ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل من با dns و name server در سرور مجازی

ویانا
April 29th, 2014, 20:21
با سلام
من بدون دانش زیاد vps گرفتم با دامین
حالا فقط dns نصب کردم با میل سرور Daemon
حالا یه مشکلی که دارم موقع خرید دامین پیش فرض نیم سرورها n46.webhosting.com بود و من به ns1.mydomin.com تغییرش ندادم و سرور مجازی هم با همون نیم سرور خریداری کردم
حالا تو تنظیمات سرور مجازی وقتی می خوام record A ایجاد کنم واسه نیم سرور میزنم n46 خودش سطر بعد میزنه n46.mydomin.com که درست نیست وقتی میزنم ns1 تو سطر بعد میزنه ns1.mydomin.com که درست نیست و نیم سرور من این نیست
حالا باید چکار کنم؟
پیشیپیش از راهنماییتون ممنونم

ehsaun_kkt
May 8th, 2014, 01:10
با سلام
من بدون دانش زیاد vps گرفتم با دامین
حالا فقط dns نصب کردم با میل سرور Daemon
حالا یه مشکلی که دارم موقع خرید دامین پیش فرض نیم سرورها n46.webhosting.com بود و من به ns1.mydomin.com تغییرش ندادم و سرور مجازی هم با همون نیم سرور خریداری کردم
حالا تو تنظیمات سرور مجازی وقتی می خوام record A ایجاد کنم واسه نیم سرور میزنم n46 خودش سطر بعد میزنه n46.mydomin.com که درست نیست وقتی میزنم ns1 تو سطر بعد میزنه ns1.mydomin.com که درست نیست و نیم سرور من این نیست
حالا باید چکار کنم؟
پیشیپیش از راهنماییتون ممنونم

كنترل پنلي كه روي سرور مجازيتون نصبه چيه؟

كنترل پنل رو باز كنيد و بريد تو تنظيماتش يه نيم سرور جديد تعريف كنيد

M.Abooali
May 8th, 2014, 04:16
خوب برید تنظیمات شبکه خودتان، نیم سرور را اصلاح کنید.

سیستم عامل شما چیست؟

mohammadali3517
December 26th, 2014, 02:19
اگر دایرکت ادمین یا سی پنل دارین که راحت میتونین تغییر بدین و برای سیستم عامل هم از بخش تنظیمات شبکه...

jahromweb
December 26th, 2014, 04:04
پیشنهاد میدهم که اگر سیستم عامل بهم ریخته درخواست نصب مجدد بدید
و روی ان دایرکت ادمین نصب کنید.

shazo
December 26th, 2014, 10:03
سلام.. با name سرور جدید پینگ دارید ؟