ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با فولدر wwwroot و وصل نشده ftp اکانت

x00t
April 28th, 2014, 03:40
با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی اساتید محترم

بنده یک سرور مجازی ویندوز 2003 دارم که روش iis نصب و کانفیگ شده اما الان که با اف تی پی به سرور وصل میشم هیچگونه دسترسی به فولدر wwwroot ندارم و اون فولدر به حالت readonly هست!

برای حل این مشکل چیکار باید بکنم؟

مشکل دومم هم اینکه من 2 تا یوزر برای سرورم دارم یکی یوزر administrator و یک یوزر دیگر که خودم ساختم ... به راحتی و بدون هیچ مشکلی از طریق یوزر administrator به سرور از طریق اف تی پی و برنامه filezilla وصل میشم اما با اون یکی یوزر نمیتونم به سرور از طریق اف تی پی وصل بشم!

این مشکل از چی میتونه باشه؟

با تشکر

x00t
April 28th, 2014, 12:27
کسی بلد نیست؟

aminexe
April 28th, 2014, 12:34
درود

باید به فولدر
wwwroot دسترسی یوزری که جدید ساختید رو بدید

x00t
April 28th, 2014, 12:48
سللام و تشکر از شما

میشه یکم توضیححح بدین لطفا؟

x00t
April 28th, 2014, 13:32
با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی اساتید محترم

بنده یک سرور مجازی ویندوز 2003 دارم که روش iis نصب و کانفیگ شده اما الان که با اف تی پی به سرور وصل میشم هیچگونه دسترسی به فولدر wwwroot ندارم و اون فولدر به حالت readonly هست!

برای حل این مشکل چیکار باید بکنم؟

مشکل دومم هم اینکه من 2 تا یوزر برای سرورم دارم یکی یوزر administrator و یک یوزر دیگر که خودم ساختم ... به راحتی و بدون هیچ مشکلی از طریق یوزر administrator به سرور از طریق اف تی پی و برنامه filezilla وصل میشم اما با اون یکی یوزر نمیتونم به سرور از طریق اف تی پی وصل بشم!

این مشکل از چی میتونه باشه؟

با تشکر

از اساتید کسی بلد نیست؟

این دو مورد واقعا کارم و لنگ کرده لطفا کمک کنین دوستان ...

:((

aminexe
April 28th, 2014, 13:36
گفتنش خیلی طول میکشه که بخوام براتون تایپ کنم

اگر دوس دارید دسترسی هارو بدید چک کنم

x00t
April 28th, 2014, 13:46
آی دی یاهوم و براتون فرستادم

فقط اگه امکانش بود همینجا هم میگفتین همگی یاد میگرفتیم .

x00t
April 28th, 2014, 14:27
از اساتید کسی هست که دسترسی بدم تا این دو مورد و بررسی کنن؟

شیرینی شون هم محفوظه پیش من.

:53:

x00t
April 28th, 2014, 14:44
دوستان کسی نیست که بهش دسترسی بدم یه بررسی بکنن این سرور ما رو؟

از خجالتشون در میام بخدا :دی!

x00t
April 28th, 2014, 15:44
دوستان کسی نیست کمکم کنه؟

مشکل اولم اینکه وقتی با یوزر administrator با filezilla به سرور وصل میشم فقط دسترسی read دارم به فایل wwwroot !

دومی هم اینکه یه یوزر دیگه هم ساختم برای سرور اما باهاش نمیتونم به اف تی پی وصل بشم حتی به خود سرور هم ریموت بگیرم در حالی که به یوزر دسترسی administrator هم دادم !

s8dx
April 28th, 2014, 17:00
ایذی بنده رو اد کنید

da6276
April 29th, 2014, 03:04
درود
کافیه یوزری که میسازی بهش دسترسی write هم بدی تا بتونی چیزی هم روش قرار بدی.