توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز به آدرس خارجی جهت ثبت دامین
alaviyoon
May 4th, 2014, 12:37
سلام
قصد ثبت چند دامنه دارم ولی از اونجایی که به دلایلی نباید هیچ مشخصات ایرانی وجود داشته باشه اگر امکان داره یه آدرس در کشور خارجی ( ترجیحا آمریکا) و کدپستی و تلف در اختیارم قرار بدید .
May 4th, 2014, 12:38
سلام.
Generate a Random Name - Fake Name Generator (http://www.fakenamegenerator.com/)
iwpanel
May 4th, 2014, 16:49
سلام
قصد ثبت چند دامنه دارم ولی از اونجایی که به دلایلی نباید هیچ مشخصات ایرانی وجود داشته باشه اگر امکان داره یه آدرس در کشور خارجی ( ترجیحا آمریکا) و کدپستی و تلف در اختیارم قرار بدید .
دوست عزیز اکه متوجه بشن اطلاعاتتون اشتباه هست دامین تا مرز حذف شدن میره مگه تو کدوم سایت میخوایید ثبت کنید؟ چرا از whoisgard استفاده نمیکنید؟
لطفا با من در ارتباط باشید تا راهنماییتون کنم
id yahoo : techshiraz
arc1o0
May 4th, 2014, 17:03
سلام
ما نمایندگی مستیقیم ثبت دامنه در رسلرکلاب داریم
در صورت تمایل در تماس باشید.
Hostdu
May 4th, 2014, 20:16
namecheap
Go Daddy
1and1
Address 1: 9672 E. Preserve Way
City: Scottsdale
State: AZ
Zip: 85262
Country: usa
tadbir
May 21st, 2014, 17:00
سلام
در صورت تمایل می توانید نمایندگی ریبرندینگ از ریسلو بگیرید و خودتان در اکانت خودتان با اطلاعات و آدرس حقیقی دفتر انگلستان شرکت ما دامنه را ثبت نمایید تا همه چیز هم در اختیار خودتان باشد.