almanwebhost
April 30th, 2014, 23:50
با سلام به همه دوستان
اولین تاپیک بنده هست.
این سوال برای بنده هم پیش آمده و برای تمامی دوستان هم پیش می آید که چه نوع هاستینگی تهیه کنیم.
کمی اطلاعات دارم شاید کمکی کنه :D
اگه کم و کسری هست به ما هم کمک کنید.
مواردی که باید جهت تهیه یک نمایندگی خوب لازم است را ذکر میکنم :
1 . پینگ پایین از سرور تهیه کنید
2 . اطلاعات درباره سرور ( هارد / رم / سی پی یو / پورت / میزان رم مصرفی و ... )
3 . اگه میخوایید یک هاستینگ باشید که خودتان همه کاری باشید باید به پلاگین آن دقت کنید (مستر ریسلر ها و آلفا ها ) معمولا پلاگین های zamfoo امکان ریستور بک اپ توسط خود نماینده ندارند ولی پلاگین whm reseller امکانش را دارند و خیلی کار را سبک و راحت تر میکنن
4 . آپ تایم
5 . وب سرور << ( nginx / lite speed and ... I )
6 . پشتیبانی از شما
7 . سال افتتاح و پرسجو درباره شرکت مورد نظر.
دوستان فعلا این موارد به یادم آمد . و مواردی که ذکر نشده و شما میدانید را جهت کمک در تاپیک لطفا کنید و بگوئید
- - - Updated - - -
اعتماد :
بعضی از دوستان اطلاعات مهمی یا مشتریان مهمی دارند که جهت میزبانی آنها و خریداری مستر ریسلر برای خود نیاز به یه هاستینگ هستند که اعتماد آنها را جلب کند
.
دوستان دقت کنید که نماد داشتن دیگر چیز مهمی نیس. چون امروزه اکثر هاستینگا نماد دارن
پس شما باید به دنبال یک شرکت باشید که
سابقه درخشان - میزبانی بهتر را داشته باشد.
درضمن طبق تاپیکی که آیا شرکت ثبت کنیم یا نه ؟
شرکت ثبت کردن هم درست هست اعتماد مشتری رو میبره بالا اما خب عوامل جاذبه و دافعه همه جا هست.
اولین تاپیک بنده هست.
این سوال برای بنده هم پیش آمده و برای تمامی دوستان هم پیش می آید که چه نوع هاستینگی تهیه کنیم.
کمی اطلاعات دارم شاید کمکی کنه :D
اگه کم و کسری هست به ما هم کمک کنید.
مواردی که باید جهت تهیه یک نمایندگی خوب لازم است را ذکر میکنم :
1 . پینگ پایین از سرور تهیه کنید
2 . اطلاعات درباره سرور ( هارد / رم / سی پی یو / پورت / میزان رم مصرفی و ... )
3 . اگه میخوایید یک هاستینگ باشید که خودتان همه کاری باشید باید به پلاگین آن دقت کنید (مستر ریسلر ها و آلفا ها ) معمولا پلاگین های zamfoo امکان ریستور بک اپ توسط خود نماینده ندارند ولی پلاگین whm reseller امکانش را دارند و خیلی کار را سبک و راحت تر میکنن
4 . آپ تایم
5 . وب سرور << ( nginx / lite speed and ... I )
6 . پشتیبانی از شما
7 . سال افتتاح و پرسجو درباره شرکت مورد نظر.
دوستان فعلا این موارد به یادم آمد . و مواردی که ذکر نشده و شما میدانید را جهت کمک در تاپیک لطفا کنید و بگوئید
- - - Updated - - -
اعتماد :
بعضی از دوستان اطلاعات مهمی یا مشتریان مهمی دارند که جهت میزبانی آنها و خریداری مستر ریسلر برای خود نیاز به یه هاستینگ هستند که اعتماد آنها را جلب کند
.
دوستان دقت کنید که نماد داشتن دیگر چیز مهمی نیس. چون امروزه اکثر هاستینگا نماد دارن
پس شما باید به دنبال یک شرکت باشید که
سابقه درخشان - میزبانی بهتر را داشته باشد.
درضمن طبق تاپیکی که آیا شرکت ثبت کنیم یا نه ؟
شرکت ثبت کردن هم درست هست اعتماد مشتری رو میبره بالا اما خب عوامل جاذبه و دافعه همه جا هست.