PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جستجوگر های داخلی! با موتور یا بدون موتور؟

yastheme
April 24th, 2014, 14:29
جدیدا مد شده هر کی یه موتور جستجو راه میندازه!
موتور جستجوگر ملی ! مثل بعضی از دوستان هم خواهان این هستند که از این جستجوگر ها حمایت بشه تا مثلا نیازمند گوگل و یاهو و ... نباشیم ;;);;)

انصافا برای من که خیلی جالب بود و با خوندن مطالب مشابه کلی هم می خندم, دیدن سایت های جستجوگر که روی یه هاست اشتراکی راه اندازی شده و یا نهایتا یه وی پی اس !!:)):)):))
این مطلبو فقط برای وبلاگ نویسان تازه کار می نویسم یا اونهایی که با یه اسکریپت آماده وبمستر شدن!!
این سایت هایی که شما میبینید موتور جستجوگر نیستند! روبات هستند! بین این دو فرق بسیار زیاده!ما هیچ موتور جستوگر داخلی نداریم به جز یه مشت روبات معمولی که با روبات گوگل فاصله ای از زیر زمین خونه ی ما تا دکل برج میلاد داره!

http://www.google.com/about/datacenters/images/2012-transparency.jpg

عکس بالا نمای دیتا سنتر های گوگل هست, ( توضیحات بیشتر : Data Centers – Google (http://www.google.com/about/datacenters/))
حقیقتش نمی دونم از نظر تکنیکی چه جوری این مساله رو بیان کنم اما از نظر سخت افزاری شاید بتونید حجم یه دیتا سنتر با یه وی پی اس رو مقایسه کنید اما جالب تر اینه که بعد 10 سال و اندی که از شروع اسکن و خزیدن خزنده های گوگل میگذره هنوز گوگل مدعی این نیست که همه ی سایت های اینترنتی تو لیست جستجوهاش هست! ممکنه سایت هایی کلا از قلم بی افته !

دوست عزیز من فقط هدفم اینه وقتی تاپیک می زنید به جای اسم جستجوگر لطفا از روبات استفاده کنید تا وقتی کسی مطلب شما رو می خونه فکر نکنه فرق بین این دو رو نمی دونید!

Wool
April 24th, 2014, 14:40
ایشون درست میگه و حرفشم قبول دارم .
درضمن کشور امریکا پشت چنین مسئله ای هست . از اسم گوگل تا هدفش همه و همه برنامه ریزی شده > گوگول<
پس خودمونو گول نزنیم و اینو بدونیم پشتیبانی مالی اولینو اخرین حرفو تویه این زمینه میزنه . تمام

viva
April 24th, 2014, 14:46
جستجو گر ملی خنده دار نیست برادر شما هم نیازی نیست بخندی ..بعضی کشورها مثل چین موتور جستجوی yandex یا yando دارند که به تنهایی از بینگ رتبه یالاتری دراه. ما تو کشور موتور جستجوی ملی نداریم بلکه همه اسکریپت هایی هستند که از موتورهای جستجو های دیگه مثل گوگل استفاده میکنند که مسخره هست

xaep
April 24th, 2014, 14:49
اینا موتور حستجو نیستند اینا اسکریپت هستن که حداکثر 10 مگ حجم دارن و از دیتابیس بینگ گوگل یا یاهو استفاده میکنند.

iceemo
April 24th, 2014, 15:12
جستجو گر ملی خنده دار نیست برادر شما هم نیازی نیست بخندی ..بعضی کشورها مثل چین موتور جستجوی yandex یا yando دارند که به تنهایی از بینگ رتبه یالاتری دراه. ما تو کشور موتور جستجوی ملی نداریم بلکه همه اسکریپت هایی هستند که از موتورهای جستجو های دیگه مثل گوگل استفاده میکنند که مسخره هست
دوستمون رست میگه اصلا خنده دار نیست
این ها مصداق هایی از ما می توانیمه
ما میتوانیم کپی کنیم
می میتوانیم بی اعتمادی به بار اوریم
ما میتوانیم دامین های جالب ثبت کنیم مثال : جستجوگر های سلام خداحافط عصر بخیر شام چی داریم و...
بابا چی میگی؟
ما فقط بلدیم 4تا خط کد عوض کنیم بگیم ما بودیم ما کردیم!
مثل پروژه الکسا ی ایرانی که حتی اسمشم از الکسا گرفته شده!
ملی ملی ملی!
چیو ملی؟

yastheme
April 24th, 2014, 20:00

جستجوگر ملی خنده دار نیست, جستجوگر های ملی ما خنده دارند!

noa_takotnaha
April 26th, 2014, 12:18
.
.
.
دوست عزیز من فقط هدفم اینه وقتی تاپیک می زنید به جای اسم جستجوگر لطفا از روبات استفاده کنید تا وقتی کسی مطلب شما رو می خونه فکر نکنه فرق بین این دو رو نمی دونید!
این ها حتی ربات هم نیستند. ربات خیلی پیشرفته تر هستش. اینها اسکریپت هایی هستند که کلا 10 خط بیشتر کد ندارن (قسمت اصلیش) . تو این اسکریپت ها یه درخواست مشابه "http://www.google.com/search?q=SOMETHING" به گوگل ارسال می کنن و گوگل پاسخ میده. بعد میان اینارو لیست می کنن. همین.

ms313
April 26th, 2014, 12:51
اگه اسکریپتی هم نوشتین لطفاً خودتون بنویسید حداقل از سایت های خارجی نباشه که فارسی کنید و کلی هم خر کیف بشید که بتونید یه ایده هایی رو پیاده سازی کنید .
واسه رزمتون هم خوبه :دی

yastheme
April 26th, 2014, 13:02
این ها حتی ربات هم نیستند. ربات خیلی پیشرفته تر هستش. اینها اسکریپت هایی هستند که کلا 10 خط بیشتر کد ندارن (قسمت اصلیش) . تو این اسکریپت ها یه درخواست مشابه "http://www.google.com/search?q=SOMETHING" به گوگل ارسال می کنن و گوگل پاسخ میده. بعد میان اینارو لیست می کنن. همین.

اون روش دیگه جواب نمیده, یه کم پیچیده تر از چیزی شده که قبلا بوده, من خودم چند مورد نوشتم, روبات باید منظم باشه نه درهم و برهم که حد اقل وقتی کسی میاد تو سایت حد اقل به هدفش برسه و یه چیزی به دردش بخوره! نه اینکه سایتو ببنده بره

viva
April 26th, 2014, 13:10
شما که اینهمه حرف زدی کارهای خودت اختصاصی هست ؟ چرا سایتت خودت بالا نمیاد . همه این اسکریپت ها آماده هست و ما ننوشتیم ولی ایراد بیخود هم نگیرید

- - - Updated - - -

دوستمون رست میگه اصلا خنده دار نیست
این ها مصداق هایی از ما می توانیمه
ما میتوانیم کپی کنیم
می میتوانیم بی اعتمادی به بار اوریم
ما میتوانیم دامین های جالب ثبت کنیم مثال : جستجوگر های سلام خداحافط عصر بخیر شام چی داریم و...
بابا چی میگی؟
ما فقط بلدیم 4تا خط کد عوض کنیم بگیم ما بودیم ما کردیم!
مثل پروژه الکسا ی ایرانی که حتی اسمشم از الکسا گرفته شده!
ملی ملی ملی!
چیو ملی؟

شما که اینهمه حرف زدی کارهای خودت اختصاصی هست ؟ چرا سایتت خودت بالا نمیاد . همه این اسکریپت ها آماده هست و ما ننوشتیم ولی ایراد بیخود هم نگیرید

downloaddl
April 26th, 2014, 13:20
کلا هر چیزی که در سطح جهانی مقام اول رو داره
مثله google chrome , firefox
مثله yahoo , google
مثله facebook , twtter l

راه اندازی ملی اش کاره اشتباهی هست
باید یک چیز جدید راه اندازی کنیم و به اسم ملی ثبت کنیم
نه این که یک چیز تکراری بسازیم و بگیم ملی

من به به سازه های ملی احترام میزارم اما انتقاد کردم

مثه جریان wechat :D

yastheme
April 26th, 2014, 13:49
البته بحث کپی و اسکریپت های آماده چیز منفی نیست! در خصوص اسکریپت آماده چیزی که بیشتر باهاش سرکار داریم مثل whmcs یا اسکریپتی مثل وردپرس , اتفاقا چیز خوبیه! مایه ننگ نیست از یه اسکیپت آماده استفاده کنیم همه ملت دارن همین کارو می کنند یا حتی کپی! منابع اپن سورس برای همین چیزاست,حالا ما می گیم کپی ولی با کلاسش می کنیم و میگیم الگو برداری و بعضی وقت ها شاید 90 درصد پروژمون الگو برداری شده باشه! این هم مشکلی نداره
اما بحث اینه که حتما یه فرقی بین کسی که خودش برنامه نویسه و قسمت های مختلف سایتشو طراحی می کنه با کسی که برنامه نویسی بلد نیست و مدیر سایت یا سرویس دهنده هست , هست ( فعل قاطی شد :)) )

من خودم برنامه نویسم و cms های مختلفی نوشتم که یکیش به صورت رایگان تو همه سایت های اسکریپت هست ولی از وردپرس تو سایتم استفاده کردم,

من وقتی از جایی کپی کنم و چیز جدیدی بسازم که کاربرد متفاوتی از اصل پروژه ( که ازش کپی شده) داشته باشه بهش می گم نو آوری با استفاده از منابع و سورس, اما اینکه بیام همونو تغییر بدم با همون کاربرد به اسم خودم تموم کنم مشکل دار میشه!

Wool
April 26th, 2014, 14:07
سایت های مثل facebook - google va..................... با اسکریپت اماده نمیشه مقابلشون ایستاد باید حتما برنامه نویسی شه

yastheme
April 26th, 2014, 14:18
سایت های مثل facebook - google va..................... با اسکریپت اماده نمیشه مقابلشون ایستاد باید حتما برنامه نویسی شه

بزرگترین مشکل ما اینه که فکر می کنیم باید مقابل هر چیز خارجی ایستاد, همین جاست که توهمی به اسم "ملی" قوت میگیره, مرورگر ملی,جستجوگر ملی, سیستم عامل ملی و ....
من نمی گم وقتی سایتی مثل فیس بوک هست دیگه کسی نیاد شبکه اجتماعی راه نندازه با امثال اینها! میگم باید یه چیز نو و با امکانات بیشتر (اگه قدرتش رو داره) راه اندازی کنه, یه سرچ کنید تو نت پر از شبکه های اجتماعی که تو یه ربع و کمتر توسط اسکریپت های آماده ساخته شده! اینها بی فایدست, بعد جالب تر اینه خودشونو به عنوان "مدیر فلان شبکه اجتماعی " معرفی می کنند!

yastheme
April 26th, 2014, 14:25
سلام خدمت برادران ارجمند و بزرگوار و عزیز و دوست داشتنی خودم

امیدوارم ایام خوبی را در زندگی داشته و موفق باشید

لطفاً ، فقط بفرمایید که:

چه ویژگی در itm7.com نیست و باید باشد ؟

با سپاس و تشکر و موفق باشید

گوگل هیچ چیز کم ندارد :)

tikweb.ir
April 26th, 2014, 14:30

امیدوارم ایام خوبی را در زندگی داشته و موفق باشید

لطفاً ، فقط بفرمایید که:

با سپاس و تشکر و موفق باشید

دوست گرامی !
شما یه ایفریم زدی میگی موتور جستجو ؟ (https://ipdb.at/ip/173.194.112.35)
الان شما اینو زدی که از گوگل بی نیاز بشیم؟
خب شما هم که داری از ای پی گوگل استفاده میکنی ! گوگل نباشه این سایت شما هم کار نمیکنه

نمیخواستم اینطوری صحبت کنم و به قول نا امید کنم ولی واقعا بعضی چیزا رو باید گفت

yastheme
April 26th, 2014, 14:35

دارید شوخی می کنید؟
سایت شما از جستجوگر گوگل واستفاده می کنه, یه کپی محض از سایت aol.com هست! حتی API هم نیست , شما از iframe استفاده کردید تو سایتتون, یعنی دقیقا همون سایت aol.com رو نشون میدین! الان فکر می کنید شما جستجوگر راه اندازی کردید؟؟

سطح علمی کاربرای جدید روز به روز کمتر میشه !

- - - Updated - - -

دوست گرامی !
شما یه ایفریم زدی میگی موتور جستجو ؟ (https://ipdb.at/ip/173.194.112.35)
الان شما اینو زدی که از گوگل بی نیاز بشیم؟
خب شما هم که داری از ای پی گوگل استفاده میکنی ! گوگل نباشه این سایت شما هم کار نمیکنه

نمیخواستم اینطوری صحبت کنم و به قول نا امید کنم ولی واقعا بعضی چیزا رو باید گفت

حالا درد منو از ایجاد این تاپیک درک می کنی؟ :)

tikweb.ir
April 26th, 2014, 14:44
مشکل از موقعی شروع میشه که خودمون رو گول میزنیم !!
یکم واقع بین باشید

شاید یکم سخت باشه که بخوایم یه اسکریپت در حد اون سایتای بزرگی که گفتید از پایه بنویسیم (نه صرفا به خاطر دانش فنی ، به خاطر خیلی چیزا مثل روحیه کار گروهی که تو ایران خیلی خیلی ضعیفه ) اما با این شرایط استفاده از اسکریپت های اماده بد نیست ، اما یه اعتقادی دارم ، اینکه اگر بیایم همش اسکریپت اماده نصب کنیم و دوتا قالب و افزونه اماده بریزیم روش و هی الکی توهم اینو بزنیم که اره بی نیاز شدیم و فلان و فقط جو الکی بدیم به جایی نمیرسیم (جشن خودکفایی :) )

الان خیلی از اسکریپت های مطرح اپن سورس هستن ، همینا رو میشه توسعه داد و یه خروجی خیلی قوی داشت ! دقت کنید که از چه کلمه ای استفاده کردم ! (توسعه !!)

tikweb.ir
April 26th, 2014, 14:53
در ضمن جناب yastheme (http://www.webhostingtalk.ir/member/13201/) ، فکر کنم عنوان تاپیک رو اینجوری تغییر بدی بهتر باشه :

جستجوگر های داخلی! موتور های جستجوی بدون موتور !

yastheme
April 26th, 2014, 14:56
در ضمن جناب yastheme (http://www.webhostingtalk.ir/member/13201/) ، فکر کنم عنوان تاپیک رو اینجوری تغییر بدی بهتر باشه :

جستجوگر های داخلی! موتور های جستجوی بدون موتور !

منم منظورم تو همین مایه ها بود,
البته من جسارتی به این دوست عزیزمون که سایتشونو معرفی کردند نمی کنم و منظورم کلی هست, باید سطح آگاهی ها و دانش مربوط به فعالیت افراد کمی بالا بره,
در آینده احتمالا مطالب مختلف با مضمون مشابه در مورد این گونه رفتار ها بنویسم

tikweb.ir
April 26th, 2014, 23:15
صفحه قبل همین تاپیک رو بخونید

zoghal
April 26th, 2014, 23:47
شما یک ویژگی این سایت رو بگید که وابسطه به گوگل نیست. کافیه در مرورگرتون کلید f12 رو بزنید و در تب نتورک ببینید که نتیچه پرس جو ها از کجا میاد.

سیدرضا بازیار
May 12th, 2014, 10:28
ابتدا باید از استارتر این تاپیک تشکر کنم که با این تاپیک همه ما رو آگاه کرد. منم قصد ساختن موتور جستجوگر داشتم که فکر میکردم با کد نویسی و ویرایش و... میشه ساخت ( موتور جستجوگر بلیان (http://www.balyan.ir/search) )
اما من قصد دارم یه موتور جستجوگر مانند بینگ راه اندازی کنم
شاید الآن خیلی ها من رو مسخره کنند و بگن این آقا دیوونه شده...
اما میخوام هدف خودم رو روی این کار بزارم و ابتدا سخت افزار های مورد نیاز رو آماده کنم (هر چقدر هم خرج داشته باشه, پرداخت میکنم)
اون تصویری که در پست اول گذاشتید دیتاسنتر های گوگل بود. اگه من بخوام یه دیتاسنتر در حد 4 متر در یه محیط کوچک و امن بسازم به چه چیز هایی نیاز داره؟
میتونم توی ایران این رو بسازم یا باید در خارج از کشور باشه؟

eskelet-sokhte
May 12th, 2014, 11:00
ابتدا باید از استارتر این تاپیک تشکر کنم که با این تاپیک همه ما رو آگاه کرد. منم قصد ساختن موتور جستجوگر داشتم که فکر میکردم با کد نویسی و ویرایش و... میشه ساخت ( موتور جستجوگر بلیان (http://www.balyan.ir/search) )
اما من قصد دارم یه موتور جستجوگر مانند بینگ راه اندازی کنم
شاید الآن خیلی ها من رو مسخره کنند و بگن این آقا دیوونه شده...
اما میخوام هدف خودم رو روی این کار بزارم و ابتدا سخت افزار های مورد نیاز رو آماده کنم (هر چقدر هم خرج داشته باشه, پرداخت میکنم)
اون تصویری که در پست اول گذاشتید دیتاسنتر های گوگل بود. اگه من بخوام یه دیتاسنتر در حد 4 متر در یه محیط کوچک و امن بسازم به چه چیز هایی نیاز داره؟
میتونم توی ایران این رو بسازم یا باید در خارج از کشور باشه؟

کارتون جالب و قابل تحصین هست و اگر تصمیمتون جدی هست خیلی از بچه های همین انجمن بهتون مطمئنم کمک میکنن ولی یه چیزو نفهمیدم.راه اندازی دیتاسنتر در حد 4 متر!!!!میشه یکمی توضیح بدین!!
پیشنهاد من اینه که شما اسکریپت رو بنویسی و اگر توان مالی داری یه وی پی اس بخری برای شروع و هم خودت سایتارو توش ثبت کنی و هم از بقیه بخوای بیان سایتشونو ثبت کنن.ولی به شرطی که مثل من نشه.من یه الکسا راه انداختم ولی درست جایی که نیاز به بقیه داشتم به هرکی گفتم کمکم نکرد و منم پروژمو فروختم به یکی.بروجلو ولی حواست باشه که اینقدر تند ندویی که بقیه جا بمونن.یه جوری بدو که بقیه پشت سرت بیان
پایدار باشی دوست من!

سیدرضا بازیار
May 12th, 2014, 11:29
کارتون جالب و قابل تحصین هست و اگر تصمیمتون جدی هست خیلی از بچه های همین انجمن بهتون مطمئنم کمک میکنن ولی یه چیزو نفهمیدم.راه اندازی دیتاسنتر در حد 4 متر!!!!میشه یکمی توضیح بدین!!
پیشنهاد من اینه که شما اسکریپت رو بنویسی و اگر توان مالی داری یه وی پی اس بخری برای شروع و هم خودت سایتارو توش ثبت کنی و هم از بقیه بخوای بیان سایتشونو ثبت کنن.ولی به شرطی که مثل من نشه.من یه الکسا راه انداختم ولی درست جایی که نیاز به بقیه داشتم به هرکی گفتم کمکم نکرد و منم پروژمو فروختم به یکی.بروجلو ولی حواست باشه که اینقدر تند ندویی که بقیه جا بمونن.یه جوری بدو که بقیه پشت سرت بیان
پایدار باشی دوست من!
من میخوام یه دیتاسنتر کوچک بسازم که سایت روی یه سرور توسط خودم پشتیبانی بشه (البته اگه ممکن باشه)
فکر نکنم بشه با vps موتور رو نگه داری کرد
شنیدم که سخت افزار های موتور جستجوگر با این سرور های عادی فرق داره
حالا قصد دارم یه سرور کوچک رو توی ایران بزارم که موتور رو نگه داری کنه. بعد کم کم اون رو بزرگ کنم

iMohsen
May 12th, 2014, 16:33
فارغ از بحث ملی و غیر ملی ... چرا فکر میکنید که اگر گوگل هست نباید موتور دیگه ای باشه ؟
مثلا هاستینگ the planet هست دیگه چرا 1and1 هست ؟

چرا نباید از کدهای آماده استفاده کرد ؟ واقعا فکر میکنید گوگل از 0 نوشته شده ؟ نه اما ممکنه فریم ورک های خاصی را تا حد این که ماهیت اون فریم ورک ها عوض شده باشه , تغییر داده باشن ولی از 0 نبوده و نیست .
در حال حاضر نرم افزارهای engine خیلی قوی در زمینه ایندکس و داکیومنشن و حتی رتبه بندی اتوماتیک و داده کاوی اطلاعات ایندکس شده وجود دارن که اپن سورس هستن . در لول های مختلف هم وجود دارند از نرم افزار ساده و کراولر ساده ای مثل sphider تا موتورهای اتوماتیک مثل محصولات apache explorer .

البته قبول دارم موتورهای جستجوی به اصطلاح ملی موفقیت چندانی به خاطر ضعف فنی نداشتند اما مسلما به خاطر این که اونا شکست خوردند, مسیر برای دیگر افراد بسته نیست !
راه اندازی یک موتور قوی به میزان شناخت شما از چینش داده مربوط میشه . خبرفارسی با این که یک scraper هست ولی بخشی از داده کاوی رو براساس اطلاعات scrap شده انجام میده و یک نمونه خیلی ریز از یک موتور جستجوی داخلی میتونه باشه .
البته هدف , روش و مسیر خبرفارسی اصلا موتور جستجو نیست و قصدش بیشتر پیشرفت در زمینه data mining بوده و هست .

zoghal
May 13th, 2014, 06:18
دقیقا مشکل همینه که هر کسی به که می میخواد یک موتور جستجو بومی ایجاد کنه. با چشم بسته و بدون نگاه اصولی به ساختار یک موتور جستجو استارت میزنه.
داده کاوی یکی مهمترین بخش یک موتور جستجو هست. اگر دقت کنید همین گوگل تا چند وقت پیش نتایج فارسیش مشکل داشت. شاید کلی رکورد محتوای فارسی داشت اما به درستی زبان فارسی رو پالایش نکرده بود. واسه همین سایت های تبلیغاتی همیشه صفحه اول بودن. اما الا فکر کنم ۳تا ایرانی متخصص در زمینه پالایش متون فارسی دارند رو این موضوع کار می کنند. می بینید که نتایج خیلی بهتر شده.

دقیقا این دوست عزیز خودش نمی دونه الان میخواد گل بکاره، درختچه یا درخت. الان داره دنبال گلدونش به یک اندازه خاص میگرده. بقول محسن اینقدر ابزار آزاد برای این کار هست. اما باید از همین ابزار به درستی استفاده بشه. چون داریم روی ترابایت ها داده صحبت میشه.

eskelet-sokhte
May 13th, 2014, 10:09
شک ندارم این صحبتا هم ب پایان میرسه بدون نتیجه.کاش ب جای فقط حرف یکمی عملم توی کارتون بود.شاید زیاد موفق نباشیم ولی میشیم در آینده نزدیک..من ک دارم روی ی سیستم کار میکنم.وردپرسیه ولی برای شروع چیز بدی نیست
پایدار باشید

30SecondToMars
May 14th, 2014, 10:24
اینها همه پروژه های شکست خورده اند....

مگه از مایکروسافت گنده تر داریم؟؟؟؟؟

بینگ نمیتونه با گوگل رقابت کنه .... چه برسه به اینها ....

بینگ یا این همه تقلب تازه روزی 5 میلیون بازدید داره....
bing.com Site Overview (http://www.alexa.com/siteinfo/BING.COM)

در حالی که گوگل بدون تقلب 60 میلیون بازدید فقط توی دات کام داره ... که اگر بخوایم in .ae و غیره رو هم حساب کنیم بازدیدش میشه بیش از 300 میلیون در روز....

سیدرضا بازیار
May 14th, 2014, 11:25
مشکل ما اینه که همیشه فکر میکنیم تنهایی میتونیم با یک گروه رقابت کنیم
گوگل و یوتیوب با این همه عظمت, لینک همدیگه رو توی سایت هم گذاشتن و با هم همکاری میکنن!
توی ایران هم بلاگفا و رزبلاگ که 2 تا از بزرگترین سایت های ایران هستن, بجای همکاری با هم رقابت میکنن...

مطمئن باشید اگه ما بخوایم میتونیم یه سایت ایرانی رو با دامنه ملی جز 10 سایت برتر جهان کنیم
فرض کنید سرویس وبلاگ دهی بلاگفا و شبکه اجتماعی فیس نما و شبکه آپارات و عکس تیوب و... رو روی یه دامنه بزاریم و یه موتور جستجوگر هم بالای صفحه اصلی بزاریم!!! اونوقت همه برنامه ها روی یه دامنه پیاده بشه
اینجوری میتونیم پیشرفت زیادی کنیم

مطمئن باشید اگه برنامه نویس های ایرانی به هم کمک کنن, میتونن یه موتور مانند گوگل رو هم طراحی کنن

من قصد دارم در چند سال آینده که برنامه نویسی رو فول شدم, تعدادی از برنامه نویس های بزرگ رو جمع کنم و به صورت گروهی این آرزوی خودم رو به واقعیت تبدیل کنم
به همین دلیل بود که در این انجمن تاپیک های زیادی در این مورد ارسال کردم.

alirezakhani
May 14th, 2014, 12:08
سلام دوستان گلم
برای راه اندازی موتور جستجو گر هزینه بالای بایدداشته باشید وتجربه کاری
مثلا موتور جستجو گوگل از دیتا سنترهای بزرگی برای هر سرویسش استفاده میکنه و که هرکدومش ماهیانه میلیون دلار هزینه داره با تجهیزات بروز وقویش وسرعت گیگابایت که باید داشته باشه
وحجم بالای اطلاعاتی ک ههرروز وهر ساعت بروز میشود .
استفاده از سیستم عامل قوی - استفاده از زبان برنامه نویسی سطح سرور مثل زبان سی و سی پلاس پلاس واستفاده از دیگر زبانها برنامه نویسی به صورت ترکیبی مثلا پیتون و جاوا و.... وحتی در بسیاری از برنامه ها از زبان برنامه نویسی که خودشون اختراع کردن دارن استفاده میکنن برای امنیت بیشتر .
گوگل هم برا ی شروع به کارش با مبلغ 25 میلیو ن دلار شروع کرده که الان به اینجا رسیده . شک نداشته باشید که دولت آمریکا وسازمان سیا پشت سر گوگل هستش که همه دنیارو دارن میبینند
حتی کشور روسیه و جمهوری های تازه استقلال یافته بلوک شرق که همه از مادر متولد میشن به نوعی ( هکر و ویروس نویس و برنامه نویس خبره هم هستن ......... ) هستند هم نمیتونن ونتونستن یک موتور جستجو گر بزنن و ...
چین با اون عظمتش یک موترو زده زیرش زاییده بایدو هنوز نمیتونه رقابت کنه .........
خدارحم ماکنه که بعضی ها مینویسن موتور جستجو گر ملی و از این طور حرفها
دیدم کامندان گوگل که از اون شرکت یا اخراج میشن ویا میان بیرون از شرکت میان تو ی کار سئو هیچ کدومشون نمیتونن به شما قول بدن که شمارو وسایتتو نرو توی خط اول ویا صفحه اول نگه دارن چون گوگل اینقدر رمز وراز داره که غیر آقای سرگی برین و لری پیج ومدیران ارشد کسی خبر نداره اون ها چکارا میکنن . :)
من خودم هر وقت توی گوگل سرچ میکنم ویک نتیجه میاره ومیرم وبر میگردم برای چند دقیقه ودوباره چک میکنم میبنم یک نتیجه جدیدی بهم میده واقعا : گوگل رو تحسین میکنم
روز هم خوش اگر چیزی گفتم از دستم نارهن نشید دوستای گلم . شاد هم نوشتهام کمی وکاستی داره ممنون میشوم که کاملش کنید چون من یک بیسوادم توی این کار

روز همه خوش

asdadsdxz
May 14th, 2014, 16:03
مشکل ما اینه که همیشه فکر میکنیم تنهایی میتونیم با یک گروه رقابت کنیم
گوگل و یوتیوب با این همه عظمت, لینک همدیگه رو توی سایت هم گذاشتن و با هم همکاری میکنن!
توی ایران هم بلاگفا و رزبلاگ که 2 تا از بزرگترین سایت های ایران هستن, بجای همکاری با هم رقابت میکنن...

مطمئن باشید اگه ما بخوایم میتونیم یه سایت ایرانی رو با دامنه ملی جز 10 سایت برتر جهان کنیم
فرض کنید سرویس وبلاگ دهی بلاگفا و شبکه اجتماعی فیس نما و شبکه آپارات و عکس تیوب و... رو روی یه دامنه بزاریم و یه موتور جستجوگر هم بالای صفحه اصلی بزاریم!!! اونوقت همه برنامه ها روی یه دامنه پیاده بشه
اینجوری میتونیم پیشرفت زیادی کنیم

مطمئن باشید اگه برنامه نویس های ایرانی به هم کمک کنن, میتونن یه موتور مانند گوگل رو هم طراحی کنن

من قصد دارم در چند سال آینده که برنامه نویسی رو فول شدم, تعدادی از برنامه نویس های بزرگ رو جمع کنم و به صورت گروهی این آرزوی خودم رو به واقعیت تبدیل کنم
به همین دلیل بود که در این انجمن تاپیک های زیادی در این مورد ارسال کردم.

دوست عزیز مالک یوتیوب شرکت گوگل هست

alirezakhani
May 14th, 2014, 17:55
من فکر میکنم دوست عزیز همین جوری که این دوست بالای نوشتن که مالک یوتوپ گوگل هستش شم ااول برید وتاریخچه موتورهای جستجوگر رو دربیارید وبعدش اخبار روز رو مطالعه کنید والگوریتم هایی که هر سه ماه گوگل آبدیتش میکنه ویا الگوریتمهای جددی میاد بیرون رو بیشتر روش تمرکز کنید به نظرمن کم کم میتونید اگر با هوش باشید ازش خیلی خلی چیزهارو یاد بگیرید
پیشنهاد میکنم توی شبکه هیا اجتماعی درمورد شرکت گوگل و...... بیشتر مطاله کنید
این صفحات رو مطالعه کنید
فهرست موتورهای جستجو - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%81%D9%87%D8%B1%D8%B3%D8%AA_%D9%85%D9%88%D8%AA% D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C_%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D 8%AC%D9%88)

Web search engine - Wikipedia, the free encyclopedia (http://en.wikipedia.org/wiki/Search_engines)

والبته هزار صفحه دیگر برای شروع اول باید نقش هراه رو بنوسید وبعدش هم اطلاعاتتون از همه موتورها باید بالا وبرو باشه
وقت بخیر خوش باشید