ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پرشین وی دی اس # 50% تخفیف سرور مجازی انگلستان با پورت 10 گیگ و تضمین شده [انتخاب حرفه ای ها]

persianmagic
April 28th, 2014, 17:40
با سلام خدمت تمامی کاربران عزیز

با توجه به استقبال شدید کاربران از تاپیک قبلی (http://www.webhostingtalk.ir/f15/96478/) و بسته شدن تاپیک از طرف مدیریت به دلیل حجم و صفحات بسیار بار دیگر با تاپیک و افرهای جدید در خدمت کاربران عزیز هستیم:113:

کد تخفیف :

25#PERSIANVDS

سرورهای جدید بر روی هاردهای بسیار باکیفیت و پرسرعت SSHD ارائه میشود

در راستای افزایش کیفیت سرویسها سرورهای مجازی مععمولی کلیه کاربران قدیمی هم بدون چینج ایپی به سرورهای جدید با هاردهای SSHD منتقل شدند

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f15/20129-%D9%BE%D8%B1%D8%B4%DB%8C%D9%86-%D9%88%DB%8C-%D8%AF%DB%8C-%D8%A7%D8%B3-50%25-%D8%AA%D8%AE%D9%81%DB%8C%D9%81-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D9%BE%D9%88%D8%B1%D8%AA-10-%DA%AF%DB%8C%DA%AF-%D9%88-%D8%AA%D8%B6%D9%85%DB%8C%D9%86-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%5B%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%D8%AD%D8%B1%D9%81%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%A7%5D-uk-persianvds-png

و اما افرها :

سرویس های معمولی انگلیس

برنزی ویژه
سی پی یو 2 هسته
رم: 1 گیگابایت
هارد: 35 گیگابایت ساتا 3
پورت: 1گیگابیت نامحدود -متوسط سرعت هر سرور 20-65 مگابایت
لوکیشن: انگلستان

19 هزار تومان

نقره ای ویژه
سی پی یو:2هسته
رم: 2 گیگابایت
هارد: 55 گیگابایت ساتا 3
26 هزار تومان

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سرویسهای حرفه ای انگلیس با پورت 10 گیگ

VDS1
سی پی یو 4 هسته لیمیت شده بر روی 2 گیگاهرتز
رم : 1گیگابایت
هارد: 50 گیگابایت ساس 1500 دور
پورت : 10 گیگابیت فول دوپلکس
سرعت پورت 55-110 مگابایت متغیر و تضمین میشود
با کیفیت ترین سرویس ها در ایران برای اپلود و دانلود
تضمین اپتایم 100%
26 هزار تومان

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سرور نیمه اختصاصی با پورت 10 گیگ

برنزی نیمه اختصاصی (1 موجود است)
سی پی یو:4هسته
رم:4گیگابایت
هارد:500 گیگابایت
پورت:10 گیگابیت نامحدود
میزبانی بر روی سرویس مخصوص با کیفیت فوق العاده
49 هزار تومان

نقره ای نیمه اختصاصی (2 موجود است)
سی پی یو:8هسته
رم:8گیگابایت
هارد:1000گیگابایت
پورت:10 گیگابیت نامحدود
میزبانی بر روی سرویس مخصوص با کیفیت فوق العاده
82 هزار تومان

ادرس پورتال: (http://my.persianvds.com/)http://my.persianvds.com/

درباره ی ما:

#بزرگترین فروشنده وی پی اس کشور با میزبانی بیش از 600 وی پی اس فعال
#اپتایم 100درصدی 16 سرور اختصاصی در حداقل یکسال به دلیل تجربه و تخصص بسیار بالای کادر فنی و مانیتورینگ 24 ساعته سرورها
#تحویل 1-3 ساعته در ساعات کاری
#نصب تمامی سیستم عامل ها و برنامه ها و جدید ترین کانقیگ های روز
# یک روز ضمانت بازگشته هزینه (ضمانت و گارانتی کیفیت سرویس ها)
# پشتیبانی فول تایم در ساعات اداری توسط 3 پشتیبان فنی
#منابع کاملا اختصاصی و قابل مشاهده در پنل کاربری
# عدم ارسال ابیوز (اتک پورت اسکن و سایر اعمال مشابه ممنوع میباشد)
#سرورهای مجازی از دیتاسنتر با کیفیت و گران رداستیشن انگلستان
#رضایتمندی 99% مشتریان(24 ساعت بازگشت وجه برای تمامی سرویسها از روز اول ارائه شده هست)
# یک سال سابقه کاری کاملا موفق

چرا رداستیشن انگلستان:

1-استفاده از سرورهای بسیار با کیفیت و گران دل (سخت افزارهای سایر دیتاسنترهای مثل OVH , Hetzner از نوع دسکتاپی میباشد که کیفیت و پایداری کمتری دارد)
2-پورتهای 1 گیگ و 10 گیگ پرمیوم با پهنای باند کاملا نامحدود و متقارن (اپلود سایر دیتاسنترها مثل هترنز OVH لیمیت شده میباشد )
3-هاردهای بسیار با کیفیت SSHD
4-پینگ بسیار مناسب به ایران
5-حساسیت کم نسبت به کپی رایت

برای مشاهده سوابق و نظرات مشتریان قبلی میتونید تاپیک های قبلی مارو پیگیری نمایید:
http://www.webhostingtalk.ir/f15/96478/

ارادتمند

افشار - مدیریت پرشین وی دی اس

SaLiXeM
April 28th, 2014, 20:10
سرویس های معمولی انگلیس
برنزی ویژه
سی پی یو 2 هسته
11500 تومان

این قیمت با تخفیف است؟ تخفیف برای ماه اول است یا همیشه؟

d3m0n3y3z
April 28th, 2014, 20:15
خطای زیر روی داده است:

کد تخفیف شما در سیستم تعریف نشده است

persianmagic
April 28th, 2014, 20:19
این قیمت با تخفیف است؟ تخفیف برای ماه اول است یا همیشه؟
درود

برای ماه اول میباشد

ارادتمند

- - - Updated - - -

خطای زیر روی داده است:

کد تخفیف شما در سیستم تعریف نشده است

کد زیر رو کپی پیست کنید

50%persianvds

FARZADFREE
April 28th, 2014, 21:09
سلام جناب افشار
لطف میکنید ای دی یاهو بدید؟

persianmagic
April 28th, 2014, 21:14
سلام جناب افشار
لطف میکنید ای دی یاهو بدید؟

درود بر شما

متاسفانه با توجه به ترافیک کاری زیاد و وجود پشتیبانان در سایت امکان خدمات دهی از طریق یاهو وجود ندارد در یاهو فعالیتی نداریم

لطفا از طریق سایت و تیکت و یا در صورت تمایل پیغام خصوصی سوالات مورد نظر رو بپرسید در سریعترین زمان پاسخ داده میشود

:53:

FARZADFREE
April 29th, 2014, 00:34
مهندس کاش لینک خرید را هم به صورت مستقیم زیر هر آفر میزاشتید
در داخل سایت آفر 512 هم هست اما اینجا نیاوردید برای این آفر تخفیف اعمال میشود ؟

در مورد کد تخفیف هم
کد تخفیف وارد شده روی سبد خریدتان اعمال شد اما هیچ مورد قابل تحفیفی وجود ندارد. لطفا شرایط این کد را بررسی کنید

persianmagic
April 29th, 2014, 00:38
مهندس کاش لینک خرید را هم به صورت مستقیم زیر هر آفر میزاشتید
در داخل سایت آفر 512 هم هست اما اینجا نیاوردید برای این آفر تخفیف اعمال میشود ؟

در مورد کد تخفیف هم
کد تخفیف وارد شده روی سبد خریدتان اعمال شد اما هیچ مورد قابل تحفیفی وجود ندارد. لطفا شرایط این کد را بررسی کنید

درود مجدد

ادرس پورتال در تاپیک فروش وارد شد

متاسفانه تخفیف برای پلن مورد نظر اعمال نمیشود

ارادتمند

FARZADFREE
April 29th, 2014, 00:44
درود مجدد

ادرس پورتال در تاپیک فروش وارد شد

متاسفانه تخفیف برای پلن مورد نظر اعمال نمیشود

ارادتمند

درود بر شما

کد تخفیف بر روی هر پلنی این خطا را میگیرد کاش یک کد با پیچیدگی کمتر و کاملا با حروف انگلیسی در نظر گرفته بشه که در سایت به مشکل بر نخورند کاربران
چون سایت اعداد را به صورت فارسی وارد میکنه و علامت درصد و ... هم ممکنه از هر مرورگری درست وارد نشه هر چقدر ساده تر باشه کد مشکل کمتر خواهد بود

با احترام

persianmagic
April 29th, 2014, 01:04
درود بر شما
کد تخفیف بر روی هر پلنی این خطا را میگیرد کاش یک کد با پیچیدگی کمتر و کاملا با حروف انگلیسی در نظر گرفته بشه که در سایت به مشکل بر نخورند کاربران

چون سایت اعداد را به صورت فارسی وارد میکنه و علامت درصد و ... هم ممکنه از هر مرورگری درست وارد نشه هر چقدر ساده تر باشه کد مشکل کمتر خواهد بود

با احترام

تشکر بابت اطلاع رسانی شما

کد تخفیف مشکلی ندارد.مشکلی از تنظیمات بوده که حل گردید لطفا دوباره تست کنید

ارادتمند

alfavps.com
April 30th, 2014, 00:15
از امروز صبح یک سفارش دادیم هنوز نه خبری از تحویل سرویس شده نه خبری از جواب تیکت.... مچکریم از شما بزرگترین سرویس دهنده ایران ;-) اگه سره کاریه بگید از جای دیگه تهیه کنیم و شعار تحویل دو ساعته هم بزارید واسه بچه های سر کوچتون که عروسک بازی می کنند! بنده که تا الان راضی نبودم...

persianmagic
April 30th, 2014, 00:28
از امروز صبح یک سفارش دادیم هنوز نه خبری از تحویل سرویس شده نه خبری از جواب تیکت.... مچکریم از شما بزرگترین سرویس دهنده ایران ;-) اگه سره کاریه بگید از جای دیگه تهیه کنیم و شعار تحویل دو ساعته هم بزارید واسه بچه های سر کوچتون که عروسک بازی می کنند! بنده که تا الان راضی نبودم...

درود سفارشات یک مقدار زیاد هست

تا صبح تحویل خواهد شد

با عرض پوزش به خاطر تاخیر پیش اومده

alfavps.com
April 30th, 2014, 00:31
درود سفارشات یک مقدار زیاد هست

تا صبح تحویل خواهد شد
بنده برای ۸ صبح نیاز دارم اگر.اماده نشد بگید حساب شرکت رو براتون ارسال کنم عودت بدید
و اگر جواب تیکت میدادید انقدر ماهم سرگردم نبودیم
باز هم.تشکر

persianmagic
April 30th, 2014, 00:37
بنده برای ۸ صبح نیاز دارم اگر.اماده نشد بگید حساب شرکت رو براتون ارسال کنم عودت بدید
باز هم.تشکر

تا چند ساعت حتما تقدیتون خواهد شد

i-host
April 30th, 2014, 00:58
لطفا به سوال بنده جواب بدین و در مورد این متن :

توضیح کامل بفرمایین !!

شما فرمودین که بزرگترین فروشنده ی سرور مجازی در کشور ایران هستین این حرفتون این معنی رو میده که بیشترین مشتری رو در کشور شما در بخش سرور مجازی به خودتون اختصاص دادین !!

لطفا بخاطر اینکه توهینی به شعور کاربران نشه این گفته ی خودتون و ثابت کنین و با دلیل و سند و مدرک بفرمایین که بیشترین مشتری رو در بین تمام فروشنده های سرور مجازی در کشور دارین !!
اگه هم نمیتونین اثباتش کنین نوشته ی مورد نظر و پاک کرده و از تموم کاربران معذرت خواهی کنین .

سپاس

سلام
منم همین سوال برام پیش اومد
میشه اینو ثابت کنید ؟چون خیلی جالبه شما بزرگترین هستید و ما تازه اسمتونو شنیدیم
این صفحه هم در آفر های قبلیتون خیلی جالب بود
http://www.webhostingtalk.ir/f15/107345/index5.html

s.w.a.t
April 30th, 2014, 02:53
باسلام
در مورد پورت 10گیگ توضیح بدید ممون میشیم که از کدام نوع پورت میباشد؟
Unmetered 10Gbps Port - Contended
Unmetered 10Gbps Port - 2Gbps Guaranteed [**Equivalent to 642TB/month**]
Unmetered 10Gbps Port - 10Gbps Guaranteed [**Equivalent to 3210TB/month**]
فکر میکنم نوع اول با گارانتی 1Gbps باشد!
موفق باشید

persianmagic
April 30th, 2014, 10:43
باسلام
در مورد پورت 10گیگ توضیح بدید ممون میشیم که از کدام نوع پورت میباشد؟
موفق باشید

درود

لطفا این موارد رو در جایی به غیر از تاپیک فروش مطرح کنید جناب تاج دینی

با اندازه کافی در همین تاپیک کاربر داریم که تلاش میکنند تاپیک منحرف شود

ارادتمند

i-host
April 30th, 2014, 11:02
درود

با اندازه کافی در همین تاپیک کاربر داریم که قصد منحرف تاپیک رو دارند

ارادتمند

سلام
مگه سوالی آقای تاجدینی چیه ایشون میگن در مورد پورت توضیح بدین .
لطفا به سوال ها هم که پرسیده شده پاسخ بدین
چون من قصد خرید از بزرگترین فروشنده وی پی اسو دارم.

FARZADFREE
April 30th, 2014, 12:54
سرویس های معمولی انگلیس

برنزی ویژه
سی پی یو 2 هسته

11500 تومان

جمع دو کور چند مگاهرتز است ؟

persianmagic
April 30th, 2014, 12:59
1 گیگاهرتز

ارادتمند

xaep
April 30th, 2014, 13:23
یه ای پی برای تست پینگ لطف میکنید؟

persianmagic
April 30th, 2014, 13:37
یه ای پی برای تست پینگ لطف میکنید؟

درود - برای ایپی تست

سایت رداستیشن رو پینگ کنید

redstation.com

پینگ انگلستان بسته به ای اس پی شما تنها 5-40 میلی ثانیه بالاتر از هلند و یا المان میباشد و برای ریموت بسیار عالی هست

ارادتمند

persianmagic
April 30th, 2014, 18:42
باز هم.تشکر

سرویس شما و تمامی کاربران دیگر تحویل گردید

به مشتربانی که تحویل سرورشون 12-24 ساعته بوده 10 30 روز زمان به سررسید سررو اضافه گردید

فروش سرورها با تحویل 6 ساعته انجام میشود

افشار

mnbbnm
April 30th, 2014, 21:42
درخواست داده شده منتظر سرور هستم

حتما اقدام شود

s.w.a.t
April 30th, 2014, 21:45
درود

با اندازه کافی در همین تاپیک کاربر داریم که تلاش میکنند تاپیک منحرف شود

ارادتمند

باسلام
سوالات بی ارتباط با تاپیک حذف شد.
این سوال بنده دقیقا مرتبط با تاپیک فروش میشود. پس لطفا به آن پاسخ روشن شفاف و درستی بدهید!‌:)

موفق باشید

i-whost
May 1st, 2014, 00:37
پس تاپیک فروش 1Gbps سرور ها رداستیشن هم مورد محبت قرار بدید که بر روی 200Mbps گارانتی شده
مطابق نوشته سایت Redstation دادن این تاپیک نوشته درج کردند. حتی گارانتی پورت هم در پست ذکر کردند 50-110M که همان 1Gbps هست و بهتر از ان سرور ها 200Mbps هست

هر زمان تاپیک ها 1Gbps مشخص شدند چه پرتی ارائه می کنند کاربران صاحب نظر میتوانند به تاپیک ایشون هم ایراد بگیرید.

s.w.a.t
May 1st, 2014, 00:44
پس تاپیک فروش 1Gbps سرور ها رداستیشن هم مورد محبت قرار بدید که بر روی 200Mbps گارانتی شده
مطابق نوشته سایت Redstation دادن این تاپیک نوشته درج کردند. حتی گارانتی پورت هم در پست ذکر کردند 50-110M که همان 1Gbps هست و بهتر از ان سرور ها 200Mbps هست

هر زمان تاپیک ها 1Gbps مشخص شدند چه پرتی ارائه می کنند کاربران صاحب نظر میتوانند به تاپیک ایشون هم ایراد بگیرید.

مشخص است خریدار در این تاپیک سوالی نکرده و سوال ها جنبه منحرف کردن تاپیک دارد در حالی که همه چیز مشخص است.

اگر حرف شما درست باشد که فکر میکنم همینطور باشد و سرورهای ایشان روی 1Gbps گارانتی شده باشند، پس جواب ندادن های بی دلیل و با دلیل موضوع برای اینکه تاپیکشون آپ بشه همان اول که بنده سوال کردم جواب میدادند تا به قول شما سوال های منحرف کننده از ایشون سوال نشود! :)

کاربران هم حق دارند برای تهیه سرویس سوال کنند! اگر بحث گیر دادن باشد 99% تاپیک های بخش سرور مجازی باید به این صورت پیش برود! پس فکر میکنم نه وقت بنده و بقیه کسانی که سوال کردند اینقدر زیاد میباشد که "گیر" بدهند، نه مناسب مشتری مداری ایشون به عنوان "بزرگترین فروشنده وی پی اس کشور" هست که جواب سوال رو ندهند! :)

واقعا برای بنده به شخصه سوال هست که ایشون به عنوان "بزرگترین فروشنده وی پی اس کشور" واقعا از چه چیزی واهمه دارند که این همه از ارسال ساده ی یک جواب طفره میروند!؟

موفق باشید

i-whost
May 1st, 2014, 01:22
دارن همان برخوردی می کنن که سایر فروشنده ها انجام می دهند، یکی ابر سرور میفروشه یکی هم یزرگترین فروشنده ایران میشه

ایشون در پست پرت به طور کامل درج کنند و ذکر کنند پرت سرویس دهنده ها دیگه بر روی چه مقدار گارانتی شده، وقتی دیتاسنتر به دنبال ترفند ها تبلیغاتی برای جذب مشتری است از سرویس گیرنده ها چنین دیتاسنتری نباید خرده گرفت

persianmagic
May 1st, 2014, 01:30
اگر حرف شما درست باشد که فکر میکنم همینطور باشد و سرورهای ایشان روی 1Gbps گارانتی شده باشند، پس جواب ندادن های بی دلیل و با دلیل موضوع برای اینکه تاپیکشون آپ بشه همان اول که بنده سوال کردم جواب میدادند تا به قول شما سوال های منحرف کننده از ایشون سوال نشود! :)

کاربران هم حق دارند برای تهیه سرویس سوال کنند! اگر بحث گیر دادن باشد 99% تاپیک های بخش سرور مجازی باید به این صورت پیش برود! پس فکر میکنم نه وقت بنده و بقیه کسانی که سوال کردند اینقدر زیاد میباشد که "گیر" بدهند، نه مناسب مشتری مداری ایشون به عنوان "بزرگترین فروشنده وی پی اس کشور" هست که جواب سوال رو ندهند! :)

واقعا برای بنده به شخصه سوال هست که ایشون به عنوان "بزرگترین فروشنده وی پی اس کشور" واقعا از چه چیزی واهمه دارند که این همه از ارسال ساده ی یک جواب طفره میروند!؟

موفق باشید

درود

واهمه ای در کار نیست

وقتی سفارشات کاربران در سایت معلق هست وقت این رو نداریم که جواب همکاران و کاربران دیگه ای رو که فقط و فقط قصدشون انحراف تاپیک فروش هست رو بدیم و باهاشون در تاپیک فروش دهن به دهن بشیم

که الحمدالله به کمک و یاری شما مدیر عزیز به خواسته خودشون رسیدند-تشکرهایی که زیر پستهای شما هست نشان از رضایت این همکاران از اعمال شما و شادی مزاعفشون هست :)

دلیل اینگونه رفتارها هم فقط بیکاری افراد مربوطه هست که در نهایت باعث این رفتارها میشود

در پاسخ شما هم باید عرض کنم که سرور مدل d7-740 دوال هگزا کور هست و شما که نماینده دیتاسنتر رداستیشن هستید خودتون میتونید متوجه پورت و گارانتی مربوطه بشید . برای ما با نام 10 گیگ با توجه به سایت دیتاسنتر تحویل شده

کاربران هم حق دارند برای تهیه سرویس سوال کنند! اگر بحث گیر دادن باشد 99% تاپیک های بخش سرور مجازی باید به این صورت پیش برود! پس فکر میکنم نه وقت بنده و بقیه کسانی که سوال کردند اینقدر زیاد میباشد که "گیر" بدهند، نه مناسب مشتری مداری ایشون به عنوان "بزرگترین فروشنده وی پی اس کشور" هست که جواب سوال رو ندهند!

بله کاربران حق دارند سوال کنند پاسخ تمامی کاربران هم ارسال شده اما نه همکاران و فروشندگان و یا نماینده رداستیشن

که هر هدفی رو در این تاپیک دنبال میکنند جز خرید سرویس داده نمیشود

واقعا از شما انتظار نداشتم . شما که مدیر هستید با این پست ها فقط باعث انحراف تاپیک شدید و مشوق اشخاصی که قصد انحراف تاپیک رو دارند

در همان پست اولتون هم عرض شد لطفا این موارد رو در تاپیک فروش مطرح نکنید ولی ظاهرا همین نتیجه رو میخواستید

موفق و پیروز باشید

mnbbnm
May 1st, 2014, 02:03
بنده هنوز منتظرم خبری نشده هنوز

درخواست هم داده شده

پرداخت کلا صورت کرفته به تیکت هم جواب ندادید هنوز

آخه چه کیفیتی شما تیکت بنده هم جواب ندادید هنوز

s.w.a.t
May 1st, 2014, 02:25
درود

واهمه ای در کار نیست

وقتی سفارشات کاربران در سایت معلق هست وقت این رو نداریم که جواب همکاران و کاربران دیگه ای رو که فقط و فقط قصدشون انحراف تاپیک فروش هست رو بدیم و باهاشون در تاپیک فروش دهن به دهن بشیم

که الحمدالله به کمک و یاری شما مدیر عزیز به خواسته خودشون رسیدند-تشکرهایی که زیر پستهای شما هست نشان از رضایت این همکاران از اعمال شما و شادی مزاعفشون هست :)

دلیل اینگونه رفتارها هم فقط بیکاری افراد مربوطه هست که در نهایت باعث این رفتارها میشود

در پاسخ شما هم باید عرض کنم که سرور مدل d7-740 دوال هگزا کور هست و شما که نماینده دیتاسنتر رداستیشن هستید خودتون میتونید متوجه پورت و گارانتی مربوطه بشید . برای ما با نام 10 گیگ با توجه به سایت دیتاسنتر تحویل شده

بله کاربران حق دارند سوال کنند پاسخ تمامی کاربران هم ارسال شده اما نه همکاران و فروشندگان و یا نماینده رداستیشن

که هر هدفی رو در این تاپیک دنبال میکنند جز خرید سرویس داده نمیشود

واقعا از شما انتظار نداشتم . شما که مدیر هستید با این پست ها فقط باعث انحراف تاپیک شدید و مشوق اشخاصی که قصد انحراف تاپیک رو دارند

در همان پست اولتون هم عرض شد لطفا این موارد رو در تاپیک فروش مطرح نکنید ولی ظاهرا همین نتیجه رو میخواستید

موفق و پیروز باشید

باسلام
بسیار عالی. شما بعنوان "بزرگترین فروشنده سرور مجازی ایران" بجای بازی با کلمات و آپ شدن تاپیکتون همان اول در آخر جوابی که برای بنده ارسال کردید

تا باعث بروز شک و شُبه در میان یوزرها نشید! چون اتفاقا در جریان بودم از خود شما پرسیدم که مطمئن بشم! چون قطعا اگر چیزی که مد نظر بنده بود شما داشتید مشتری شما میشدم! پس یک طرفه قضاوت نکنید! :)

پس بدون در نظر گرفتن عنوان بنده اینجا، به عنوان یک یوزر اینجا پست دادم و سوال کردم و اگر شما جواب را همان شکلی که بالاتر گفتم میدادید این همه پست ارسال نمیشد!

و اتفاقا پستهای شما باعث

انحراف تاپیک شدید و مشوق اشخاصی که قصد انحراف تاپیک رو دارند
شد.

و مورد آخر

14-3: در تاپیک های ایجاد شده در بخش فروش ،حداقل قرار دادن مشخصات سرویس / خدمات ارائه شده به صورت کامل و مناسب ، تعرفه ها ، نحوه ی خرید ، نحوه ی ارتباط ، توضیحات مختصر و .... در پست اول الزامی می باشد.
درست رعایت نکردید و باید اطلاعات سرور(های) اصلی رو بنویسید.
پس لطفا در اصرع وقت این مورد را در پست اول لحاظ کنید.

موفق باشید

viasky
May 1st, 2014, 02:40
1.ایشون بابت یک سرور به دیتاسنتر پول داده
2. روی همین سرور دارن به کاربر ها سرویس میدن
3.پورت این سرور از طرف دیتاسنتر 10 گیگابیت مطرح شده و ایشون هم بابت این ویژگی دارن هزینه بیشتری میدن
ایشون مشخصات سروری که تهیه کردن را اطلاع دادن ( چیزی پیچیده ای نیست)
پس می مونه دیتاسنتر..... اگر سوالی دارید باید از دیتاسنتر پرسیده که چرا این پورت معرفی شده
اصلا آقا سرعت دانلود کل این سرور 10 مگابایت!
چیزی که دیتاسنتر فروخته 10 گیگابیت بوده و این همکار عزیزم هم همین مورد و در تاپیک فروش منتقل کردن
اصلا اتفاق خاصی پیش نیومده....
ضامن اون کیفیت و سرعت باید دیتاسنتر باشه و این همکار عزیز
موفق باشید

s.w.a.t
May 1st, 2014, 02:56
1.ایشون بابت یک سرور به دیتاسنتر پول داده
2. روی همین سرور دارن به کاربر ها سرویس میدن
3.پورت این سرور از طرف دیتاسنتر 10 گیگابیت مطرح شده و ایشون هم بابت این ویژگی دارن هزینه بیشتری میدن
ایشون مشخصات سروری که تهیه کردن را اطلاع دادن ( چیزی پیچیده ای نیست)
پس می مونه دیتاسنتر..... اگر سوالی دارید باید از دیتاسنتر پرسیده که چرا این پورت معرفی شده
اصلا آقا سرعت دانلود کل این سرور 10 مگابایت!
چیزی که دیتاسنتر فروخته 10 گیگابیت بوده و این همکار عزیزم هم همین مورد و در تاپیک فروش منتقل کردن
اصلا اتفاق خاصی پیش نیومده....
ضامن اون کیفیت و سرعت باید دیتاسنتر باشه و این همکار عزیز
موفق باشید

باسلام
مشكل شما و ايشون اين هست كه اصلا به سوال توجه نكرديد و صرفا جهت عادت شروع به دفاع بي جا ميكنيد! :)

. باسلامدر مورد پورت 10گیگ توضیح بدید ممون میشیم که از کدام نوع پورت میباشد؟
موفق باشید

فكر ميكنم انتظار بنده از ايشون بعنوان "بزرگترين فروشنده سرورمجازي در ايران" زياد بود كه توقع جواب چند كلمه ايي بله يا خير را داشتم!

پ.ن: كاربران محترم از ادامه دادن اين موضوع خودداري كنيد. فقط استارتر تاپيك در صورتي كه مايل بودند ميتوانند جواب بدهند در غير اين صورت با كاربر/اني كه ادامه دهند برخورد ميشود.

موفق باشيد

persianmagic
May 3rd, 2014, 08:16
باسلام
بسیار عالی. شما بعنوان "بزرگترین فروشنده سرور مجازی ایران" بجای بازی با کلمات و آپ شدن تاپیکتون همان اول در آخر جوابی که برای بنده ارسال کردید

تا باعث بروز شک و شُبه در میان یوزرها نشید! چون اتفاقا در جریان بودم از خود شما پرسیدم که مطمئن بشم! چون قطعا اگر چیزی که مد نظر بنده بود شما داشتید مشتری شما میشدم! پس یک طرفه قضاوت نکنید! :)

پس بدون در نظر گرفتن عنوان بنده اینجا، به عنوان یک یوزر اینجا پست دادم و سوال کردم و اگر شما جواب را همان شکلی که بالاتر گفتم میدادید این همه پست ارسال نمیشد!

و اتفاقا پستهای شما باعث

شد.

و مورد آخر

درست رعایت نکردید و باید اطلاعات سرور(های) اصلی رو بنویسید.
پس لطفا در اصرع وقت این مورد را در پست اول لحاظ کنید.

موفق باشید

مشخصات سرور جدید

20128

تمامی سفارشات تحویل شدند

تحویل سفارشات جدید حداکثر 6 ساعته خواهد بود

ارادتمند

Aqua141
May 3rd, 2014, 22:10
سلام
الان سفارش بدم کی تحویل میدید ؟

moom94
May 4th, 2014, 11:48
هنوزم تخفیف میدید یا تموم شده؟

persianmagic
May 4th, 2014, 12:30
هنوزم تخفیف میدید یا تموم شده؟

درود

همچنان ادامه دارد و قابل استفاده هست

ارادتمند

ourweb
May 4th, 2014, 13:02
سلام دیشب یک سرور سفارش دادم ولی هنوز تحویل نداده اید ممنون میشوم پیگیری نمایید.

persianmagic
May 4th, 2014, 13:47
سلام دیشب یک سرور سفارش دادم ولی هنوز تحویل نداده اید ممنون میشوم پیگیری نمایید.

درود

تمامی سرویس ها با اولویت زمان دریافتی نصب میشود - تمامی سرویس ها تحویل شدند

تحویل سفارشات جدید 1-6 ساعته خواهد بود

با توجه به اینکه سایت زیر حمله دیداس میباشد .دسترسی به سایت فعلا برای ایران محدود شده است(برای ورود با سایت نرم افزارهای تونلیگ رو غیر فعال کنید)

ارادتمند

persiansoftware
May 4th, 2014, 18:00
با سلام.سفارش داده شد. رم 2 گیگ ... ممنون میشم زود بهم تحویل بدید

persianmagic
May 5th, 2014, 08:19
با سلام.سفارش داده شد. رم 2 گیگ ... ممنون میشم زود بهم تحویل بدید

درود

سفارش شما یک ساعت بعد تحویل شد

سفارش بقیه دوستان هم در حال انجام هست - کانفیگ جدید سیسکو هم قابل ارائه هست

ظرفیت سرور تکمیل شد.سفارشات اتی 48 ساعت تحویل خواهند شد

ارادتمند

behrouz
May 5th, 2014, 15:46
سلام
من تا حدود 1 ساعت دیگه یه سرور انگلیس 1 گیگ رم میخوام.
میتونید سر زمان تحویل بدید ؟

persianmagic
May 5th, 2014, 15:57
سلام
من تا حدود 1 ساعت دیگه یه سرور انگلیس 1 گیگ رم میخوام.
میتونید سر زمان تحویل بدید ؟

درود

رم 1 گیگ معمولی نیاز دارید یا حرفه ای

سرور سرویس های معمولی 80% تکمیل هست و منتظر سرور تحویل جدید هستیم

بر روی سرور سرویسها حرفه ای اسلات خالی هست و سفارش چند ساعته تحویل خواهد شد

ارادتمند

behrouz
May 5th, 2014, 16:05
من vds1 رو میخوام ... شیر هست یا منابع اختصاصی ؟
ماه اول تخفیف داره ؟

persianmagic
May 5th, 2014, 16:09
من vds1 رو میخوام ... شیر هست یا منابع اختصاصی ؟
ماه اول تخفیف داره ؟

منابع تمامی سرویس ها کاملا اختصاصی هست در صورت نیاز کنسول سرویس ها برای اثبات ارائه میشود

بله تخفیف 50% ماه اول بر روی سرورهای معمولی نیمه اختصاصی حرفه ای انگلستان همچنان فعال هست

کیفیت تمامی سرویس های ما هم از روز اول با 24 ساعت ضمانت بازگشت هزینه تضمین شده هست

ارادتمند

behrouz
May 5th, 2014, 16:31
منابع تمامی سرویس ها کاملا اختصاصی هست در صورت نیاز کنسول سرویس ها برای اثبات ارائه میشود

بله تخفیف 50% ماه اول بر روی سرورهای معمولی نیمه اختصاصی حرفه ای انگلستان همچنان فعال هست

کیفیت تمامی سرویس های ما هم از روز اول با 24 ساعت ضمانت بازگشت هزینه تضمین شده هست

ارادتمند
بنده vds1 سفارش بدم تحویلش کی هست ؟

persianmagic
May 5th, 2014, 16:39
بنده vds1 سفارش بدم تحویلش کی هست ؟

حداکثر 2 ساعته تحویل خواهد شد

ارادتمند

pasargad-it
May 5th, 2014, 16:55
سلام
وی پیاس رم 1 گیگ موجود دارید؟
سیستم عمل اوبونتو نصب میکنید؟ تحویل چن ساعتست؟

persianmagic
May 5th, 2014, 17:03
سلام
وی پیاس رم 1 گیگ موجود دارید؟
سیستم عمل اوبونتو نصب میکنید؟ تحویل چن ساعتست؟

تمامی سیستم عامل ها قابل نصب هست

تحویل سرویس معمولی 24 ساعته

سرور حرفه ای حداکثر 3 ساعت

ارادتمند

behrouz
May 5th, 2014, 17:47
حداکثر 2 ساعته تحویل خواهد شد

ارادتمند
سرویس vds1 رو اینجا زدید 17500 ولی داخل سایت زدید 35000 تومن .. جریان چیه ؟

persianmagic
May 5th, 2014, 18:02
سرویس vds1 رو اینجا زدید 17500 ولی داخل سایت زدید 35000 تومن .. جریان چیه ؟

قیمت های تاپیک با 50% تخفیف ماه اول محاسبه شدند عزیز

ارادتمند

behrouz
May 5th, 2014, 19:22
قیمت های تاپیک با 50% تخفیف ماه اول محاسبه شدند عزیز

ارادتمند
پرداخت شد.
منتظر تحویل می مانیم.

m.rashidan
May 6th, 2014, 12:02
سلام
در مورد سرویس نیمه خصوصی:
- دسترسی به کنسول ارائه می شه؟
- مقدار دقیق cpu چقدره؟
- win2003 sp2 نصب می کنین (R2) نباشه
ممنون

aryavps
May 6th, 2014, 16:45
چرا سایتتون از دیروز آفلاین شده ؟!!!!!!!!!!!!!

hphp
May 6th, 2014, 20:40
فکر کنم که قبلا اعلام کردن که به خاطر دیداس ر.ی سایتشون ایپی های غیر ایرانی رو بستن

Mr.3ven
May 8th, 2014, 10:12
یه سرور با رم 4 و هارد 1ترا سفارش و تحویل داده شد
کیفیت عالیست

ehsanm
May 9th, 2014, 14:31
سلام
یک عدد سرور نیمه اختصاصی سفارش داده شد.
من قبلا هم سرور نیمه اختصاصی ازشون داشتم و کیفیتش نسبت به قیمت واقعا عالی بود! به همین خاطر دوباره سفارش دادم.
با تشکر

behrouz
May 10th, 2014, 13:01
خیلی بی کیفیت ... فقط همین رو میتونم خلاصه بگم.
پورت 10 گیگ که هیچی 1 گیگ هم نیست خدایی.

persianmagic
May 20th, 2014, 00:37
خیلی بی کیفیت ... فقط همین رو میتونم خلاصه بگم.
پورت 10 گیگ که هیچی 1 گیگ هم نیست خدایی.

درود

1- پورت سرورهای مجازی حر فه ای پرشین وی دی اس به صورت تضمین شده و گارانتی شده ارائه میشوند

سرعت پورت 55-110 مگابایت گارانتی و تضمین میشود

2-بیش از 70 کاربر از این سرویس ها برای اپلود و دانلود بر روی اپلود سنترهای گوناگون استفاده میکنند و راضی هستند هر کاربری که این مقدار سرعت از لینک معتبر دریافت نمیکنه میتونه تیکت ارسال کنه وضعیت سرویس بررسی بشه

3-شما قبل از اینکه حتی یک تیکت در رابطه با مشکلتون ارسال کنید چند روز بعد از تحویل سرویس این پست رو ارسال کردید.خیلی راحت میتونستید تیکت ارسال کنید بنده سرعتی که شما به صورت بلد در صفحه سفارشات درج کردید و گارانتی میکنید رو دریافت نمیکنم اگر ما مشکلتون رو حل نمیکردیم میتونستید بیاید تاپیک و این پست رو ارسال کنید

4-بعد از ارسال این پست در سایت به شما تیکت داده شد که لطفا مشخصات سرور رو ارسال کنید تا وضعیت بررسی بشه و ببینیم چطور سرویس بی کیفیت هست(روی سرویسی که سرور شما اماده شده سرعت متوسط +60 مگابایت هست و اکثر کاربران به صورت 3 6 ماه تمدید کردید و از کیفیت کاملا مطمئن هستیم ) که طبق انتظاری که داشتیم از این کار امنتاع کردید و فقط گفتید سرویس بی کیفیت هست

با توجه به صحبت های بالا هدف شما کاملا از سفارش معلوم بوده-نظرات مشتریانی که این نوع سرویس هارو دارند در پست های بالا و تاپیک های فروش قبلی قابل مشاهده هست

موفق و موید باشید

m.rashidan
May 20th, 2014, 12:51
دوستان
ببخشید مربوطه یه تاپیک دیگه بود، اشتباه نوشتم
شرمنده

persianmagic
May 20th, 2014, 13:00
...

persianmagic
May 21st, 2014, 11:21
سلام
در مورد سرویس نیمه خصوصی:
- دسترسی به کنسول ارائه می شه؟
- مقدار دقیق cpu چقدره؟
- win2003 sp2 نصب می کنین (R2) نباشه
ممنون

درود

1-بله
2-بستگی به پلن 2-4 گیگاهرتز
3-بله

سرعت پورت هم 45-75 مگابایت تضمین میشود

فروش با 20% تخفیف ماه اول ادامه دارد

ارادتمند

pudge
May 27th, 2014, 13:21
سلام
شرمنده خیلی عذر می خوام
جسارتا این قضیه سی پی یو چیه؟
نقره ای ویژه
زدید لیمیت روی 2 گیگ هرتز
یعنی مصرف دایم می تونی داشته باشی
اونوقت مرد مومن کل سرورتون مگه چند گیگا هرتز می تونه پردازش کنه
که حداقلم 200 تا مجازی سازی دارید
یعنی سرورتون 150 گیگا هرتز پردازش داره دیگه؟

persianmagic
May 28th, 2014, 14:28
سلام
شرمنده خیلی عذر می خوام
جسارتا این قضیه سی پی یو چیه؟
نقره ای ویژه
زدید لیمیت روی 2 گیگ هرتز
یعنی مصرف دایم می تونی داشته باشی
اونوقت مرد مومن کل سرورتون مگه چند گیگا هرتز می تونه پردازش کنه
که حداقلم 200 تا مجازی سازی دارید
یعنی سرورتون 150 گیگا هرتز پردازش داره دیگه؟

درود

ما بیشتر از 13 سرور فعال داریم و مشکلی با مصرف سی پی یو نیست - اکثر سرور ها هم دارای 2 سی پی یو فیزیکی هگزا کور هستند که در نهایت قدرت کلی سرور ها 150 گیگاهرتز خیر بلکه بیشتر از 350 گیگاهرتز میباشد

سرویسها به همان مشخصاتی که در تاپیک ها و سایت درج شده ارائه میشوند

تاپیک ها فروش مارو هم در یکسال گذشته میتونید پیگیری کنید-

تمامی سفارشات جدید بر روی هاردهای با کیفیت و نو sshd ارائه میشوند

موفق باشید

mozilla
May 29th, 2014, 12:47
سلام ببخشید سرور رو 15 دقیقه ای هم تحویل می دین؟

persianmagic
June 2nd, 2014, 08:56
سلام ببخشید سرور رو 15 دقیقه ای هم تحویل می دین؟

درود متوسط زمان تحویل 2 ساعت میباشد

افرهای زیر به تعداد محدود موجود میاشد

cpu: Xeon 4core 2ghz
ram: 2gb ddr3 ecc
hard: 100gb sshd
port: 10gbit
ماهیانه فقط 30 هزار تومان

cpu: Xeon 8core 3ghz
ram: 4gb ddr3 ecc
hard: 150gb sshd
ماهیانه فقط 39 هزار تومان

cpu: Xeon 8core 4ghz
ram: 8gb ddr3 ecc
hard: 200gb sshd
ماهیانه فقط 55 هزار تومان

هارد این سرویس ها کاملا نو و با نکنولوژی جدید sshd میباشد که کیفیت و پایداری بسیار بالایی نسبت به هاردهای معمولی ساتا دارد
پورت سرور ها 10 گیگابیت نامحدود میاشد و سرعت متغیر هر وی پی اس 45-85 مگابلایت تضمین میشود

Aqua141
June 6th, 2014, 10:03
درود من یک سرور ویندوز 2008 میخواستم

این آفرتون

برای سفارش باید چیکار کنم ؟

amir_ng
June 6th, 2014, 10:25
این آفر موجود هست؟

persianmagic
June 6th, 2014, 10:30
این آفر موجود هست؟

درود

بله- در صورت تمایل برای سفارش افرها در سایت تیکت کنید فاکتور شود

ارادتمند

anifs
June 6th, 2014, 15:25
من شش ماه از دوست مون سرور داشتم و تو این مدت اصلا قطعی هم نداشته و سرعت اینترنت خوبی هم داشت.
فقط حدود 2 هفته است که سرعت ویندوز خیلی افت کرده و کند شده و با اینکه ویندوز هم عوض کردند ولی فرقی نکرد.

persianmagic
June 6th, 2014, 16:21
من شش ماه از دوست مون سرور داشتم و تو این مدت اصلا قطعی هم نداشته و سرعت اینترنت خوبی هم داشت.
فقط حدود 2 هفته است که سرعت ویندوز خیلی افت کرده و کند شده و با اینکه ویندوز هم عوض کردند ولی فرقی نکرد.

درود از لطفا شما ممنونیم دوست عزیز.بهتر بود با توجه به قوانین جدید انجمن برای تشکر فقط از دکمه تشکر زیر پست اول استفاده میکردید

در مورد مشکل سرویس هم لطفا تیکت جدید در سایت ایجاد کنید تا مجددا بررسی شود. لطفا مشکل بررسی و رفع خواهد شد

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

افرهای زیر به تعداد محدود و با کانفیگ رایگان از انگلستان موجود هست

Cpu : Xeon 2 core
RAM: 2GB DDR3 ECC1600MHZ
HARD:80 GB SSHD
PORT:1GBIT UNLIMITED
ماه اول 20 هزار تومان
تمدید 25 هزار تومان

CPU: XEON 2 CORE
RAM:4GB DDR3 ECC 1600MHZ
HARD:150GB SSHD
PORT: 1GBIT UNLIMITED
ماه اول 30 هزار تومان
تمدید 35 هزار تومان

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
امریکا

CPU: XEON 2CORE
RAM: 512MB DDR3 ECC
HARD: 50 GB SATA
PORT: 1GBITماهیانه فقط 9 هزار تومان

برای سفارش در سایت تیکت فرمایید فاکتور صادر گردد

تحویل سرویسها حدودا 2 ساعته خواهد بود

ارادتمند

persianmagic
June 8th, 2014, 10:22
درود من یک سرور ویندوز 2008 میخواستم

این آفرتون

برای سفارش باید چیکار کنم ؟

درود

تحویل گردید

افرهای ارائه شده به تعداد محدود همچنان قابل ارائه میباشد

ارادتمند

persianmagic
June 11th, 2014, 13:20
در حال حاظر ظرفیت تمامی سرورها تکمیل میباشد

از هفته اینده با افرهای جدید از لوکیشن های سوییس انگلستان و امریکا در خدمت خواهیم بود

مدیران محترم لطفا کنند تاپیک رو قفل کنند

با سپاس