ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فوری وی پی اس - فقط لهستان

sooshi
May 2nd, 2014, 12:18
سلام
یه وی پی اس از لهستان میخواستم
دوستان کسی موجود داره؟
ویندوزی. فقط و فقط آی پی از لهستان و فوری

glxx
May 2nd, 2014, 12:20
با عرض سلام خوشحال می شویم پذیرای شما باشیم
سرور 384 لهستان
Ram : 384MB
Hard : 30GB
BW : 250 GB
37,000 تومان ماهانه
سبد خرید - میزبان داده پاسارگاد (آنلاین سرور) (http://my.onlineservers.ir/cart.php?gid=34)

nightman
May 2nd, 2014, 14:00
vase on kari ke shoma mikhay bokoni az vps holand ya englis ham mitoni estefade koni va moshkeli nist

sooshi
May 2nd, 2014, 19:57
آقا آفر دیگه ای نبود؟

mahdiazarnia
May 2nd, 2014, 20:10
با چه مشخصاتی نیاز دارید ؟

dark_7qe
May 2nd, 2014, 20:17
آقا آفر دیگه ای نبود؟
سلام
مشتری قدیمی
رم 1 گیگ 13 دلار رم 512 8 دلار با مجازی ساز openvz و پنل تحت وب برای ریلود سیستم عامل
خودم دارم برای pp خودم ازش استفاده می کنم عمرا هیچ جا با این قیمتی که من میگم پیدا کنی

easytrading
May 2nd, 2014, 22:17
سلام
مشتری قدیمی
رم 1 گیگ 13 دلار رم 512 8 دلار با مجازی ساز openvz و پنل تحت وب برای ریلود سیستم عامل
خودم دارم برای pp خودم ازش استفاده می کنم عمرا هیچ جا با این قیمتی که من میگم پیدا کنی

با اجازه اسنارتر محترم
سرورتون ویندوز هست یا لینوکس? اگر ویندوزه تنظیم میکنید که با ریموت دسکتاپ بشه بهش متصل شد? و اگر لینوکس هست تنظیم میکنید که با وی ان سی ویوور بشه بهش متصل شد???

مدیر وب سایت easytrading.ir

dark_7qe
May 2nd, 2014, 22:20
با اجازه اسنارتر محترم
سرورتون ویندوز هست یا لینوکس? اگر ویندوزه تنظیم میکنید که با ریموت دسکتاپ بشه بهش متصل شد? و اگر لینوکس هست تنظیم میکنید که با وی ان سی ویوور بشه بهش متصل شد???

مدیر وب سایت easytrading.ir
vps های ویندوزه بسیار گرون قیمت هستن توی لهستان چون باید براشون لایسنس تهیه بشه
لینوکس هستش vnc نصب میشه بهتون داده میشه