PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ﺳﻮﺍﻝ ﻓﻨﻲ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺳﺨﺖ ﺍﻓﺰﺍﺭ ﺳﺮﻭﺭ

alfa200
April 24th, 2014, 04:26
ﻳﻚ ﺳﺮﻭﺭ ﺍﺧﺘﺼﺎﺻﻲ ﻣﻴﺨﻮﺍﻡ ﺑﻜﻴﺮﻡ ﻛﻪ 2t ﻫﺎﺭﺩﺷﻪ ﻭ ﺳﺨﺖ ﺍﻓﺰﺍﺭ ﻫﺎﻱ ﺩﻳﻜﻪ ﻣﺜﻞ ﺭﻡ ﻭ... ﻫﻢ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﻣﻴﺨﻮﺍﻡ ﺑﻜﻴﺮﻡ .
ﻛﻮﻳﺎ ﺩﻳﺘﺎ ﺳﻨﺘﺮ ﻛﻼ ﺷﺎﻳﺪ 30ﺗﺎ ip ﺑﻬﻢ ﺑﺪﻩ .
ﺍﻛﺮ ﻣﻦ ﻫﺮ ﺍﻱ ﺑﻲ ﺭﻭ ﺑﺨﺮﻡ ﻭ ﺑﺨﻮﺍﻡ ﺍﻳﻦ ﺳﺮﻭﺭﻭ ﺑﻪ 200 ﻧﻔﺮ ﺑﻔﺮﻭﺷﻢ ﻭ ﺑﻪ ﻫﺮ ﻧﻔﺮ 10 ﻛﻴﻚ ﺑﺪﻡ ﻭ ﺑﻪ ﻫﺮ ﻧﻔﺮ ﻳﻚip ﺷﺨﺼﻲ ﻫﻢ ﺑﺪﻡ . ﺑﺮﺍﻱ ﺳﺮﻭﺭﻡ ﻣﺸﻜﻲ ~ﻳﺶ ﻣﻲ ﺍﻳﺪ!!!!!؟؟

| KVM - SERVER |
April 24th, 2014, 04:29
منظور از 10 کیک چیه؟
شما حداکثز 30-32 آی پی از دیتاسنتر میگیرید که معمولا 29 عدد قابل استفاده هست ، چطور به 200 نفر ip شخصی میدید؟

M.Abooali
April 24th, 2014, 06:48
تعداد IP ها بستگی به جایی که اش سرور را گرفتین دارد.

شما سابنت 24/ بگیر بهت 250 تایی IP میده ...

در مورد اون خوشمزه هم فکر کنم منظور شما از کیک > گیگ بوده باشد.

شما اگر بخواین که ترافیک را بین IP ها مدیریت کنید، باید یک روتر تعریف کنید در مجازی سازتون و شبکه داخلی ایجاد کنید که کل IP ها از طریق اون روتر وصل باشند به اینترنت.

به این ترتیب توسط اون روتر میتوانید مثلا سهم بندی کنید یا سقف تعریف کنید برای مصرف هر کارت شبکه متصل (که الزامی نداره هر کارت شبکه به یک IP وصل باشد). یعنی ممکن است یک کارت شبکه با 3 Ip باشد و یکی با 1 دانه اما خوب اگر سقف تعیین کیند سقف هر دو کارت شبکه برابر خواهد بود. البته این هم راه حل دارد.

alfa200
April 24th, 2014, 10:44
ﻣﻦ ﺑﺎ ﻛﻮﺷﻴﻢ ﺍﻧﻼ ﻳﻨﻢ . ﻛﻴﻜﻢ ﺗﻘﺼﻴﺮ ﻛﻮﺷﻴﻤﻪ
ﺧﻲ ﺍﻳﻦ ﺳﺎﺑﻨﺖ 24 ﭼﻪ ﻧﻮﻉ ﺳﺮﻭﺭﻳﻪ ﻭ ﻣﺎﻫﺎﻧﻪ ﭼﻨﺪ ﻣﻴﻮﻓﺘﻪ.
ﺍﺧﻪ ﺷﻨﻴﺪﻡ ﺑﻌﻀﻲ ﺩﻳﺘﺎﺳﻨﺘﺮﺍ ﺍﻱ ~ﻱ ﻣﻴﻔﺮﻭﺷﻦ

hostfire
April 24th, 2014, 10:49
ﻣﻦ ﺑﺎ ﻛﻮﺷﻴﻢ ﺍﻧﻼ ﻳﻨﻢ . ﻛﻴﻜﻢ ﺗﻘﺼﻴﺮ ﻛﻮﺷﻴﻤﻪ
ﺧﻲ ﺍﻳﻦ ﺳﺎﺑﻨﺖ 24 ﭼﻪ ﻧﻮﻉ ﺳﺮﻭﺭﻳﻪ ﻭ ﻣﺎﻫﺎﻧﻪ ﭼﻨﺪ ﻣﻴﻮﻓﺘﻪ.
ﺍﺧﻪ ﺷﻨﻴﺪﻡ ﺑﻌﻀﻲ ﺩﻳﺘﺎﺳﻨﺘﺮﺍ ﺍﻱ ~ﻱ ﻣﻴﻔﺮﻭﺷﻦ

ببین عزیزم سابنت 24 سرور نیست یک کلاس ای پی هست!
شما باید یک سرور بخرید مثلا 32 گیگ رم 2 ترابایت فضا با 32 ای پی
شما باید بسته به رم و پردازنده ی سرورتون ، فضا و یا سرور مجازی بفروشید ازش!
مثلا با این سرور 32 گیگ رم شما میتونید 30 عدد رم 1 گیگ بفروشید باز بسته به نوع پردازنده و همچنین هارد داره به نوعش بستگی داره برای هارد نه مقدار فضاش! چه بسا شما 20 ترا هارد داشته باشی ولی انقد قدیمی و داغون باشه 10 تا سرور رو هم جواب گو نباشه!

alfa200
April 24th, 2014, 11:41
ﻳﻌﻨﻲ ﻣﻦ ﺑﺎ ﻳﻚ ﺳﺮﻭﺭﻱ ﻛﻪ ﺭﻣﺶ 32 ﻛﻴﻜﻪ ﻭ ﻫﺮﺩﺵ 2 ﺗﺮﺍ ﻫﺴﺖ ﻧﻤﻴﺘﻮﻧﻢ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺍﺯ 30 ﻣﺸﺘﺮﻱ ﺟﻤﻊ ﻛﻨﻢ؟؟؟
ﺍﻳﻨﻜﻪ ﻧﺸﺪ ﻛﺎﺭ . ~ﺱ ﺍﻳﻦ ~ﺍﺭﺱ ~ﻙ ﻭ.... ﻫﻤﺸﻮﻥ ﻋﻼ ﻓﻦ؟؟؟؟؟؟
ﺍﻳﻨﻄﻮﺭﻱ ﻫﺮ ﻣﺎﻩ ﻧﻬﺎﻳﺘﺶ ﺑﺎ ﻓﺮﻭﺵ Vps 200ﺗﻮﻣﻦ ﺭﻭﻳﻪ ﻫﺮ ﺳﺮﻭﺭ ﺍﺧﺘﺼﺎﺻﻲ ﺳﻮﺩ ﻛﻨﻢ ﻛﻪ
ﻟﻄﻔﺎ ﻳﻜﻲ ﺗﻮﺿﻴﺢ ﺑﺪﻩ ﺟﺮﻳﺎﻥ ﺩﺭﺍﻣﺪ ﺍﺑﻦ ﻫﻤﻪ ﺳﺎﻳﺘﻲ ﻛﻪ vps ﺩﺍﺭﻥ ﭼﻴﻪ ﻭ ﺍﺑﻨﻜﻪ ﭼﻘﺪﺭ ﺩﺭﺍﻣﺪ ﺩﺍﺭﻩ

hostfire
April 24th, 2014, 11:47
ﻳﻌﻨﻲ ﻣﻦ ﺑﺎ ﻳﻚ ﺳﺮﻭﺭﻱ ﻛﻪ ﺭﻣﺶ 32 ﻛﻴﻜﻪ ﻭ ﻫﺮﺩﺵ 2 ﺗﺮﺍ ﻫﺴﺖ ﻧﻤﻴﺘﻮﻧﻢ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺍﺯ 30 ﻣﺸﺘﺮﻱ ﺟﻤﻊ ﻛﻨﻢ؟؟؟
ﺍﻳﻨﻜﻪ ﻧﺸﺪ ﻛﺎﺭ . ~ﺱ ﺍﻳﻦ ~ﺍﺭﺱ ~ﻙ ﻭ.... ﻫﻤﺸﻮﻥ ﻋﻼ ﻓﻦ؟؟؟؟؟؟
ﺍﻳﻨﻄﻮﺭﻱ ﻫﺮ ﻣﺎﻩ ﻧﻬﺎﻳﺘﺶ ﺑﺎ ﻓﺮﻭﺵ Vps 200ﺗﻮﻣﻦ ﺭﻭﻳﻪ ﻫﺮ ﺳﺮﻭﺭ ﺍﺧﺘﺼﺎﺻﻲ ﺳﻮﺩ ﻛﻨﻢ ﻛﻪ
ﻟﻄﻔﺎ ﻳﻜﻲ ﺗﻮﺿﻴﺢ ﺑﺪﻩ ﺟﺮﻳﺎﻥ ﺩﺭﺍﻣﺪ ﺍﺑﻦ ﻫﻤﻪ ﺳﺎﻳﺘﻲ ﻛﻪ vps ﺩﺍﺭﻥ ﭼﻴﻪ ﻭ ﺍﺑﻨﻜﻪ ﭼﻘﺪﺭ ﺩﺭﺍﻣﺪ ﺩﺍﺭﻩ

200 تومن چطور؟
شما 700 تومن یه سرور درست درست درمون میخری
48 گیگ رم
48 تا رم 1 میفروشی 20 تومن میشه 960 تومن!
همین!

خیر شما رویه سرور 32 گیگ رم اگه 50 تامشتریم بیاری میتونی میزبانی کنی با اورسل یا مصرف بیهنه!
60 تا رم 512 بفروش!فرق نداره

alfa200
April 24th, 2014, 12:09
200 تومن چطور؟
شما 700 تومن یه سرور درست درست درمون میخری
48 گیگ رم
48 تا رم 1 میفروشی 20 تومن میشه 960 تومن!
همین!

خیر شما رویه سرور 32 گیگ رم اگه 50 تامشتریم بیاری میتونی میزبانی کنی با اورسل یا مصرف بیهنه!
60 تا رم 512 بفروش!فرق نداره
داداش این سوالمو جواب بدی ممنون میشم.
شرکت هایی زیادی الان هستند دارن vps میفروشن . به نظر خودت اینا لنگ 200 هزارتومن در ماه نیستند درسته؟ خب اینا چی کار دارن میکنن که درامدشون بالا مونده مثل پارس پک که فقط کارش فروش سرور هستش و ما میگیم از هر 30 تا مشتری که میده 200 هزارتومن سود بگیره و یک سرور اختصاصی پر کنه . خب یعنی اینا چنتا سرور دارن یا چنتا مشتری ؟؟؟

به نظرتون هاستینگ بهتره یا ارئه دهنده vps و سرور های اختصاصی ؟؟؟؟ منظورم از نظر درامده . کدوم پر درامد تره
هاستینک گویا نیاز به ای پی نداره و هر 2 ترا باید رو اگه سالیانه پر کنیم درامد خوبی میشه درسته>؟؟؟

hostfire
April 24th, 2014, 12:17
داداش این سوالمو جواب بدی ممنون میشم.
شرکت هایی زیادی الان هستند دارن vps میفروشن . به نظر خودت اینا لنگ 200 هزارتومن در ماه نیستند درسته؟ خب اینا چی کار دارن میکنن که درامدشون بالا مونده مثل پارس پک که فقط کارش فروش سرور هستش و ما میگیم از هر 30 تا مشتری که میده 200 هزارتومن سود بگیره و یک سرور اختصاصی پر کنه . خب یعنی اینا چنتا سرور دارن یا چنتا مشتری ؟؟؟

به نظرتون هاستینگ بهتره یا ارئه دهنده vps و سرور های اختصاصی ؟؟؟؟ منظورم از نظر درامده . کدوم پر درامد تره
هاستینک گویا نیاز به ای پی نداره و هر 2 ترا باید رو اگه سالیانه پر کنیم درامد خوبی میشه درسته>؟؟؟

ببین اقای من این شرکت هاکه میبینی سرور رو با هزینه ها ملیونی خریدن بعد گذاشتن تو دیتاسنتر! ماهانی حدود 200 تا 300 یا بیشتر هزینه جاشو برقشو غیره رو میدن که اصطلاحا بهش میگن کلو کردن!

ولی تو نگاه کن رم یک رو پارس پک داره میده 55 تومن
30*55=1650000!
یک و خورده ای سود! این کمه؟
بعد میبینی 10 تا سرور دارن!! رو هر سرور 1 تومن سود! 10 تا 1تومن!
این دوصورتیه که سرورو اجاره نکرده باشن!

سعی کردم ساده توضیح بدم واسه همین انقد روان شد :)

alfa200
April 24th, 2014, 12:21
هاستینگ رو نگفتی داداش . شرمنده .

M.Abooali
April 24th, 2014, 18:03
از نظر درآمد،

1. طراحی وب یا اپلیکیشن وب

2. کانفیگ سرور و خدمات وب

3. هاستینگ

4. سرور مجازی

5. سرور اختصاصی

6. رجیتسر دامین

اگر اصولی بخوایم رتبه بدیم، جایگاه درامدی فعالیت های اقتصادی این حوزه به شرح بالا هست. اما خوب ممکن است یک نفر باشد مثلا از سرور اختصاصی بتواند درآمد بیشتری کسب کند یا کسی با فروش هاست بتواند بیشتر از کانفیگ درآمد داشته باشد.

اما vps فروش های غول که کلو اجاره می کنند هیچ، vps فروش های کوجک اکثرا خیلی زود منحل میشن (زیر یک سال) اگر سراغ کارهای دیگه در کنار فروش سرور مجازی نروند.

البته برخی هستند مشتری پایدار دارند، مثلا طرف با 10 تا مسجد قرار داد بسته، 10 تا سرور با منابع بالا به اونها فروخته و تضمین شده مثلا سالانه خرید کردند. خوب این خیلی پایدار هست وضعش و ظرفیت توسعه هم خوب دارد.

به نظر من اگر سرور باکیفیت بخرید، همیشه تضمین پایداری کارتون خواهد بود. اسم دیتاسنتر نمی برم، اما اون دیتاسنتری که سرور 48 گیگ را قیمت یک سرور 32 عرف بدهد، به همین میزان طول عمر کار شما را به خاطر نارضایتی زیر پوستی مشتریان شما از بین خواهد بود و بالعکس.

من سرور از دیتاسنتر خوبی گرفتم و با وجود گرانتر بودن قیمت ها اما مشتریان من پایدار هستند و نمودار مشتریانی که 3 ماهه ، 6 ماهه و یک ساله تمدید میکنند همواره صعودی است. یعنی رضایت و تمایل به تداوم همکاری.

البته یک اصل دیگر هم هست،

من قیمت را در بین سرویس دهندگان روی اون دیتاسنتر در پایین ترین حد خودش آوردم، که خیلی ها پیش بینی ورشکستگی کردند مگر این که آورسل سنگین کنم و سرورهام بی کیفیت بشن که بتونم تعداد بالا با اون قیمت کار کنم. اما من خیلی زود سرورها را پر میکنم و سرور بعد. خصوصا وقتی مشتریان پایدار هستند و سالانه تمدید می کنند، عملا من نگرانی از بابت هزینه های سرور ندارم و معمولا پول کافی برای خرید سرور بعدی در دست دارم.

اما چطور ممکن است؟

ساده است، انتظارتان را از مشتریان کم کنید. سود کم از مشتریان بگیرید، اگر دنبال بالا بردن درآمدخود هستید، تعداد مشتریان را بالا ببرید.

Mr.Te0
April 25th, 2014, 00:34
در پیرو صحبت های دوست عزیزمون hostfire (http://www.webhostingtalk.ir/member/63987/) باید بگم:
در حال حاضر اجاره سرور و مجازی سازی کلا با توجه به نرخ ارز و قیمت های حاکم بر هاستینگ امروز به صرفه نیست و با توجه به زحمت کاری که داره ، سود چشمگیری نداره مگر اینکه سرمایه خوبی داشته باشید و بتونید سرور کلو کنید اینگونه با دردسر کمتری سود بیشتری خواهید داشت.

sssoheil
April 25th, 2014, 13:39
سلام

قصد نا امید کردن شما رو ندارم ولی اگر میخواهید تازه در این زمینه قدم بذارید باید بگم با این نوسانات ارز و پیچیدگیهای کار سرور مجازی و اختصاصی و هاستینگ تا مدتها باید خاک این کار رو بخورید و ضرر بدید شاید حدود 6 ماه یا 1 سال و در ضمینه هاستینگ چ بسا بیشتر از 2 سال.به نظر بنده اول از یک کار خدماتی مثل طراحی و کانفیگ و... استفاده کنید وقتی از نظر مالی و علمی و عملی اماده شدید بعد تصمیم بگیرید که ایا وارد بازار سرور مجازی بشید یا هاستینگ.قبل از سود بهتره به علمتون و جیبتون نگاه کنید چون بیزینس به این راحتی ها هم نیست مثل گرگ ادم رو میخوره اگر بر اساس شنیده ها بخواهید عمل کنید.اکثر بچه هایی که اینجا میبینید به جایی رسیدند یا در حال سود دهی بودن سختی کشیدند زحمت کشیدند و شب بیداریها کشیدند و ضررها دادند بارها و یا با نوسانات ارز دست و پنجه نرم کردند و سر بالایی تیزی رو گذروندند تا الان به سرازیری و سود رسیدند""کار هر کس نیست خرمن کوفتن.گاو نر میخواهد و مرد کهن"" در اخر باید بگم بله اونجوری که شما فکر میکنید نیست با این وضع ارز شاید شما در حالتی که سرور 32گیگ رم را پر کنید ماهیانه 150-250 تومان سود به شما بدهد .

پیروز باشید