توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل vmware esxi
azadfalah
April 25th, 2014, 14:07
سلام دوستان ما یک سرور اختصاصی داریم برامون vmware esxi 5.5 نصب کردن هر روز صبح تمام سرور ها اینترنتشون قطع میشه . و باید کلا سرور رو ریستارت کنیم تا بالا بیاد
سلام دوستان ما یک سرور اختصاصی داریم برامون vmware esxi 5.5 نصب کردن هر روز صبح تمام سرور ها اینترنتشون قطع میشه . و باید کلا سرور رو ریستارت کنیم تا بالا بیاد
چی کار کنیم :(
با سلام
KVM بگیرید ببینید مشکلتون از کجاست به نظر و تجربه بنده مخصوصا در دیتاسنتر ذکر شده (فکر کنم ISO مشترک استفاده میکنند) 99% از esxi شما هست بهتر هست مجدد نصب نمائید.
با تشکر
azadfalah
April 25th, 2014, 14:27
ورژن چند نصب کنم ؟ که مشکلی نداشته باشه ؟
RoobinaServer
April 25th, 2014, 17:34
ورژن چند نصب کنم ؟ که مشکلی نداشته باشه ؟
این مورد را باید از پشتیبان سرورتون سوال بفرمائید نه انجمن و همکاران. بسته به نوع سخت افزارتون ورژن مورد نیاز را باید انتخاب کنید.
با تشکر - شریفی
shopnet
April 25th, 2014, 21:05
این مورد را باید از پشتیبان سرورتون سوال بفرمائید نه انجمن و همکاران. بسته به نوع سخت افزارتون ورژن مورد نیاز را باید انتخاب کنید.
با تشکر - شریفی
بله ایشون درست می فرمایند باید به پشتیبانی دیتا سنتر تیک بدید . تا مشکل برسی کنند.
majidisaloo1
April 25th, 2014, 21:16
از ایران ، سرور تهیه شده یا از ایران سرور تهیه شده؟
با دیتاسنتر مستقیم در ارتباط هستید یا با واسطه؟
azadfalah
April 26th, 2014, 10:45
از ایران ، سرور تهیه شده یا از ایران سرور تهیه شده؟
با دیتاسنتر مستقیم در ارتباط هستید یا با واسطه؟
از ایران . با واسطه
majidisaloo1
April 26th, 2014, 15:39
شما دوباره با یکiso دیگر و ترجیها نسخه پایینتر سیستم عامل را ریلود بکنید و تست بکنید نباید مشکلی باشد
Iran Tech
April 26th, 2014, 17:08
با vmware نسخه 5.1 سرور رو reload کنید.
لطفا مشخصات سخت افزاری سرورتون رو هم ارسال کنید تا ببینیم همخوانی با 5.5 داره یا خیر.
meysam021
April 26th, 2014, 20:27
فعلا نصب 5.5 کار بسیار اشتباهی هستش ، حتی دیتاسنتر های خارجی همچون هتزنر هم فعلا شبکشون با 5.5 مشکل دارند ، پیشنهاد من استفاده از 5.1 هستش تا ارتقا سطح کیفی سرورهای ایران ، مثل پارس آنلاین ، افرا نت میتونست گزینه بهتری باشه عزیز
RoobinaServer
April 26th, 2014, 20:40
فعلا نصب 5.5 کار بسیار اشتباهی هستش ، حتی دیتاسنتر های خارجی همچون هتزنر هم فعلا شبکشون با 5.5 مشکل دارند ، پیشنهاد من استفاده از 5.1 هستش تا ارتقا سطح کیفی سرورهای ایران ، مثل پارس آنلاین ، افرا نت میتونست گزینه بهتری باشه عزیز
پارس انلاین بارها این مورد مشکل خورده و با نصب مجدد با iso خودمان یا نصب ورژن پائینتر حل شده.
هتزنر نیز با 5.5 مشکلی ندارد.
این مورد کلا به سخت افزار مربوط هست و نمیشه نظر قطعی و دقیقی داد و اسم یک مرکز یا خراب کرد یا بالا برد.
با تشکر
ULTRAWEB
April 26th, 2014, 20:55
به مارک سخت افزار ربط داره بعضی از ورژن های ای ایکس اس ای و شاید نسخه ی مناسب نصب نشده باشه
ایزو های متفاوت رو امتحان کنین موفق باشین البته در حالت بعدی ممکن است از سخت افزار هم باشه