3.xml)

ستاپ رو هم میخوام قسطی بدم - دوستان نگاه کنند بعد سر و صدا راه بندازن ! خود دیتاسنتر اون گوشه زده 10 یورو به مدت 6 ماه :| پس لطفا الکی اسپم ندید

و سروری که میخوام انتقال بدم به فرانسه 5 روز دیگه سر رسیدش هست من تحویل سریع و تضمین میخوام ! مورد بعدی با بعضی از دوستان صحبت کردم قیمت های نجومی میدادند ! قیمت خود دیتاسنتر میخوام...

پرتال فروش سرور اختصاصی امریکا و اروپا (http://client.vpsgroups.com/cart.php?gid=8) - شروع از 55$

http://client.vpsgroups.com/cart.php?gid=8

ezat1
May 9th, 2014, 18:17

با سلام دوست عزیز سرور فوق رو میتونم براتون تهیه کنم . با شرایط زیر
1-در قسمت ستاپ که 6 ماها فرمودین اگر 6 ماه یکجا خرید انجام بدبد یعنی 45 یورو *6 =270 یورو هزینه ستاپ 10 یور محاسبه میشه و میشه 280 یورو کلا .
2- در صورت خرید ماهیانه 49 یورو هزینه ستاپ هست که در 2 ماه میتونیم ازتون بگیریم
3- پرداخت با هزینه خود دیتا سنتر رومتوجه نشدم از ایران اگر یورو کاغذی خرید بشه مثلا 4000 تومان موقعه پرداخت صرافی ها یک کارمزد اضافه میکنن و قیمت آنها مقداری هم از کاغذی بیشتر حساب میکنن مثلا میگن حواله 4150 تومن در نتیجه مبلغ رو اینجوری باید محاسبه بفرمائید از اون گذشته به اون مبلغ مقداری سود هم باید به شخصی که خرید انجام میده بدید

هزینه سرور از فرانسه امروز =233
هزینه سرور از کانادا امروز = 223

در صورت تمایل با ما در تماس باشید