توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : غول بی شاخ و دمی به اسم HugeDomains.com :|
Saati
May 2nd, 2014, 23:38
اخیرا هر دامنه ی بین المللی منقضی میشه دقیقا مونده به ازاد شدنش این سایت یا شرکت میاد بک اردر یا ثبتش میکنه
دو سه تا دامنه توپ بین المللی رو زیر نظر داشتم که دقیقا یکم مونده به ازاد شدنشون این hugedomains گرفتشون
من ازشون پرسیدم و گویا فقط دامین هایی که تحت مالکیت خودشون هست رو تو سایت براش فروش میزارن
تا چند وقت پیش اینقدر فعال نبودن تو گرفتن دامین ها ...
Bit-O-Byte
May 2nd, 2014, 23:55
اخیرا هر دامنه ی بین المللی منقضی میشه دقیقا مونده به ازاد شدنش این سایت یا شرکت میاد بک اردر یا ثبتش میکنه
دو سه تا دامنه توپ بین المللی رو زیر نظر داشتم که دقیقا یکم مونده به ازاد شدنشون این hugedomains گرفتشون
من ازشون پرسیدم و گویا فقط دامین هایی که تحت مالکیت خودشون هست رو تو سایت براش فروش میزارن
تا چند وقت پیش اینقدر فعال نبودن تو گرفتن دامین ها ...
متاسفانه چندین سایت ایرانی هم برای دامنه های .ir همین کار رو میکنند
MEHDI KARAMI
May 3rd, 2014, 00:01
دقیقا !
هر دامنه ای که معنی دار باشه رو ثبت میکنه !
Saati
May 3rd, 2014, 00:34
البته ایرادی هم بهشون نیست، ولی سر ما بی کلاه میمونه تو این بازار داغ دامنه! :d
hostfire
May 3rd, 2014, 00:59
ها یکی پیدا شد بزنه رو دست ممد اقای ساعتی :d
behnamy01
May 3rd, 2014, 16:04
متاسفانه چندین سایت ایرانی هم برای دامنه های .ir همین کار رو میکنند
یه دامنه آزاد بود که قصد خرید اون رو داشتم. 1 روز مونده بود تا مهلت اون تموم بشه!!! لا مصب 10 سال تمدیدش کرد :d
هر چی هم بهش ایمیل دادم جواب نداد
سایتش 3 ماهه که مصدود شده. فکر کنم مدیرش مرده و سایت هم نابود شده
حالا من موندم و پول دامنه و یه دامنه که 3 ماهه سایتش مسدوده و مسئول دامنه که فکر کنم توی امریکا مرده X-(
hostfire
May 4th, 2014, 09:19
دامنه های .com هم آزاد میشن؟؟؟
یه دامنه آزاد بود که قصد خرید اون رو داشتم. 1 روز مونده بود تا مهلت اون تموم بشه!!! لا مصب 10 سال تمدیدش کرد :d
هر چی هم بهش ایمیل دادم جواب نداد
سایتش 3 ماهه که مصدود شده. فکر کنم مدیرش مرده و سایت هم نابود شده
حالا من موندم و پول دامنه و یه دامنه که 3 ماهه سایتش مسدوده و مسئول دامنه که فکر کنم توی امریکا مرده X-(
آزاد نمیشن چون سریع بک اوردر میخورن
به این صورت که پول دامنه رو میدن به رجیستر قبل از سر رسید در صورتی که مالک اصلی تمدید نکنه انتقال پیدا میکنه به پنل شخصی که بک اوردر کرده در صورت تمدید کردن ، پوله شخصی که بک اوردر زده رو بهش برمیگردونن
NikMizban.Com
May 4th, 2014, 11:14
دامین داتم کام دیگه فک نکنم چیزی آزاد داشته باشه (( معنی دار ))
tadbir
May 21st, 2014, 17:04
دامین داتم کام دیگه فک نکنم چیزی آزاد داشته باشه (( معنی دار ))
با سلام
یک شرکت کانادایی- یک شرکت اماراتی و یک شرکت چینی پیشرو در این زمینه می باشند.
شرکت اماراتی با بیش از 3000 دامنه بامعنی و انحصاری دات کام. البته به ادعای خودشون.
موفق و پیروز باشید
nimafire
May 21st, 2014, 17:12
در حال حاظر بیش از 700 پشوند جدید ارایه شده است که واقعا برای ثبت دامنه های معنی دار عالی هستند. love .sport .tv .cloob و ... .بر روی این دامنه ها سرمایه گذاری کنید.
بله دامنه های دات کام پر شدند. البته بیشترین دامنه ای که در جهان ثبت شده است .net ست
Saati
May 21st, 2014, 17:25
با سلام
یک شرکت کانادایی- یک شرکت اماراتی و یک شرکت چینی پیشرو در این زمینه می باشند.
شرکت اماراتی با بیش از 3000 دامنه بامعنی و انحصاری دات کام. البته به ادعای خودشون.
موفق و پیروز باشید
3000 تا که خیلی کمه. بعضی شرکت ها خیلی خیلی بیشتر از این رقم دامنه در اختیار دارن.