توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ساخت اکانت دایرکت ادمین
mamadletsgo
May 1st, 2014, 13:18
سلام
دوستان سرور دایرکت به درستی به whmcs متصل شده و با کلیک روی direct admin وارد سرور میشه
اما هنگام ساخت اکانت این ارور رو میده
Order Accept Encounted Problems
28 - connect() timed out!
نام پکیج هم درست وارد شده
مشکل از کجاست ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
nginxweb
May 1st, 2014, 13:28
درود
دوست گرامی طبق ارور مربوطه و timeout بین سرور شما و سرور مقصد ارتباط درست برقرار نمیشود و کانکشن ارور میدهد که باید با بررسی لاگ ها مشکل را شناسایی سپس حل نمود
mamadletsgo
May 1st, 2014, 13:30
الان باید چیکار کنم ؟
لطفا بیشتر توضیح بدید
Yas-Host
May 2nd, 2014, 20:16
الان باید چیکار کنم ؟
لطفا بیشتر توضیح بدید
شما بر روی هاستی که سی پنل هست whmcs خودتون رو ریختید و از اون میخواین به سرور دایرکت ادمین متصل بشید.
در سرور سی پنل (جایی که whmcs نصب هست) پورت 2222 بسته است و نمیتوان با استفاده از اون به سرور خروجی زد.
در کل باید شما پورت 2222 را در سرور سی پنل باز کنید تا بتونید با استفاده از whmcs به دایرکت ادمین متصل بشید.
موفق باشید.
hossein555
May 7th, 2014, 12:25
دوستان بنده هیچ اروری دریافت نکردم سرور دایرکت ادمین هم متصل شده و از قسمت servers میتونم وارد ریسلر بشم
اما تست که کردم سفارش انلاین تحویل داده نمیشه یعنی اکانت اتوماتیک ساخته نمیشه و ارسال بشه کسی میدونه مشکل از کجاست؟
پرت 2222 هم باز هست
mamadletsgo
May 7th, 2014, 12:51
دوستان بنده هیچ اروری دریافت نکردم سرور دایرکت ادمین هم متصل شده و از قسمت servers میتونم وارد ریسلر بشم
اما تست که کردم سفارش انلاین تحویل داده نمیشه یعنی اکانت اتوماتیک ساخته نمیشه و ارسال بشه کسی میدونه مشکل از کجاست؟
پرت 2222 هم باز هست
نام پکیج رو در محصول به درستی وارد کردید؟
hossein555
May 7th, 2014, 13:10
نام پکیج رو در محصول به درستی وارد کردید؟
بله اما باز هم مشکل داره
hossein555
May 7th, 2014, 13:48
کسی نبود به ما کمک کنه :-ss
mamadletsgo
May 7th, 2014, 22:47
کسی نبود به ما کمک کنه :-ss
مشکل شمارو من قبلا هم تجربه کرده بودم
سایتتون رو انتقال بدید روی سرور دایرکت ادمینتون احتمال 90 درصد مشکلتون باید حل بشه