توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در بالا اومدن سایت
shahab.qadiri
May 3rd, 2014, 22:01
با سلام،
دوستان پس از نصب اسکریپت phpfox و لود سایت اینجوری میشه!
به پشتیبانشون گفتم اما میگن هاستتون کمبود داره!
دوستان کسی میدونه به چه چیزی نیاز داره؟
لطفا کمک کنید ...20151
tikweb.ir
May 3rd, 2014, 22:07
پیش نیاز های اسکریپت رو بخواید و چک کنید ببینید هاستی که گرفتید این پیش نیاز ها رو داره یا خیر
از طی کردن صحیح مراحل نصب هم اطمینان حاصل کنید
nginxweb
May 3rd, 2014, 22:09
درود
دوست گرامی مشکل از تنظیمات غلط php سرورتون میباشد
با کانفیگ صحیح php مشکل حل خواهد شد
shahab.qadiri
May 3rd, 2014, 22:10
اونطور که خودشون گفتند ما همه چیو انجام دادیم و اوکی هست.
اما نمیدونم چرا درست نمیشه :|
yastheme
May 3rd, 2014, 22:24
با سلام،
دوستان پس از نصب اسکریپت phpfox و لود سایت اینجوری میشه!
به پشتیبانشون گفتم اما میگن هاستتون کمبود داره!
دوستان کسی میدونه به چه چیزی نیاز داره؟
لطفا کمک کنید ...http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f42/20151-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%A7-%D8%A7%D9%88%D9%85%D8%AF%D9%86-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-ba98f0b6fbf127ab9c492cecb6428e31_view-png
اسکریپت شما با یه encoder کد شده, ioncube یا zend , روش آپلود این فایل ها خیلی مهمه, این اخطار می تونه دلایل متفاوتی داشته باشه, پیشنهاد می کنم با نرم افزار اف تی پی به جای فایل منیجر کنترل پنل استفاده کنید,
این فایل ها باید به روش BINARY کد بشوند, به هیچ وجه نباید ویرایش بشوند (حتی اگه تغییری توش نداده باشید ولی save کنید)
باید همه موارد بررسی کنید
yekmobile.com
May 3rd, 2014, 22:42
اسکریپت شما با یه encoder کد شده, ioncube یا zend , روش آپلود این فایل ها خیلی مهمه, این اخطار می تونه دلایل متفاوتی داشته باشه, پیشنهاد می کنم با نرم افزار اف تی پی به جای فایل منیجر کنترل پنل استفاده کنید,
این فایل ها باید به روش BINARY کد بشوند, به هیچ وجه نباید ویرایش بشوند (حتی اگه تغییری توش نداده باشید ولی save کنید)
باید همه موارد بررسی کنید
دوست عزیز میشه درمورد تفاوت ها آپلود کردن کمی توضیح بدین ؟ یعنی اگر فایل با اف تی پی آپلود بشه و یا اینکه اپلود منیجر برای آپلود کردنش استفاده شده باشه فرق میکنه ؟
rezarostami
May 3rd, 2014, 23:21
این موضوع بیشتر به کانفیگ نادرست سرور برمیگرده و البته ممکن هم هست که یک سری از function ها به طور کامل آپلود نشده باشند . شما یکبار فایل فشرده اسکریپت را در سیستم خودتون از حالت فشرده خارج کنید و بعد مجدد زیپ و آپلود کنید.
yastheme
May 4th, 2014, 00:12
دوست عزیز میشه درمورد تفاوت ها آپلود کردن کمی توضیح بدین ؟ یعنی اگر فایل با اف تی پی آپلود بشه و یا اینکه اپلود منیجر برای آپلود کردنش استفاده شده باشه فرق میکنه ؟
بله, نوع آپلود فرق می کنه :
The Zend encoded files must be uploaded to your web server in BINARY file transfer mode. This means that you will need to manually set your FTP program to transfer all files in BINARY mode to your web server. Some FTP clients have an automatic setting that can detect if a file is ASCII or BINARY, however they are not always accurate.
www.snippetmaster.com/documentation/pages/install-zend-vs-ioncube.html
البته من در خصوص ارور نگفتم مشکل از نوع آپلود هست یا نه ولی در فایل های کد شده توسط Zend با خطا مواجه میشه!