ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل های حل نشده نیوک

Saba_70
April 24th, 2014, 13:17
سلام , من چند تا مشکل دارم که به مدیر سرور هم گفتم که مشکل از کانفیگ PHP هستش ولی اونا هم برسی کردن گفتن مشکلی نداره

خب حالا مشکلات بنده

1 - کپچت ها در ستون سمت چپ کار نمی کنه ولی در هنگام وارد شدن به admin.php نشون میده

2 - قسمت تنظیمات سئو مشکل داره فعال سازی میکنم بعد میرم توی سایت میزنم ادامه مطلب not found میاره ولی غیرفعالش میکنم درست میشه

وصلام

PCcamp.Ir
April 24th, 2014, 13:32
1- مدیریت =>تنظیمات سیستم=>تنظيمات کد امنيتي سايت
2-htaccess رو دستکاری کردید؟ مد rewrite فعال نیست!
ادرس رو هم بگید

Saba_70
April 24th, 2014, 13:35
1- مدیریت =>تنظیمات سیستم=>تنظيمات کد امنيتي سايت
2-htaccess رو دستکاری کردید؟ مد rewrite فعال نیست!
ادرس رو هم بگید

1 - میزارم فقط روی مدیران ولی بازم میاره ( میخوام در ستون سمت چپ نیاره )

2 - htaccess رو هم مدیر سرور گفتن یه بار پاک کنید منم کردم ولی بازم همون مشکل هست rewrite رو هم نمی دونم چیه !

Saba_70
April 24th, 2014, 15:40
لطفا کمک کنید

Saba_70
April 24th, 2014, 17:29
لطفا کمکم کنید الان 10 روزه همین طوری الافم نه توی فروم نیوک جواب میدن اینجا هم دوستان خیلی کم پاسخ میدن !

لطفا کمکم کنید تا مشکل رو حل کنم

Saba_70
April 25th, 2014, 10:56
?

mhiizadi
April 25th, 2014, 10:59
?

میشه کمی بیشتر توضیح بدید ،
بنده پست اولتون رو متوجه نشدم.
احتمالی که بنده میدم اینه که روی سرور cxs نصب هست و چندین فایل رو پاک میکنه.
چون روی سرور خودمون؛ در سایت های وردپرسی وقتی افزنه ای نصب میشد و اون افزونه آپلودر داشت
cxs پاک میکرد آپلودر ها رو معمولا؛ یا فایل های php مشکوک رو پاک میکرد و باعث از کار افتادن قسمتی از سایت میشد .
بپرسید از مدیریت سرور اگر cxs روی سرورشون نصبه ؛ تمامی فایل های پاک شده یوزر شما رو ignore و یا restore کنن.
موفق باشید ... :)

Saba_70
April 25th, 2014, 12:50
میشه کمی بیشتر توضیح بدید ،
بنده پست اولتون رو متوجه نشدم.
احتمالی که بنده میدم اینه که روی سرور cxs نصب هست و چندین فایل رو پاک میکنه.
چون روی سرور خودمون؛ در سایت های وردپرسی وقتی افزنه ای نصب میشد و اون افزونه آپلودر داشت
cxs پاک میکرد آپلودر ها رو معمولا؛ یا فایل های php مشکوک رو پاک میکرد و باعث از کار افتادن قسمتی از سایت میشد .
بپرسید از مدیریت سرور اگر cxs روی سرورشون نصبه ؛ تمامی فایل های پاک شده یوزر شما رو ignore و یا restore کنن.
موفق باشید ... :)

سپاس از پاسختون

مدیر سرور گفتن
خیر از آنتی شل maldet استفاده میکنیم

خب الان چیکار کنم ؟