PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد iis ویندوز سرور 2003

x00t
April 26th, 2014, 20:45
با سلام و خسته نباشید.

دوستان یک سواال داشتم پشتیبان سرور مجازی من روی سرور مجازی بنده iis و نصب و کانفیگ کردن ...

الان من میخوام ساب دامین سایتم و به این سرور وصل کنم(سایتم رو یه سرور دیگه قرار داره که لینوکسه)!

و اینکه میخوام چند تا فایل آپلود کنم رو سرورم و لینک بدم برای دانلودش ...

ممنون میشم در این دو مورد من و راهنمایی بفرمایین.

با تشکر

x00t
April 26th, 2014, 20:56
نمیدونم تونستم درست توضیح بدم یا نه !!

الان iis6 کاملا رو سرور بنده نصب و کانفیگ شده فقط من میخوام یاد بگیرم چجوری میتونم عکس یا ویدئو یا بازی فلش و ... روش بریزم؟

و اینکه میشه مثل ساب دامین سایتم و به سرور وصل کنم؟در حالی که سایتم رو یه سرور دیگه است !

با سپاس

Milad-H
April 26th, 2014, 21:07
با سلام و خسته نباشید.

دوستان یک سواال داشتم پشتیبان سرور مجازی من روی سرور مجازی بنده iis و نصب و کانفیگ کردن ...

الان من میخوام ساب دامین سایتم و به این سرور وصل کنم(سایتم رو یه سرور دیگه قرار داره که لینوکسه)!

با تشکر

با سلام دوست عزیر شما باید از مدیر هاست خود درخواست کنید یک A Record به سمت ای پی شما در سرور مجازی بزند و شما در تنظیمات IIS خود سابدامین را ثبت کنید

- - - Updated - - -

نمیدونم تونستم درست توضیح بدم یا نه !!

الان iis6 کاملا رو سرور بنده نصب و کانفیگ شده فقط من میخوام یاد بگیرم چجوری میتونم عکس یا ویدئو یا بازی فلش و ... روش بریزم؟

و اینکه میشه مثل ساب دامین سایتم و به سرور وصل کنم؟در حالی که سایتم رو یه سرور دیگه است !

با سپاس

اگر بخواهید عکس و ویدئو بزارید کافیست فایل ها را در فولدر مربوط "wwwroot" بریزید ولی برای فلش باید در IIS ، php نصب کنید

x00t
April 26th, 2014, 21:12
با سلام دوست عزیر شما باید از مدیر هاست خود درخواست کنید یک A Record به سمت ای پی شما در سرور مجازی بزند و شما در تنظیمات IIS خود سابدامین را ثبت کنید

سلام

با تشکر از شما

میشه بفرمایین من چجوری میتونم فایل های مختلف و روی سرور آپلود کنم اعم از ویدئو یا بازی فلش و عکس و ...؟(برای دانلود یا اجرا! یعنی لینک بگیرم از سرور!)

ممنونم
:53:

- - - Updated - - -

اگر بخواهید عکس و ویدئو بزارید کافیست فایل ها را در فولدر مربوط "wwwroot" بریزید ولی برای فلش باید در IIS ، php نصب کنید[/QUOTE]

با تشکر از شما میشه در مورد چگونگی مراحل آپلود یک توضیح مختصر بدین؟

باید از کجا اقدام کنم؟

ببخشید در مورد بازی های فلش هم یک توضیح کوتاه اگر امکانش هست بفرمایین.

سپاسگذارم.

:53:

Milad-H
April 26th, 2014, 21:27
برای آپلود چند روش وجود دارد بهترین روش این است که نرم افزار filezilla FTP server را روی سرور ویندوز خود نصب کنید و با ایجاد یک یوزر در Ftp server و دادن دست رسی به آن از طریق ftp اقدام به اپلود کنید
http://filezilla-project.org/download.php?type=server

x00t
April 26th, 2014, 21:27
با سلام دوباره آپلود عکس و ویدئو رو یاد گرفتم !!

لطفا در مورد آپلود بازی فلش هم یک توضیح مختصر بدین ...

با تشکر

meysam021
April 26th, 2014, 21:47
با سلام و خسته نباشید.

با تشکر
باسلام
دوست عزیز در یاهو پی ام دهید تا کامل یادتون بدم
باتشکر
blackblack0069

x00t
April 26th, 2014, 21:48
دوستان بازی فلش و هم مثل عکس بریزم رو wwwroot اجرا نمیشه؟

بازی ها swf هستن ها !!

یعنی فقط لینک بده فکر کنم اجرا بشن !!