PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اسکریپت مشابه whmcs معرفی کنید

mojtaba_gk671
April 24th, 2014, 02:39
سلام
بنده برای مشتری هام سایت طراحی می کنم و می خوام یک پنل داشته باشم برای پشتیبانی که فرد بتونه هم واریزی داشته باشه هم تیکت بده هم دامنه جستجو و سفارش بده و بشه محصول تعریف کرد خیلی ساده که فقط قیمت داشته باشه با تاریخ انقضا برای اطلاع به مشتری از طریق ایمیل. whmcs خیلی هم پیچیده هست هم مقرون به صرفه نیست. اسکریپت ساده و ارزون تر یا رایگان در این زمینه داریم؟

| KVM - SERVER |
April 24th, 2014, 02:49
سلام
BoxBilling گزینه مناسبی هست ، لایسنس مقرون به صرفه ای هم داره.

mojtaba_gk671
April 24th, 2014, 03:24
سلام
BoxBilling گزینه مناسبی هست ، لایسنس مقرون به صرفه ای هم داره.
سایت پشتیبانی درست حسابی و فعالی نداره. دامنه ir رو جستجو می کنه؟

parsa53
April 24th, 2014, 20:58
اسکریپت hostbill هم هست ، از قیمت هاش خبر ندارم

viva
April 24th, 2014, 21:29
اسکریپت زیاده iscript

Yas-Host
April 24th, 2014, 21:59
سلام
بنده برای مشتری هام سایت طراحی می کنم و می خوام یک پنل داشته باشم برای پشتیبانی که فرد بتونه هم واریزی داشته باشه هم تیکت بده هم دامنه جستجو و سفارش بده و بشه محصول تعریف کرد خیلی ساده که فقط قیمت داشته باشه با تاریخ انقضا برای اطلاع به مشتری از طریق ایمیل. whmcs خیلی هم پیچیده هست هم مقرون به صرفه نیست. اسکریپت ساده و ارزون تر یا رایگان در این زمینه داریم؟

در زمینه box billing قبلا اقدام به زدن اولین مرجع بودیم ولی به دلایلی دیگر ادامه ندادیم.

در صورت نیاز میتوانم در مورد این سیستم به شما کمک کنم.

در ضمن ماژول search و whois دامین .ir نیز در اینترنت برای box billing موجود هست.

box billing اسکریپت بسیار خوبی هست.

تماس بگیرید.