توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در بکاپ گیری
mafia1990
April 24th, 2014, 13:31
سلاممن فضای هاستم 10 گیگ هست که 8 گیگش پره الان که میخوام کله سایتمو رو بکاپ بگیرم (تا تو سیستمم داشته باشم) بیشتر از 2 گیگه باقی مونده میشه نمیدونم باید پیکار کنمسایتم وردپرس هستو کنترپنلش cpanel هستممنون میشم راهنماییم کنید
abbas141
April 24th, 2014, 17:09
به صورت دستی بکاپ بگیرید از هر قسمت . دیتابیس رو که میتوانید خروجی بگیرید .
-
برای روت اصلی هم اطلاعات رو به چند قسمت تقسیم کنید و زیپ کنید. و دانلود کنید .
ULTRAWEB
April 24th, 2014, 17:48
اف تی پی بگیرین و منتقل کنین به یک اف تی پی روی یک سرور دیگه داخلش خوب معلومه نمیتونین بک اپ بگرین
sanjeshpc
April 30th, 2014, 10:08
ممنون از ULTRAWEB (http://www.webhostingtalk.ir/member/86900/) بابت راهنمایی شون که باعث شد مشکلم تا حدودی رفع بشه و بتونم از هاستم بک آپ بگیرم
خوب تا چند دقیقه پیش خودم همین مشکل رو داشتم ... ولی تونستم توی یه هاست دیگه که فضای خالی به اندازه حجم فعلی جا داشت بک آپ بگیرم ( به علت فشرده و زیپ شدن فایل بک آپ حجم اون از فضایی اشغال شده در هاست فعلی کمتر هست - حدود 10% کمتر از فضای هاست فعلی )
cpanel > backup >generat and download full back up
در حالت پیش فرض روی home directory قرار داره که در صورتی که روی هاست فعلی به اندازه کافی ندارید باید گزینه دیگه ایی رو انتخاب کنید
گزینه اولی Remot Ftp Srever هست که بگ از طریق اکانت ftp به هاست دوم منتقل میشه
وقتی این گزینه رو انتخاب می کنید یه کادر دیگه باز میشه که اطلاعات زیر رو می خواد :
Remote Server (FTP/SCP only): که می تونید آی پی هاستی رو که می خواید بک آپ به اون منتقل بشه رو وارد می کنید یعنی همون هاست مقصد ( نمی دونم آدرس سایت رو قبول می کنه یا نه - ولی من آی پی که توی Cpanel بود رو دادم قبول کرد)
Remote User (FTP/SCP only): که یوزرنیم اکانت هاست مقصد هست
Remote Password (FTP/SCP only): که پسورد اکانت هاست مقصد هست.
Port (FTP/SCP only): که اگر اشتباه نکنم توی هاست های cpanel پورت اف تی پی 21 هست ( دقیقا نمی دونم توی هاست با کنترل پنل دایرکت ادمین هم همین پورت هست یا نه )
Remote Dir (FTP/SCP only): و فولدری که می خواید بک آپ اونجا انتقال داده بشه که باید به صورت کامل و به اینصورت وارد بشه /home/username/backup/your-folder اگر همچین فولدری وجود نداشته باشه در فولدر خود هاست ذخیره میشه
البته من معذرت می خوام اگر جایی بد توضیح دادم چون خودم اولین بار این کار رو انجام دادم فقط در همین حد بلد بودم که امیدورام دوستان و بزرگواران ببخشند و اگر جایی نیاز به تصحیح و یا تکمیل داشت زحمتش رو بکشن.
فقط یه چند تا سوال برام پیش اومده که می خواستم بپرسم :
1- آیا میشه هاست مقصد هاست دانلود باشه ؟
2- آیا میشه این بک آپ رو به سرویس های اشتراک و آپلود فایل مثل مدیافایر و یا 4shared انتقال داد؟
این هم لینک مطلبی هست که برای انتقال بک آپ ازش استفاده کردم.