PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ساخت پنل در هتزنر

Iran Tech
April 24th, 2014, 00:40
c

kourosh_it
April 24th, 2014, 11:03
درود بر شما
برای داشتن پنل باید اول یک سرور بخرید !
با ایرانی ها مشکل ندارن ! اما بهتره با یه هویت غیر ایرانی عضویت رو انجام بدید

novin-web
April 24th, 2014, 12:51
سلام
یک سرور سفارش بدید
و بعد هم اسکن پاسپورت رو میدید بشون همین

Iran Tech
April 24th, 2014, 15:00
..

kourosh_it
April 24th, 2014, 15:38
یه سوال دیگه هم که داشتم اینه که من حتما از ریموت این کارا رو انجام بدم یا با قندشکن هم انجام بدم مشکلی نیست.
من هویتم میخوام انگلیسی باشه.
مدارک و آدرس و ... همگی واسه انگلیس هست.
هتزنر ***** نیست ! با آی پی های ایران هم مشکلی نداره !
با هویت انگلیسه هم باید همه چیتون اوکی باشه ! شماره تماس ، پاسپورت و...

viva
April 24th, 2014, 15:59
شما توی سایت ثبت نام کنید و اسکن گذرنامه براشون ارسال کنید تا حسابتون فعال بشه . هتزنر هیچ مشکلی با ایران نداره .

Iran Tech
April 24th, 2014, 16:18
..

Iran Tech
April 24th, 2014, 17:26
..

Iran Tech
April 24th, 2014, 18:24
..

Iran Tech
April 24th, 2014, 19:53
با همون هویت ایرانی ثبت نام کردیم، پاسپورت هم دادیم...

هرچی شد دیگه شد...

hostfire
April 24th, 2014, 20:00
با همون هویت ایرانی ثبت نام کردیم، پاسپورت هم دادیم...

هرچی شد دیگه شد...

آخه خب کارتون اشنتباه بوده با هویت انگلیسی!
کسی راه قانونی رو ول نمیکنه بچسبه به راه غیر قانونی
مشکلی نیست و پیش نخواهد آمد مطمئن باشید

- - - Updated - - -

درود بر شما
برای داشتن پنل باید اول یک سرور بخرید !
با ایرانی ها مشکل ندارن ! اما بهتره با یه هویت غیر ایرانی عضویت رو انجام بدید

اقای من چرا تز غلط میدی؟
اونی که با هویت خارج پنل رو کریت میکنه اگر ملیتش جایی جدا از محل اقامتش باشه ویزا_اقامت نامه میخواد!

Iran Tech
April 24th, 2014, 20:04
شما درست میگین.

بعد از اینکه آدرس انگلیس رو دادم این ایمیلو برام فرستادن تا کارت اقامتم رو بفرستم!!!

you have liste an address in Great Britain, so please send us also
residence certificate

fastwebhost
April 24th, 2014, 20:11
داداش Iran Tech ما تو همون مرحبه وریفای کردن اکانت موندیم :D
میشه بگید چجوری میشه حساب رو با پاسپورت وریفای کرد ؟
اسکن پاسپورت رو به کدوم ایمیل بفرستم؟
چند روز طول میکشه تا تایید بشه ؟

hostfire
April 24th, 2014, 20:14

بعد از اوردر زدن براتون ایمیل میاد پاسپورت میخواد!

fastwebhost
April 24th, 2014, 20:17

Iran Tech
April 24th, 2014, 20:20

بعد از اینکه سرور رو سفارش دادین براتون یه اسمیل میاد به این صورت

Dear ladies and gentlemen,thank you very much for your order!
Since you're a new customer with Hetzner, could you please send us a scan/photo of your passport or ID card (authenticity check) and a scan/photo of your company registration certificate?
It's only necessary for your first order with us.
Please send the documents by fax or as an email attachment.
We are going to save the document submitted for a period of 3 weeks.
Sincerely yours,
Hetzner Online AG

شما هم اسکن پاسپورت رو باید به همون ایمیل اتچ کنید.
بعدش دیگه باید منتظر باشی تا وریفای بشی.

viva
April 24th, 2014, 20:22

خودشون بهت ایمیل میزنن شما replay کن بفرست .

چند نفر تو انجمن هستند همینجوری فقط پست میدن

fastwebhost
April 24th, 2014, 20:24
چند تا سوال :
ایا بعد از وریفای شدن اطلاعات ورود به اکانت جهت پرداخت رو ایمیل میکنند ؟

Iran Tech
April 24th, 2014, 20:27
چند تا سوال :
ایا بعد از وریفای شدن اطلاعات ورود به اکانت جهت پرداخت رو ایمیل میکنند ؟
این چندتا سوال هست یا یه سوال؟

جوابشم بدیهی هست!!!

shahab-f
April 24th, 2014, 20:32
سلام

بهتر است یا هویت ایرانی نباشید چون هر لحظه ممکن است ورق برگرده :) هتزنر هم ایرانو تحریم کنه
مثل ریسلر کلاب که چند سال با ایرانیا خوب بود یهو زد .... :)

meysam021
April 24th, 2014, 20:33
بیش از 4 ساله با هتزنر کار میکنیم خیلی افراد خوب و با شخصیتی هستند با ایرانی ها هم خیلی خوبن هستند ، دقیق جواب سوالاتون رو هم میدن بدون نگرانی خرید کنید.

Iran Tech
April 24th, 2014, 20:35
بیش از 4 ساله با هتزنر کار میکنیم خیلی افراد خوب و با شخصیتی هستند با ایرانی ها هم خیلی خوبن هستند ، دقیق جواب سوالاتون رو هم میدن بدون نگرانی خرید کنید.
خدا رو شکر
منم منتطر همین جواب بودم.
اینجوری آدم دلش قرص میشه...

Iran Tech
April 24th, 2014, 21:29
فکر کنم تاپیک داره به انحراف کشیده میشه.
دوستان دیگه در صورت تمایل بیان کنن که با هویت ایرانی با هتزنر کار میکنن و یا خارجی.

shahab-f
April 24th, 2014, 23:29
دوستان دیگه در صورت تمایل بیان کنن که با هویت ایرانی با هتزنر کار میکنن و یا خارجی.

سلام
منظورتون رو متوجه نشدم ؟
اگر منظور خاصی دارید مستقیم بگید لطفا

Iran Tech
April 24th, 2014, 23:31
سلام
منظورتون رو متوجه نشدم ؟
اگر منظور خاصی دارید مستقیم بگید لطفا

منظورم اینه دوستانی که در هتزنر پنل دارن با هویت ایرانی ثبت نام کردن یا خارجی..

hostfire
April 24th, 2014, 23:35
منظورم اینه دوستانی که در هتزنر پنل دارن با هویت ایرانی ثبت نام کردن یا خارجی..

95% با هویت ایرانی
استارتر شما خیالتون راحت باشه بنده یه 7 سالی هست با هویت ایرانی هستم

OmidX
April 25th, 2014, 00:04

دیتاسنتر Hetzner و Redstation با هویت ایرانی شما مشکلی ندارند ، با خیال راحت خرید کنید ...

shahab-f
April 25th, 2014, 00:09
95% با هویت ایرانی
استارتر شما خیالتون راحت باشه بنده یه 7 سالی هست با هویت ایرانی هستم

کار یک بار میشه جناب
همیشه باید از دردسر حتی 1 درصدم باشه فرار کرد

hostfire
April 25th, 2014, 00:12
کار یک بار میشه جناب

دوسته من یعنی چی؟
معنی نمیده این کار! تا موقعی که با ایرانی مشکل نداشته باشه جائی اتفاقا کاره غیر عقلانی این چیزیه که شما میگید

OmidX
April 25th, 2014, 00:13
کار یک بار میشه جناب

شما یک درصد رو در نظر میگیرید و ما 99 درصد ، موفق باشید !

Iran Tech
April 25th, 2014, 00:16
دوسته من یعنی چی؟
معنی نمیده این کار! تا موقعی که با ایرانی مشکل نداشته باشه جائی اتفاقا کاره غیر عقلانی این چیزیه که شما میگید

منم موافقم.
ریسکش و دردسرش هم کمتره
ولی اگر کسی براش سخت نباشه و آشنای نزدیکی داشته باشه که هویت خارجی بده باز بهتره.
سرور که مثله دامین نیست که بشه به یه جای دیگه منتقل شد.

shahab-f
April 25th, 2014, 00:16
شما یک درصد رو در نظر میگیرید و ما 99 درصد ، موفق باشید !

99 درصد ریسک در نظر میگیرید ؟ متوجه نشدم دقیق

hostfire
April 25th, 2014, 00:19
منم موافقم.
ریسکش و دردسرش هم کمتره
ولی اگر کسی براش سخت نباشه و آشنای نزدیکی داشته باشه که هویت خارجی بده باز بهتره.
سرور که مثله دامین نیست که بشه به یه جای دیگه منتقل شد.

دقیق با چی موافقید؟

- - - Updated - - -

99 درصد ریسک در نظر میگیرید ؟ متوجه نشدم دقیق

99درصد ریسک نیست !!
99 درصد اطمینانه و 1 درصد شما ریسکه !!

shahab-f
April 25th, 2014, 00:19
دوسته من یعنی چی؟

تجربه چنین مشکلاتی رو داشتم که بهتون میگم ;)
شما هر طور راحتیت خرید کنید

Iran Tech
April 25th, 2014, 00:20
با اینکه در صورت امکان هویت خارجی باشه.
نه اینکه اطلاعات غلط و اشتباهی بدین.
اطلاعات یکی از نزدیکان ...

kourosh_it
April 25th, 2014, 00:20
ببینید دوستان گل هتزنر با ایرانی ها هیچ مشکلی نداره ! و خیلی دیتاسنتر قانون مندی هست و خیلی به مشتری هاش و ایرانی ها احترام میذاره ! خواسته باشه ایرانی ها رو تحریم کنه خیلی محترمانه و قشنگ میاد بهتون میگه باید سرویس هاتون رو منتقل کنید ! این بنده خدا رو نترسوند ایران نیست ! نمیاد شما رو ببینده و یا کلا اطلاعاتتون رو حذف کنه قبلش تذکر میده تا فلان روز منتقل کنید و هتزنر و رداستیشن هم تا ما ایرانی ها مثل ovh بی شخصیتی خودمون رو نشون ندیم هیچ گاه ماه رو تحریم نخواهد کرد ! همه چی بر میگرده به خودمون و انشالله که هیچ وقت ما رو تحریم نخواهد کرد ! پس خیالتون راحت باشه ! اینطوری که شما بری با یه شخصیت تقلبی آمریکایی یا انگلیسی یا یک عرب عضو بشی و خرید کنی بعدا بفهمن دردسر میشه !

shahab-f
April 25th, 2014, 00:21
دقیق با چی موافقید؟

- - - Updated - - -

99درصد ریسک نیست !!
99 درصد اطمینانه و 1 درصد شما ریسکه !!
اون 1 درصد درسته ناچیزه اما باید در نظرش گرفت چون هست !
حرفه اش اینه که اونم در نظر بگیریم
هیمن اطمینان کردنامونه که همجا زمینمون میزنه

شما هم یکم آروم تر دعوا که نداریم دوست خوبم :)

Ramin
April 25th, 2014, 00:33
اون 1 درصد درسته ناچیزه اما باید در نظرش گرفت چون هست !
حرفه اش اینه که اونم در نظر بگیریم
هیمن اطمینان کردنامونه که همجا زمینمون میزنه

شما هم یکم آروم تر دعوا که نداریم دوست خوبم :)

دوست عزیز وقتی این دیتاسنتر با ایرانی مشکلی ندارد . دلیلی وجود ندارد که با هویت دیگری ( حتی استفاده از هویت اقوام و نزدیکان مقیم خارج از کشور ایران ) خرید انجام شود ؟!
منطق شما هم زیاد صحیح نیست. کل زندگی ریسک است. اگر قرار باشد طبق منطق شما حساب کنیم انسان حتی نباید از خانه هیچ زمان خارج شود ! (امیدورام متوجه شده باشید )

shahab-f
April 25th, 2014, 00:48
دوست عزیز وقتی این دیتاسنتر با ایرانی مشکلی ندارد . دلیلی وجود ندارد که با هویت دیگری ( حتی استفاده از هویت اقوام و نزدیکان مقیم خارج از کشور ایران ) خرید انجام شود ؟!
منطق شما هم زیاد صحیح نیست. کل زندگی ریسک است. اگر قرار باشد طبق منطق شما حساب کنیم انسان حتی نباید از خانه هیچ زمان خارج شود ! (امیدورام متوجه شده باشید )

سلام

بله حرف شما درست است و متوجه منظور شما هم شدم اما از این جور بلا ها زیاد سر ما ایرنیا اومده

و اصل منظور بنده این است که باید احتیاط کرد

البته این دیتاسنتر از ایرانیا خوب نون میخوره بعید میدونم اینکارو کنه اما خب احتیاط شرط عقل است ..!

"اگر قرار باشد طبق منطق شما حساب کنیم انسان حتی نباید از خانه هیچ زمان خارج شود" این قیاستون هم اصلا درست نیست

بله کل زندگی ریسک است اما با این جمله اگر مشکلی پیش بیاد نمیتونیم جواب گوی مشتریان باشیم

امید وارم شما هم منظور بنده رو متوجه شده بود

MOHAMMAD MOHSEN
April 25th, 2014, 01:21
الان بیش از 2 سال هست با هتزنر کار می کنم با هویت ایرانی هم ثبت نام کردم مشکلی هم تا حالا نبوده! اگر نگران این هستید که فردا مشکل پیدا کنند با ایرانی ها بهترین کار گرفتن سرور بکاپ در جای دیگه هست نه ثبت نام با اطلاعات نادرست!

تنها در صورتی با اطلاعات غیر ایرانی ثبت کنید که آشنایی رو اونطرف داشته باشید! که کاملا بتونید قانونی کار رو پیش ببرید

Iran Tech
April 25th, 2014, 09:37
الان بیش از 2 سال هست با هتزنر کار می کنم با هویت ایرانی هم ثبت نام کردم مشکلی هم تا حالا نبوده! اگر نگران این هستید که فردا مشکل پیدا کنند با ایرانی ها بهترین کار گرفتن سرور بکاپ در جای دیگه هست نه ثبت نام با اطلاعات نادرست!

تنها در صورتی با اطلاعات غیر ایرانی ثبت کنید که آشنایی رو اونطرف داشته باشید! که کاملا بتونید قانونی کار رو پیش ببرید
منم دقیقا با همین حرف موافقم.
در غیر اینصورت با هویت ایرانی بهتره ثبت نام کنیم.
آخه ممکنه یه زمانی نیاز به اون آشنامون باشه و اونم در دسترس نباشه.
اینجوری ریسکش بالاتره...

mhiizadi
April 25th, 2014, 11:16
منم دقیقا با همین حرف موافقم.
در غیر اینصورت با هویت ایرانی بهتره ثبت نام کنیم.
آخه ممکنه یه زمانی نیاز به اون آشنامون باشه و اونم در دسترس نباشه.
اینجوری ریسکش بالاتره...
اطلاعات درست باید بدید به نظره بنده و همون بک آپ عالیه
سرور های هتزنر توی هارد هاشون مشکل پیش اومده چندین بار که بررسی سخت افزاری 24 ساعت سرور خوابیده.
هر کاری میکنید فقط و فقطططط بک اپ رو یادتون نره ....
از بنده گفتن !!

lkmew
April 25th, 2014, 12:35
کسی که خودش پنل تو هتزنر بسازه پرداختهاشو چطور میتونه انجام بده؟ باید هر دفعه یوزر پسورد پنلشو بده یکی براش پرداختشو انجام بده یا اینکه بار اول هر کی پرداخت کرد همیشه باید پرداختو اون انجام بده؟

hostfire
April 25th, 2014, 12:43
من نمیخوام اصلا بحث کنم حرف شهاب عزیز هم درست
ولی به نظر من آدم باید همه کارش قانونمند باشه و از راه درست تا موقعی که شما میتونی با مدارک شخص خودت این کار رو انجام بدی ولی اگر بستگانی دارید میتونن پنل بسازن درستش اینه که پنل رو برای خودشون بسازن سپس شما از پنلشون استفاده کنید

من مخالف هرگونه کار خلاف قانونم حتیالان از هاست های سی پنل ایرانی استفاده نمیکنم :)

shahab-f
April 25th, 2014, 13:48
من نمیخوام اصلا بحث کنم حرف شهاب عزیز هم درست
ولی به نظر من آدم باید همه کارش قانونمند باشه و از راه درست تا موقعی که شما میتونی با مدارک شخص خودت این کار رو انجام بدی ولی اگر بستگانی دارید میتونن پنل بسازن درستش اینه که پنل رو برای خودشون بسازن سپس شما از پنلشون استفاده کنید

من مخالف هرگونه کار خلاف قانونم حتیالان از هاست های سی پنل ایرانی استفاده نمیکنم :)

سلام

بله دقیقا منظور بنده هم همین است بنده هم نگفتم با مشخصات دروغ عضو بشیم گفتم
اگر بستگانی داریم بهتر است از اونا استفاده کنیم

- - - Updated - - -

دوست عزیز بنده نگفتم با اطلاعات نادرست ثبت نام کنیم !
بنده گفتم بهتر است با اطلاعات ایران نباشید یعنی اگر بستگانی کسی دارید از شون استفاده کنید.
اگر مشخصات دروغ قابل پذیرش بود و مشکلی هم نداشت که کسی با مشخصات ایرانی عضو نمی شد.!

ahsanjan
June 2nd, 2014, 22:44
سلام دوستان من میخوام تو هتزنر یک حساب بسازم اما نمی دونم چطور بسازم ایا حتما وقت ساخت حساب باید پرداختم بکنیم یا میشه حساب را ساخت و بعد بریم پرداخت کنیم؟ من مشخصات یکی از دوستانم تو مالزی را هم دارم که گفته میتونم ازش استفاده کنم اگر کشور مالزی را هم بدهم ایا بازم 19 درصد مالیات کم میشه ازم مثلا 109 یورو بشود 90 یورو؟

Iran Tech
June 3rd, 2014, 23:17
واسه این کار بهتره از همون مشخصات ایران استفاده کنی.
هتزنر با ایرانی ها مشکلی نداره.
در دو تاریخ فاکتور ها رو صادر میکنه
15 و 1 ام هر ماه میلادی.

hooman1374
June 4th, 2014, 19:58
دوست عزيز شما پرداختهاتون رو چطور انجام داديد؟ خودتون حساب خارج از كشور داشتيد؟
اگه حسابي كه باش پرداخت ميشه به نام كسه ديگه اي باشه مشكلي پيش نمياد؟

ahsanjan
June 4th, 2014, 20:06
سلام من حساب ساختم به نام خودم ایران و هر ماهم میخواهم رمز حساب را بدهم دست دوستم ایشون پرداخت کننند با پیپالشون اصلا هم ایراد نداره شما با 100 تا حسابم پرداخت کنید اما اگر سعی کنید از چند حساب پیپال مختلف بیشتر نشود بهتره اگر ادم مطمئن نداشتید که پرداخت کند بنده میشناسم سایت دارن و سایتشونم نماد اعتماد الکترونیکی داره + 8 تا صرافی معتبر با شماره ثابت داخل کشور

Iran Tech
June 4th, 2014, 20:06
دوست عزيز شما پرداختهاتون رو چطور انجام داديد؟ خودتون حساب خارج از كشور داشتيد؟
اگه حسابي كه باش پرداخت ميشه به نام كسه ديگه اي باشه مشكلي پيش نمياد؟
من حساب paypal دارم و به راحتی پرداخت میکنم.
تا حالا مشکلی هم نبوده.اگر به نام کسی دیگه باشه رو نمیدونم.
شما میتونی خودت یه حساب paypal باز کنی و هر دفعه از دوستان دیگه حسابتو شارژ کنی و پرداخت رو انجام بدی.

tadbir
June 4th, 2014, 21:14
با سلام و احترام

شما با یک پاسپورت و اطلاعات ایرانی می توانید اکانت باز کنید
پرداخت هم با پی یال خودتان یا دیگران باشد هیچ مشکلی ندارد
مهم توانایی پاسخگویی به ابیوزها و مشکلات سرور و... با دیتاسنتر است که این موضوع ربطی به هتزنر یا رداستیشن و... ندارد
=========
ما دوستانی را سراغ داریم که می گویند فلان دیتاسنتر بد است و یا سرورهایشان به درد نمی خورد، اما وقتی خودتان به مساله ورود می کنید، می بینید که عدم توانایی در پاسخگویی یا نحوه تعامل شان مورد داشته است یا نتوانسته اند به درستی سرور را کانفیگ کنند و به مشکل برخورد کرده اند.
هفته گذشته یک مشتری برای کانفیگ تماس گرفته بود که به دلیل اشتباه در کانفیگ و تنظیمات، هارد را سوزانده بود. حالا می توان گفت هاردهای آن دیتاسنتر مشکل دارند؟!!! یا با ایرانی ها مشکل دارند؟
البته موضوع تحریم و مشکلاتی که آمریکایی ها یا برخی کشورها و... با ایران دارند را رد نمی کنیم.
=========
من حیث المجموع، با خرید یک سرورمجازی خارج هتزنر و تنظیم بکاپ روزانه و انتقال آن، با خیال راحت فعالیت کنید

ان شاءالله موفق و پیروز باشید

itech
June 4th, 2014, 21:41
باز کردن حساب پیپال مشکلات زیادی داره و از طرفی هم من تا به حال برای گرفتن پاسپورت اقدام نکردم و این برام تبدیل شده به معضل بزرگی
درمونده شدم چکار کنم از طرفی هم نمیخوام سرورم روی پنل کسه دیگه ای باشه
اگر کسی میتونه راهنمایی کنه چطور پیپال باز کنم ممنون میشم مستر کارت هم بود موردی نداره اونم نیاز دارم
البته من آدرس و شماره تلفن خارج از کشور ندارم

Iran Tech
June 4th, 2014, 21:45
باز کردن حساب پیپال مشکلات زیادی داره و از طرفی هم من تا به حال برای گرفتن پاسپورت اقدام نکردم و این برام تبدیل شده به معضل بزرگی
اگر کسی میتونه راهنمایی کنه چطور پیپال باز کنم ممنون میشم مستر کارت هم بود موردی نداره اونم نیاز دارم
براتون پیام خصوصی کردم.

mobinhost.in
June 6th, 2014, 03:33
دوست من خوب با پاسپورت يكي از بستگان ثبت نام كن و در انجمن پيمنتر هست بده تا پرداخت كنن برات

fariborz
June 22nd, 2014, 22:55

دوست من
چند سال پیش که بنده هم پاسپورت نداشتم، شناسنامه ام رو دادم دارلترجمه رسمی (با مهر دادگستری) برای هتزنر ایمیل کردم و به سادگی اکانت بنده رو وریفای کردن.
موفق باشی ;)

itech
June 23rd, 2014, 00:35
کارت ملی رو هم میشه داد دارالترجمه و بعد براشون ارسال کرد؟ مشکلی نداره یا حتما باید شناسنامه باشه

fariborz
June 23rd, 2014, 09:32
بله، چه شناسنامه چه کارت ملی در انتها به شما یک ورقه کاغذ میدن که باید عکس خودت رو الکی روش بذاری و اسکن کنی.
هر کشوری یکسری قانون داره، اونها به تمام شیوه ها و روند قانونی ما اشراف ندارن که بدونن...
همین که مهر وزارت امور خارجه و دادگستری روش رو ببینن و یک اسم و فامیل بقیه اش حله.

hegza
June 19th, 2015, 23:14
الان واقعا سخت میگیره پاسبورد دادیم شناسنامه ترجمه ای هم دادیم اما گیر داده قبض آب و برق بدیم باهاشون صحبت هم کردم این غیر طبیعی نیست پاسبور هم موردی نداره تاریخ دار و واقعی شناسنامه هم همینطور؟؟

- - - Updated - - -

کسی نیست کمک کنه؟!