ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اضافه کردن هارد ب سروری ک روش دایرکت ادمین یا سیپنل نصبه

OmidX
April 30th, 2014, 16:45
درود ،

بعد از اضافه کردن هارد ب سروری ک روش دایرکت ادمین (centos) یا سیپنل (centos یا cloulinux) نصبه ، سرور دیگه بوت نمیشه و بالا نمیاد کلا ...

در حالیکه رو سروری ک روش هیچ کنترل پنلی نصب نیست (centos) ، راحت میشه هارد اضافه کرد و ...

این مشکل کلیه ؟ ، من یه کلاینت دارم ک سرور دایرکت ادمین از ما داره ، بعد هر ماه 40 ~ 50 گیگ هارد اضافه میکنه ، هر بار مجبور ب نصب مجدد دایرکت ادمین هستیم ،

راهی هست ک خیلی شیک و مجلسی بهش هارد اضافه کرد ؟! :d

Yas-Host
April 30th, 2014, 17:10
درود ،

بعد از اضافه کردن هارد ب سروری ک روش دایرکت ادمین (centos) یا سیپنل (centos یا cloulinux) نصبه ، سرور دیگه بوت نمیشه و بالا نمیاد کلا ...

در حالیکه رو سروری ک روش هیچ کنترل پنلی نصب نیست (centos) ، راحت میشه هارد اضافه کرد و ...

این مشکل کلیه ؟ ، من یه کلاینت دارم ک سرور دایرکت ادمین از ما داره ، بعد هر ماه 40 ~ 50 گیگ هارد اضافه میکنه ، هر بار مجبور ب نصب مجدد دایرکت ادمین هستیم ،

راهی هست ک خیلی شیک و مجلسی بهش هارد اضافه کرد ؟! :d

اصلا بوت نمیشود؟

از کجا هارد اضافه میکنید؟

مجازی سازتون چی هست؟

بالغ بر 100 بار هارد اضافه کردیم و پارتیشن جدید در centos و دبیان و ... اضافه کردیم بدون هیچ مشکلی.

سرور اصلی خود ما حدود 4 هارد مانت شده وجود دارد :)

کنترل پنل هم سی پنل هست.

طریقه اضافه کردن هارد رو درست انجام میدید؟

OmidX
April 30th, 2014, 17:49
اصلا بوت نمیشود؟

از کجا هارد اضافه میکنید؟

مجازی سازتون چی هست؟

بالغ بر 100 بار هارد اضافه کردیم و پارتیشن جدید در centos و دبیان و ... اضافه کردیم بدون هیچ مشکلی.

سرور اصلی خود ما حدود 4 هارد مانت شده وجود دارد :)

کنترل پنل هم سی پنل هست.

طریقه اضافه کردن هارد رو درست انجام میدید؟

مجازی ساز vmware esxi هست ، پنل هم دایرکت ادمین .

رو centos من خودم بارها تست کردم ، مشکلی نبوده ، اما رو سروری ک روش دایرکت ادمین باشه ، این مشکل هست و بوت نمیشه :|

Yas-Host
April 30th, 2014, 21:21
مجازی ساز vmware esxi هست ، پنل هم دایرکت ادمین .

رو centos من خودم بارها تست کردم ، مشکلی نبوده ، اما رو سروری ک روش دایرکت ادمین باشه ، این مشکل هست و بوت نمیشه :|

اروری نمیاد برای بوت شدن؟!

خیلی عجیب هست این مورد (اگر درست هارد رو اضافه کرده باشید)

OmidX
May 1st, 2014, 12:53
اروری نمیاد برای بوت شدن؟!

خیلی عجیب هست این مورد (اگر درست هارد رو اضافه کرده باشید)

چرا یه اروری بود ، الان دوباره تست میکنم ، نتیجه اش رو میگم ...