توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش قالب حرفه ای whmc (قیمت با خود مشتری )
pc.rootall
April 29th, 2014, 13:16
سلام خدمت همگی عزیز یک قالب حرفه ای whmc داریم برای فروش
قالب بصورت اختصاصی هست یا به حداکثر چند نفر فروخته خواهد شد؟
چند دقیقه پیش بصورت دمو آنلاین مشاهده کردم:)
یک خورده نمایش فونت هاش کند بود...!
kourosh_it
April 29th, 2014, 13:32
درود بر شما این قالب اختصاصی هست ؟ قبلا برای کسی طراحی شده ؟
قیمت رو هم پ.خ کنید در صورت مناسب بودن خریداریم
mhiizadi
April 29th, 2014, 13:32
یه قیمیت پایه ای بدید ....
pc.rootall
April 29th, 2014, 13:39
قالب بصورت عمومی از 30 تومان
و قالب اختصاصی : 100
قالب به بالا ترین پیشنهاد فروخته میشه
------------
persianmagic
April 29th, 2014, 14:24
قالب بصورت عمومی از 30 تومان
و قالب اختصاصی : 100
قالب به بالا ترین پیشنهاد فروخته میشه
------------
یک مقدار شبیه قالب سایت ما نیست ؟
pc.rootall
April 29th, 2014, 14:37
عذر میخام یعنی میگید ما ریپ زدیم ؟؟؟؟؟؟
persianmagic
April 29th, 2014, 14:58
عذر میخام یعنی میگید ما ریپ زدیم ؟؟؟؟؟؟
خیر به خاطر اینکه فروش اختصاصی زده بودید عرض شد چون قابل اختصاصی نیست و توسط یکی از سایتهای انگلیسی به فروش میرسد
در صورتی که در سایت دیگری بدون اجازه استفاده شود قطعا ابیوز دریافت خواهند کرد
نمیدونم با این شرایط چطور قابل رو فروختید
موفق و موید باشید
pc.rootall
April 29th, 2014, 15:06
دوست عزیز 2 قالب به این صورت داریم که به زودی قالب دیگه هم اضافه میشه که هر دو قالب از رویه هم الگو برداری شده ....
یه نکته هم برای شما ذکر کنم ... چانچه ما یه نقطه یا فارسی سازی یا کلا از پایه خودمان اوکی کرده باشیم قالب رو قیمت زدیم
شخص مورد نظر قدرت تشخیص داره که اختصاصی خرید کند یا عمومی یا اصلا قالب رو خریداری نکند... نمیدونم شما تویه همه تاپیک های فروش به همین شکل هستید ؟
این قالب به همین شکلی که عکس رو قرار دادیدم در هیچ سایت ایرانی موجود نیست اگر شخصی همین قالب رو دید من رایگان به شخص میدم همین قالب رو ...
پیروز و موفق باشید
persianmagic
April 29th, 2014, 15:15
نمیدونم هدفتون با بازی با کلمات چی هست؟
شما یک قالب از سایت خارجی خریداری کردید و اون رو فارسی سازی کرده و به اسم اختصاصی دارید میفروشید جر این هست؟
این قالب به همین شکلی که عکس رو قرار دادیدم در هیچ سایت ایرانی موجود نیست اگر شخصی همین قالب رو دید من رایگان به شخص میدم همین قالب رو ...
همین قالب 1 سال هست توسط سایت ما استفاده میشه .فقط شما یک مقدار رنگ بندی رو تغییر دادید
هدف از صحبت های من این بود که چون این قالب لایسنس دار هست در صورتی که از سایت اصلی خریداری نشه روی هر سایتی باشه دیر یا زود ابیوز دریافت خواهد کرد دقیقا همانند whmcs و این وسط جز هدر رفتن پول مشتری و اعتبار شما چیزی دیگری نصیب طرفین نخواهد شد
وضعیت کاملا روشن و مشخص هست
ایام به کام
pc.rootall
April 29th, 2014, 15:22
والا هرچی داره میره رو به اسپم هست
با همین حرفای هم که زده شد شخص مورد نظر میتونه تضشیص بده ;)
و اخرین حرف: شما همچین حرفی میزدید ابیوز دریافت میکنه شمایی که از همچین چیزی استفاده میکنید چرا برای سرور های شما ارسال نمیشه ؟
یه چیزی بگید با عقل جور در بیاد ... حرفی دارید خصوصی ادامه بدید تاپیک رو به ...... نکشید
persianmagic
April 29th, 2014, 15:48
والا هرچی داره میره رو به اسپم هست
با همین حرفای هم که زده شد شخص مورد نظر میتونه تضشیص بده ;)
و اخرین حرف: شما همچین حرفی میزدید ابیوز دریافت میکنه شمایی که از همچین چیزی استفاده میکنید چرا برای سرور های شما ارسال نمیشه ؟
یه چیزی بگید با عقل جور در بیاد ... حرفی دارید خصوصی ادامه بدید تاپیک رو به ...... نکشید
دقیقا همینطور خواهد بود
برای اینکه قالبی که ما استفاده میکنیم از سایت اصلی خریداری شده و لایسنس دار هست و توسط جناب وهاب سید چورته در همین سایت فارسی سازی شده
کاملا واضح هست که شما اطلاعاتی در این زمینه ندارید و حتی احتمالا ادرس سایت اصلی رو هم نمیدونید
با اندازه کافی هم هم وقت من گرفته شد و این بحث رو ادامه نخواهم داد
موفق و موید باشید
xmasoud
April 30th, 2014, 02:33
با سلام به دوستان عزیز اول اینو بگم سو تفاهم نشه یک در این قسمت خرید فروش ممنوع است و دوم این قالب به صورت اختصاصی نیست بلکه برای سایت خارجی هست بنده این قالبو به صورت کامل راستچین کردم در صورت تمایل عکس میزارم.