توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست معرفی سرور مجازی خارجی
aftabit
April 29th, 2014, 00:19
با سلام
امیدوارم همگی سلامت باشید
از پارس پک سرویس دارم اما با پهنای باند 15 گیگی داخل ایران متاسفانه گفتند پهنای باند دانلودم تموم شده
و با اینکه من هنوز کار فروشگاهم رونق بالای نیست و در این ماه شاید حدود 5 گیگ دانلود داشتم ، ادامه شرایط برای من به صرفه نیست
ضمن اینکه باید رم بالای 1 گیگ و دو سی پی یو داشته باشم
یک تبلیغی دیدم در این آدرس
تکنو سرور - سبد خرید (http://technoserver.ir/cart.php?gid=4)
سرور مجازی رو ماهانه 28 تومان میده با 60 گیگ فضا ، 2 گیگ رم و پهنای نامحدود امریکا
البته حرفی از تعرفه دایرکت ادمین نزده و سی پی یوی اضافی رو 36 تومن حساب می کنه
و نگفته چه سی پی یویی
چطور میتونم اعتماد کنم؟
aftabit
April 29th, 2014, 00:27
یه جستجویی کردم فکر می کنم از این سی پی یوهای انقراض شده استفاده می کنن درسته؟
اینکه برخی از سی پی یوهای اینتل رو میزنه End Of Life برای کسانی که وردپرسی هستند فرقی نداره؟
ULTRAWEB
April 29th, 2014, 00:30
اولویت های خریدتون اینا باشه
1-نماد
2-جای ثابت -تلفن ثابت
3-قبل حزید زنگ زدن و طی کردن شرایطی دارین
4-بازگشت وچه بدون کسر وچهه در صورت راضی نبودن
5-ا هویز از دامنه ایرونی نباشه و خارجی باشه سابقه ی بیشتر باشه یعنی تاریخ ایجاد دامنه مثلا مال 2007 باشه
اینها رو رعایت کن اگر ضرر کردی بیا بزن در گوش من:)
aftabit
April 29th, 2014, 00:33
از پاسخگوییتون مشتکرم داشتم به همین موارد فکر میکردم
سایت هایی که نماد اعتماد داشته باشند ، درسته
جای ثابت ندارند و تلفن ثابت دارند
کسی پیشنهادی داره؟ از کجا بخرم؟
یادآوری : وردپرس بدجوری سی پی یو و رم میخوره
می خام یک وردپرس دیگر هم راه اندازی کنم شاید در ساب دامین
ULTRAWEB
April 29th, 2014, 00:36
از پاسخگوییتون مشتکرم داشتم به همین موارد فکر میکردم
سایت هایی که نماد اعتماد داشته باشند ، درسته
جای ثابت ندارند و تلفن ثابت دارند
کسی پیشنهادی داره؟ از کجا بخرم؟
یادآوری : وردپرس بدجوری سی پی یو و رم میخوره
می خام یک وردپرس دیگر هم راه اندازی کنم شاید در ساب دامین
در بخش درخواست سرویس بزنین درخواستتتون روو خیلی ها هستن که کارشون درسته از بین اونها انتخاب کنین
اینجا اموززشی هست و کسی نمیتونه افر بده دوست گرامی در ضمن همون یک گیگ و نهایت دو گیگ با بهین سازی خوب برای وردپرستون کافی خواهد بود
aftabit
April 29th, 2014, 00:37
بله من حواسم به بخش نبود و فقط به سوال و جواب نگاه کردم سپاسگذارم
aftabit
April 29th, 2014, 00:55
آیا استفاده از بلو هاست همچنان خطر دارد به دلیل ایرانی بودن؟
viva
April 29th, 2014, 01:56
شرکت های معتبری در داخل سرور مجازی میفروشند که میتونیداز اونها خرید کنید . مهم کارشون هست نه تاریخ هاشون . شرکت هایی هستند که تاریخ ثبتشون 2002 هست اما به درد بخور نیستند . شرکتهای دیگه مثل میهن وب هاست 3 ساله دارن کار میکنند کارشون خوبه . با حرفه ای ها مشورت کنید خوبه
rezahesami
April 29th, 2014, 02:17
نماد رو خیلی موافق نیستم. مگه همین بلوهاست که میگی یا هاست گیتور نماد داره؟!کیفیت رو بررسی کنی بهتره. ایرانی یا خارجی فرقی نداره فقط مطمئن باشه.
در مورد سی پی یو قدیمی معمولا (نه همیشه) وقتی فروشنده تعداد هسته رو بالا میزنه یعنی سی پی یو ضعیف و پایینه و میخاد با هسته اضافه کمبود رو جبران کنه!
aftabit
April 29th, 2014, 02:19
از پاسخ شما سپاسگذارم ، در روند گرفتن نماد اعتماد شخص تعهد محضری می دهد
کسی که جای ثابت داشته باشد و تلفن ثابت هم که دلیلش مشخص است
وقتی کسی دارای اعتماد به نفس بالا و توان اجرایی خوبی است چرا برای گرفتن نماد اعتماد تلاش نکرده؟ و نمی کند؟
درباره بلو هاست که من چنین چیزی نگفتم درخواست واسطه ای کردم که بتواند از این شرکت ها هاست خریداری کند
اگر شما می شناسید معرفی نمایید
سپاسگذارم
rezahesami
April 29th, 2014, 02:35
از پاسخ شما سپاسگذارم ، در روند گرفتن نماد اعتماد شخص تعهد محضری می دهد
کسی که جای ثابت داشته باشد و تلفن ثابت هم که دلیلش مشخص است
وقتی کسی دارای اعتماد به نفس بالا و توان اجرایی خوبی است چرا برای گرفتن نماد اعتماد تلاش نکرده؟ و نمی کند؟
درباره بلو هاست که من چنین چیزی نگفتم درخواست واسطه ای کردم که بتواند از این شرکت ها هاست خریداری کند
اگر شما می شناسید معرفی نمایید
سپاسگذارم
تعهد محضری دردی دوا نمی کنه وقتی سرور طرف بلاک بشه یا مثل یکی از هاستینگ های معتبر و اسم و رسم دار اعلام کنه پلیس رفته دیتاسنتر و هاردهاشون رو مصادره کرده!
برای خرید از بلوهاست یا هر هاست دیگه غیر ایرانی می تونید توی بخش پرداخت های ارزی درخواست بزنید دوستان انجام میدن.