توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : داون شدن کنترل پنل و whm
shetab
April 28th, 2014, 00:45
سلام
ما به یک مشکلی برخوردیم و اون هم اینه که از امروز سایت ها بدون مشکل باز میشن ولی cpanel و whm و webmail داون هستند و در حال waiting گیر می کنند درست مثل زمانی که لود سرور بالا باشه. بعد از هر بار ریبوت تا چند دقیقه میشه وارد cpanel و whm شد ولی بعد دوباره داون میشه و در این حالت سایت ها بدون مشکل باز میشوند.
سی پنل رو reinstall هم کردم فایده ای نداشت.
لطفا راهنمایی کنید.
Yas-Host
April 28th, 2014, 06:36
سلام
ما به یک مشکلی برخوردیم و اون هم اینه که از امروز سایت ها بدون مشکل باز میشن ولی cpanel و whm و webmail داون هستند و در حال waiting گیر می کنند درست مثل زمانی که لود سرور بالا باشه. بعد از هر بار ریبوت تا چند دقیقه میشه وارد cpanel و whm شد ولی بعد دوباره داون میشه و در این حالت سایت ها بدون مشکل باز میشوند.
سی پنل رو reinstall هم کردم فایده ای نداشت.
لطفا راهنمایی کنید.
لود سرور با دستور top یا htop چقدر است؟
فضای خالی در هارد سرور دارید؟
اروری در هنگام زدن دستور /scripts/upcp دریافت نمیکنید؟
مشکل شما پیچیده است و نیاز به بررسی لوگ های ثبت شده در هنگام ورود به سرور می باشد.
تماس بگیرید.
shetab
April 28th, 2014, 09:11
لود سرور بالا نیست. مصرف ram و cpu هم نرمال هست. وقتی دستور "service cpanel restart" رو اجرا می کنم بعضی وقتها بدون خطا انجام میشه و بعضی وقتها همه سرویس ها start میشن و در انتها یک اررور "IOError No space left on device" صادر مشه. فضای هارد پر نشده خای.
persianorbit
April 28th, 2014, 10:25
قبلا به این مشکل بر خورده بودم.
در مقالات خارجی جستجو کنید. مشکل شما به احتمال زیاد پر شدن یکی از پارتیشن ها هست. دقت کنید که df -h همیشه به درستی پر بودن را نشان نمیدهد. از df -ih هم استفاده کنید.
میتواند مشکل از پر بودن /tmp یا /var باشد.
shetab
April 28th, 2014, 10:32
قبلا به این مشکل بر خورده بودم.
در مقالات خارجی جستجو کنید. مشکل شما به احتمال زیاد پر شدن یکی از پارتیشن ها هست. دقت کنید که df -h همیشه به درستی پر بودن را نشان نمیدهد. از df -ih هم استفاده کنید.
میتواند مشکل از پر بودن /tmp یا /var باشد.