PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در خرید هاست و دامین به چه نکاتی باید توجه کرد؟؟؟

caspianhero
April 26th, 2014, 14:47
با سلام
میخواستم بدونم در خرید هاست و دامین به چه نکاتی باید توجه کرد؟؟؟
مثلا قضیه ی اپتایم چی هست؟؟؟
قضیه ی پهنای باند و سخت افزار مثل رم و سی پی یو چی هست؟؟

سپاس

tikweb.ir
April 26th, 2014, 14:50
یکم سرچ کنید
تک تک این کلمه ها رو توی گوگل سرچ کنید اطلاعات جامعی بهتون میده

caspianhero
April 26th, 2014, 16:44
ممنون: دوستان من میخوام هاست بخرم!!! و داخل اش جوملا و وردپرس نصب کنم!! به نظر شما 500 مگ خوب هست؟؟
سپاس

Iran Tech
April 26th, 2014, 17:55
ممنون: دوستان من میخوام هاست بخرم!!! و داخل اش جوملا و وردپرس نصب کنم!! به نظر شما 500 مگ خوب هست؟؟
سپاس
واسه نصب جوملا و وردپرس این حجم زیاده ولی اگر محتوا و فایل های شما زیاد هست که پیشنهاد میشه خرید کنید.

tikweb.ir
April 26th, 2014, 18:01
سپاس
برای شروع 500 مگ کافیه
بعدا ارتقا هم میتونید بدید

raminsat1
May 9th, 2014, 04:01
از 100 یا 200 مگابایت هم میتونید استفاده کنید و بعدا ارتقا بدید به فضا های بیشتر

sor
May 9th, 2014, 05:19
با سلام
میخواستم بدونم در خرید هاست و دامین به چه نکاتی باید توجه کرد؟؟؟
مثلا قضیه ی اپتایم چی هست؟؟؟
قضیه ی پهنای باند و سخت افزار مثل رم و سی پی یو چی هست؟؟

سپاس

در مورد هاست: باید به سرعت ، امنیت ، کیفیت توجه کنی + پشتیبانی
در مورد دامنه: دامنه هم باید با موضوع سایت انتخاب کنی
اپتایم هم در کل و خلاصه میشه گفت زمان در دسترس بودن و کار کردن بدون وقفه یک سایت یا شرکت رو میگن

در مورد پهنای باند هم یه مثل برات میزنم ... لوله‌ های انتقال آبرو در نظر بگیر . هر چقدر قطر لوله آب بزرگ‌ تر باشد، قطعا امکان انتقال آب بیشتری هم دارد . پهنای باند هم هر چه پهنای باند بیشتری داشته باشیم، امکان انتقال اطلاعات بیشتری از یک نقطه به نقطه دیگر را داریم.

رر و سی پی یو هم جز اصلی یک سرور و رایانه هست که هر چقدر مقدار رم و سی پی یو بالا یاشه سرعت کار کرد هم بیشتر البته باید در نظر بگیر باید رم ، سی پی یو ، هارت و دیگر سخت افزار ها با هم از لحاظ حجم و غیره اندازه باشه که بهترین کارایی رو داشته باشی

اشاا... که مورد استفاده شما قرار گرفته باشه.

در مورد خرید هاسم اگه احتیاج داشتید و در صورت داشن سوالی بنده در خدمتم