توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در متصل شدن به دایرکت ادمین
mamadletsgo
May 1st, 2014, 11:49
سلام دوستان
متاسفانه هر کاری که میکنم نمیتونم دایرکت ادمین رو به whmcs متصل کنم
دایرکت رو با پورت 7265 باز میکنه ، در صورتی که دایرکت من پورتش 2222 هست
از دوستان کسی راه حلی سراغ داره که راهنمایی کنه دایرکت از whmcs با پورت 2222 باز بشه؟
nginxweb
May 1st, 2014, 12:00
درود
دوست گرامی در صورتیکه پورت دایرکت ادمین شما پورتی غیر از 2222 باشد whmcs نمیتواند متصل شود و تنها راه این هستش که به ساپورت whmcs تیکت بزنید و درخواست بدید تا فایل اینکود شده را دیکود کنند و پورت را واستون تغییر بدهند چون فایل ها کد شده هستند امکان تغییر فقط برای خود whmcs فراهم میباشد
ارادت
:53:
Yas-Host
May 1st, 2014, 12:18
درود
دوست گرامی در صورتیکه پورت دایرکت ادمین شما پورتی غیر از 2222 باشد whmcs نمیتواند متصل شود و تنها راه این هستش که به ساپورت whmcs تیکت بزنید و درخواست بدید تا فایل اینکود شده را دیکود کنند و پورت را واستون تغییر بدهند چون فایل ها کد شده هستند امکان تغییر فقط برای خود whmcs فراهم میباشد
ارادت
:53:
در صورت اینکه نام فایل رو کسی از دوستان اعلام کنم بنده میتونم براشون decode کنم.
- - - Updated - - -
فایل ضمیمه شده را زیر رو در مسیر زیر آپلود/جایگزین نمایید :
modules/servers/directadmin/directadmin.php
سپس می توانید فایل رو edit کنید و هرجا که پورت 2222 بود را به پورت مورد نظر خودتون تغییر بدید.
تست فرمایید و نتیجه را اعلام کنید.
mamadletsgo
May 1st, 2014, 12:46
واقعا لطف کردید آقای سنجری
این مشکل یک مشکل جدی هست که اکثرا باهاش در ارتباط هستن و شما لطف کردیدو مشکل رو حل کردید