ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور hetzner

iwpanel
April 26th, 2014, 11:34
سلام دوستان من میخواستم بدونم بعد از اینکه سرور از hetzner گرفتم باید چیکار کنم که بتونم vcenter یاvsphare نصب کنم ؟
لطفا کامل توضیح بدید

zartosht
April 26th, 2014, 14:29
سلام دوستان من میخواستم بدونم بعد از اینکه سرور از hetzner گرفتم باید چیکار کنم که بتونم vcenter یاvsphare نصب کنم ؟
لطفا کامل توضیح بدید

سرور خود را مجازی سازی کرده اید ؟

iwpanel
April 26th, 2014, 14:44
سرور خود را مجازی سازی کرده اید ؟
نه بايد چيكاركنم بايد اول rescom لينوكس نصب كنم؟

OmidX
April 26th, 2014, 15:54
KVM بگیرید ، ایزو ESXi رو مانت و نصب کنید ...

بعد از نصب ESXi یک VPS با 4 گیگ رم بسازید ، روش ویندوز سرور 2008 R2 نصب کنید ، بعد اقدام ب نصب vCenter کنید .

iwpanel
April 26th, 2014, 15:57
KVM بگیرید ، ایزو ESXi رو مانت و نصب کنید ...

بعد از نصب ESXi یک VPS با 4 گیگ رم بسازید ، روش ویندوز سرور 2008 R2 نصب کنید ، بعد اقدام ب نصب vCenter کنید .
ممنون از راهنماييتون لينك esxiبالاتر ورژن رونداريدبرام بذاريد؟

novin-web
April 26th, 2014, 16:17
سلام
به دیتاسنتر تیکت بدید و درخواست lara بدید
بعد ایسو رو مونت کنید و نصب کنید
خواستید رایگان براتون انجام میدیم

برای اطلاعات بیشتر با ای دی یاهو من در تماس باشد :

Ticket: http://yon.ir/TE7j
tell: 0937-3715950
Email: admin@novinhosting.org
YI!: sajad zero(بدون فاصله بین دو کلمه)

تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست

iwpanel
April 26th, 2014, 16:50
سلام
به دیتاسنتر تیکت بدید و درخواست lara بدید
بعد ایسو رو مونت کنید و نصب کنید
خواستید رایگان براتون انجام میدیم

برای اطلاعات بیشتر با ای دی یاهو من در تماس باشد :

Ticket: http://yon.ir/TE7j
tell: 0937-3715950
Email: admin@novinhosting.org
YI!: sajad zero(بدون فاصله بین دو کلمه)

تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست
نه متشکرم دوست عزیز بیشتر دوست دارم خودم یادبگیرم اگه مشکلی داشتم حتما مزاحمت میشم

Iran Tech
April 26th, 2014, 17:30
شما وقتی درخواست lara را به دیباسنتر بدهید لینک iso های esxi رو در اختیارتون میذارن و شما میتونید ایزو رو مانت کرده و شروع به نصب esxiکنید .
پس از نصب همان طور که دوستان گفتن میتونید
یک VPS با 4 گیگ رم بسازید ، روش ویندوز سرور 2008 R2 نصب کنید ، بعد اقدام ب نصب vCenter کنید .

iwpanel
April 26th, 2014, 18:24
کسی فیلم آموزشی از اول setup تا آخر نصب
esxi داره؟

Iran Tech
April 26th, 2014, 20:53
بله من دارم
لطفا ftp بدین براتون آپلود کنم.
البته اینم بگم آموزش نصب روی vmware workstation هست که فرقی هم نداره...

m-mehdipoor
April 26th, 2014, 21:54
شما وقتی درخواست lara را به دیباسنتر بدهید لینک iso های esxi رو در اختیارتون میذارن و شما میتونید ایزو رو مانت کرده و شروع به نصب esxiکنید .
پس از نصب همان طور که دوستان گفتن میتونید
یک VPS با 4 گیگ رم بسازید ، روش ویندوز سرور 2008 R2 نصب کنید ، بعد اقدام ب نصب vCenter کنید .

هتزنر این کار را نخواهد کرد.
درخواست lara بدید ولی اصلا نباید بفهمن برای چه کاری می خواید
چون اونها برای این کار ( نصب مجازی ساز ) هزینه می گیرن ( البته خودشون نصب نمی کنن فقط سی دی را وارد دستگاه می کنند و 25 یورو هزینه می گیرن )
اگر بگید برای چه کاری می خواید کمک نمی کنن هیچ احتمال اینکه lara یی که بهتون می دن فاقد قابلیت mount کردن باشه خیلی زیاده
ضمنا آخرین نسخه را نصب نکنید ، 5.1 را نصب کنید ، هتزنر با این نسخه سازگار است و اگر این نسخه را mount کنید خودش تنظیمات شبکه را اتوماتیک انجام می ده و کار نصب فقط به چند کلیک ساده ختم می شه.

iwpanel
April 26th, 2014, 22:30
هتزنر این کار را نخواهد کرد.
درخواست lara بدید ولی اصلا نباید بفهمن برای چه کاری می خواید
چون اونها برای این کار ( نصب مجازی ساز ) هزینه می گیرن ( البته خودشون نصب نمی کنن فقط سی دی را وارد دستگاه می کنند و 25 یورو هزینه می گیرن )
اگر بگید برای چه کاری می خواید کمک نمی کنن هیچ احتمال اینکه lara یی که بهتون می دن فاقد قابلیت mount کردن باشه خیلی زیاده
ضمنا آخرین نسخه را نصب نکنید ، 5.1 را نصب کنید ، هتزنر با این نسخه سازگار است و اگر این نسخه را mount کنید خودش تنظیمات شبکه را اتوماتیک انجام می ده و کار نصب فقط به چند کلیک ساده ختم می شه.

بعدا update کنم به 5.5 یا نه ؟

m-mehdipoor
April 26th, 2014, 22:32
بعدا update کنم به 5.5 یا نه ؟
خیر نیازی نیست

iwpanel
April 26th, 2014, 22:36
خیر نیازی نیست
خوب من ميخوام تحت بروزربرم تو vsphare تر ورژن 5.1 نميشه بايد حتما 5.5 باشه چون من سيستمم مك هست مجبورم از نت استفاده كنم نه نرم افزار